7 intr-o saptamana #69

29.5.16


In ultimele saptamani am incercat sa folosesc cat mai des produsele de la Pupa ca sa va pot povesti mai multe despre ele si am ramas efectiv socata cand am vazut ca pudra compacta Like a Doll are o gaura si am ajuns la metal (mai imi ajunge cateva saptamani, dar puteti sa va imaginati cat am folosit-o de s-a intamplat asta), singura pudra compacta pe care am mai terminat-o in viata asta a fost una de la MAC acum cativa ani si e cu atat mai surprinzator pentru ca eu prefer pudrele pulbere pentru fixare, dar asta mi se potriveste la fix.

V-am povestit pe Facebook ca cei de la Optima Shop au un showroom micut in Farmacia Crisia de pe Calea Dorobantilor, am fost sa le fac o vizita si m-am intors acasa cu cateva produse - gelul pentru picioare grele de-abia l-am terminat, asa ca a picat la fix, crema pentru picioare uscate e perfecta pentru calcaie in perioada asta, iar pasta de dinti Biorepair o stiu si-mi place.

Vega de la Zoya a fost oja pe care am purtat-o pe unghii toata saptamana si cred ca o sa aleg o alta texturata pentru saptamana viitoare - Carter ma tenteaza, dar parca as vrea sa-mi mai cumpar si o nuanta noua. Am ajuns in piata zilele trecute si am luat cirese, pe care le-am savurat cu placere prima data anul asta (intre timp am mai luat o data si le-am si terminat). Nu va mai zic iar de cer si de starea de bine, dar nu pot sa ma abtin sa nu ii surprind frumusetea in poze. 

Ieri am ajuns in Mega Mall dupa ceva vreme si am intrat in cateva din magazine mele preferate: Pupa (sprayul invizibil cu SPF50 pentru tatuaje e genial, mi-a placut la nebunie, miroase superb, nu lasa nici o pelicula colorata, e pe lista cu trebuie sa-l incerc, acum am unul de la Academie pe care il folosesc numai pe zona unde e tatuajul), Marks & Spencer (mi-am luat niste bomboane fara zahar perfecte pentru geanta si o ciocolata alba cu vanilie) si Naturescu (era o degustare de batoane Roo'bar si am descoperit doua sortimente care mi-au placut mult, asa ca am plecat cu ele acasa). 

Ultima vizita a fost la DM, m-am dus sa caut jeleul de corp cu pepene si menta (nu il aveau la raft, insa am intrebat o vanzatoare si mi l-a adus) si cealalta varianta a spumei de dus - Fresh & Fruity. Le-am gasit pe amandoua si cand sa ies am vazut o varianta noua de gel peeling cu portocala si menta si, bineinteles, ca n-am lasat-o acolo. V-am mai spus ca-mi plac gelurile alea peeling si mereu am unul in baie.

Saptamana voastra cum a fost?

12 comentarii

  1. Ce-mi plac imaginile de mai sus..😍
    O placere sa citesc acest gen de postari.. mereu❤
    Saptamana mea a fost ok.. multumesc Lui Dumnezeu. ❤
    Sa ai o saptamana binecuvantata suflet drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pixie Dustul ala de la Zoya e divin! <3
    Am incercat si eu cealalta spuma de dus de la Balea, pe-asta parca n-am vazut-o, dar o caut cu prima ocazie :D Nu-mi lipsesc niciodata produsele Balea de la dus. Cu cat mai multe, cu atat mai bine :">

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nici nu stiam ca-s doua, data trecuta am gasit-o doar pe aia cu roz si dupa aia am vazut poze cu varianta asta, asa ca m-am dus s-o caut. :)

      Ștergere
  3. Azi am vazut atatea minunatii cosmetice pe blogurile pe care le urmaresc... Sincer, nu stiu ce am, vreau din toate, desi momentan chiar nu mai am nevoie de mare branza, defapt de nimic nu mai am nevoie. Sa foloseste sanatoasa produsele achizitionate.

    RăspundețiȘtergere
  4. salut :) tot vad Academie pe la tine si ma tenteaza sa iau niste cosmetice de la ei. (make-up + ingrijire). Daca ai putea sa faci un review la ce ai tu de la ei, ar fi perfect. Fara sa te ridic in slavi, cred ca esti printre singurii bloggeri care mai au inca integritate. Dar asta depinde de ''cheful'' tau de a scrie :D. Si daca tot comentez acum (desi te citesc zilnice sau de cite ori postezi) - din cauza ta am Houglass si multe alte produse pe care nu le-as fi cumparat) Eu eram setata acum citiva ani (multe si ieftine - si nu zic, ieftin e bun uneori) Acum imi aleg cu grija produsele si cam 50 la suta ai contribuit la asta. Ms frumos. o sapt frumoasa. Lucia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te-am ajutat sa faci niste alegeri bune pentru tine si te astept mai des cu comentarii. :)

      In privinta produselor Academie nu am foarte multe si nu le folosesc de mult timp, insa in mod sigur o sa va povestesc ceva despre cele care imi plac mult.

      Ștergere
  5. Mă omori cu ojele astea de la Zoya... sunt fenomenale!
    Cireșe încă n-am mâncat, trebuie să iau măsuri zilele astea. În schimb, am mâncat niște căpșuni fenomenale.
    Îmi e dor de niște produse pentru duș de la Balea și cred că mă îndrept către spume cu prima ocazie.
    O săptămână cât mai frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa sigur spumele, asa ca fa o vizita in DM. Ojele Zoya merita din plin, nu degeaba imi plac mie atat. :)

      Ștergere
  6. Sa le folosesti pe toate cu drag In cirese m-am infipt si eu, dar le-am cules cu manutele mele din copac :D

    RăspundețiȘtergere