Giveaway - un produs de ingrijire de la Paula's Choice

11.9.15

Paula's Choice a implinit anul asta 10 ani de prezenta in Europa si a organizat o serie de giveawayuri pentru a sarbatori, iar astazi e randul cititoarelor mele sa aiba aceasta sansa - puteti sa alegeti de pe site un produs (cleanser, toner, SPF sau produs pentru hidratare) din gamele Hydralight, Skin Balancing, Skin Recovery sau Moisture Boost. AICI puteti sa vedeti produsele si sa alegeti ce vi se potriveste.

Tot ce aveti de facut ca sa participati este sa urmariti blogul in mod oficial (GFC/ bloglovin') sau sa fiti una din cititoarele mele fidele care isi semneaza comentariile (stiti voi fetelor la cine ma refer acum) si sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti ce produs doriti sa incercati si de ce (si sper sa citesc niste comentarii convingatoare, nu cateva cuvinte scrise doar ca sa fie - am sa tin cont de asta). Daca nu cunoasteti foarte bine produsele cei de la Paula's Choice Romania va vor ajuta sa faceti cea mai buna alegere daca norocul e de partea voastra, iar in cazul in care dati share pe Facebook si lasati linkul in comentariu veti primi o sansa suplimentara.

Aveti la dispozitie 10 zile sa va inscrieti (pana pe 20.09), iar in saptamana 21-27.09 voi anunta castigatoarea printr-un update la aceasta postare. Bafta si sunt chiar curioasa sa vad ce alegeri veti face!

Later edit: norocoasa este Ioana Iov. Felicitari, astept mesaj sau mail de la tine cu datele pentru livrarea premiului.

41 de comentarii

  1. Omg.. Paula's Choice.. Eu am inceput sa le folosesc produsele in momentul in care tenul meu a luat-o razna de tot, si desi initial am crezut ca e doar marketing bun pe niste produse ca oricare altele, mi-am schimbat parerea destul de curand. Din pacate, din cauza preturilor relativ prohibitive (cel putin pentru o studenta) nu am reusit sa-mi fac o rutina de ingrijire asa cum mi-ar placea.
    Multa vreme, avand ceva probleme cu cosurile am folosit cleansere destul de dure, in ideea ca "asa sigur scap de acnee" si m-am trezit cu iritatii de toata frumusetea. A durat ceva pana sa-mi dau seama ca merg pe calea gresita. Oricum, de atunci incerc sa caut chestii cat mai blande cu pielea mea, dar care totusi sa curete bine (nu ca unele produse supercremoase dar care nu reusau nici sa-mi ia tot praful de pe fata)

    De cateva luni am pus ochii pe cleanser-ul Moisture Boost pe care vroiam sa il incerc, dar am tot amanat. Am incercat in schimb varianta mica de la cleanserul Resist si mi-am zis ca daca e tot la fel, atunci e mina de aur.
    Mi-l doresc foarte mult tocmai pentru ca inca nu am reusit sa gasesc (pentru pielea mea uscata si deshidratata) niciun cleanser care sa nu-mi lase fata cu piele care strange.
    Nu stiu daca este un argument bun, dar pentru mine este momentan cel mai important, si dupa care incerc sa ma ghidez de fiecare data cand incerc un produs nou de curatare.

    O zi frumoasa sa ai :)

    chestii tehice:
    aici ti-am dat share pe facebook: Moisture Boost Cleanser
    si pe bloglovin' te urmaresc cu contul asta: https://www.bloglovin.com/people/minnio-13423471

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum am observat ca am dat copy la altceva.. aici e link-uld e facebook: https://www.facebook.com/minniobeautycorner/posts/537355683088235

      sorry :(

      Ștergere
  2. Mi-as dori sa incerc Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser ... am citit numai pareri bune despre el...ma rog, despre produsele Paula's Choice in general :)...si cum am tenul problematic si cand zic ca am gasit o solutie permanenta...iar incep problemele :(...Iar dupa multele laude pe care le-a primt acest produs, chiar as fi mega-incantata daca l-as putea testa. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.facebook.com/ignat.alina.1/posts/1049709621758796?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  4. GFC: Granpier Rodica
    Nu am mai folosit produse de la Paola"s Choice,dar mi-as dori sa incerc acest produs: Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 30 with Antioxidants , pentru ca este cel mai potrivit pentru tenul meu (ten normal) ,avand in veder ca sunt trecuta de 40 de ani ,iar acest produs ofera protectie solara , contine avobenzone care ofera protecie anti-rid ,face pielea mai neteda si ofera un aspect satinat fara sa lase pielea uleioasa.
    Share: https://www.facebook.com/rodica71/posts/908606665896110?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  5. Personal am testat 3 produse Paula's Choice, mi-au placut si inca mai am doua din ele, urmatorul pe lista este Clear Pore Normalizing Cleanser , ptr ca vroiam sa am din aceeasi gama toate produsele . Bloglovin - carmen71065

    Multumesc ptr concurs, ma inscriu si eu :)

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.paulaschoice.ro/skin-care/moisturizers/skin-balancing-invisible-finish-moisture-gel.html Am ales acesta crema hidratanta .Am auzit de acest brand dar nu l-am folosit .Desi folosesc dermatocosmetice,beau apa in urma testarilor imi iese mereu ca tenul meu nu este hidratat ,eu avand un ten mixt ,matur ,cu riduri. Poate acesta crema sa imi ajute la hidratarea tenului.share:http://www.paulaschoice.ro/skin-care/moisturizers/skin-balancing-invisible-finish-moisture-gel.html

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.paulaschoice.ro/skin-care/moisturizers/skin-balancing-invisible-finish-moisture-gel.html . Eu am un produs de peeling cu aha. Mi l am.dorit mult pana l am.cumpărat dar sunt f multumita. Mi ar placea o crema....
    Bloglovin irina antoce

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu am avut inca placerea sa folosesc produsele Paula's Choice insa mi -ar place tare mult sa le testez:https://m.facebook.com/PaulasChoice.Inc?tsid=0.10372554743662477&source=typeahead

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.paulaschoice.ro/skin-care/moisturizers/moisture-boost-hydrating-treatment-cream.html As dori tare mult sa o incerc... Aceasta ofera hidratare intensă, redă pielii strălucirea naturală întărindu-i bariera naturală, este o protectie împotriva efectelor dure ale mediului înconjurător, dar este recomandata si celor cu probleme de ten (eczema, dermatita). Faptul ca este excelenta pentru hidratarea zonei ochilor ma face sa mi-o doresc si mai mult... majoritatea cremelor nu ofera hidratare suficienta zonei ochilor sau sunt interzise aplicarile in vecinatatea lor. Tenul meu este destul de afectat din cauza expunerii la soare, iar aceasta crema ii poate da tenului meu tot ce are nevoie: sanatate, hidratare si catifelare.
    share fb: https://www.facebook.com/mihaela.calmatuianu/posts/633099386793764?pnref=story
    GFC Calmatuianu Mihaela
    Am trimis din nou comment... cred ca primul nu l-am trimis cum trebuie. Multumim! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: Catalina Mariana
    As vrea sa incec Hydralight Moisture-Infusing Lotion pentru ca am tenul gras, si nu am gasit nimic pana acum care sa ma ajute in aceasta problema. Din cate am citit mentine pielea mata si se absoarbe rapid in piele, asa ca ar fi ideal pentru tenul meu.
    Share fb: https://www.facebook.com/I.Catalina.Mariana/posts/855691064513031?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Anthea

    Din pacate nu am incercat niciodata produse Paula's Choice, desi citesc foarte des pe bloguri despre ele, dar mi-as dori tare mult sa incerc Skin Perfecting 2% BHA Gel Exfoliant deoarece am auzit numai laude la adresa lui si asa mi-as putea corecta tenul gras cu tendinta acneica.

    FB: https://www.facebook.com/AndreeaMademoiselle/posts/1041250819241446

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC : Dumitrescu Claudia
    Share :https://www.facebook.com/claudia.dumitrescu.33/posts/864355876979751?pnref=story
    Eu nu am incercat nici un produs, am tot auzit despre acestea dar chair as fi curioasa sa le incerc,eu am o mare sensibilitate cu tenul,pentru ca sunt mereu rosie in obraji,si nici nu prea stiu care ma ajuta si care nu.

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: Gabriela Rotaru
    Am auzit de acest brand dar nu am folosit produse.As dori sa incerc acest produs : http://www.paulaschoice.ro/skin-care/moisturizers/skin-balancing-invisible-finish-moisture-gel.html
    pentru a atenua ridurile,punctele negre
    share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/836926046425847?pnref=story
    Multumim

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred că aș alege Skin Recovery Enriched Calming Toner pentru faptul că după o vară întreagă îmi simt pielea uscată și sensibilă, iar primele riduri fine își fac apariția.Mă bucură faptul că acest produs este parcă special creat pentru tenul meu cu zone cu piele uscată și cu zona T mai grasă.Acum, în prag de sezon rece, îmi și imaginez cum pielea uscată va deveni și mai uscată și mai sensibilă.Deși nu am folosit produse full size din acest brand, am avut câteva mostre și am fost mulțumită.
    GFC: Gavriloiadina
    Bloglovin: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/954363564606640?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu sunt mare fan al produselor Paula's Choice, am incercat deja cateva produse. Sunt foarte bune. De aceea mi-ar placea sa castig Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 with Antioxidants, care este singurul produs hidratant cu factor de protectie solara minerala, tenul meu fiind prea sensibil pentru a le suporta pe cele chimice. Si cum pe piata noastra predomina produsele cu factor de protectie solara chimica, dorinta mea de a-l castiga este dubla: 1. protectie minerala, nu chimica; 2. e un produs Paula's Choice, ceea ce inseamna doar ingrediente benefice tenului. Ce-ti poti dori mai mult?! Sa-l castig, evident! :) Ah, si demn de mentionat: nu testeaza produsele pe animale, ceea ce spune multe despre acest brand!
    share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/1078382032172981?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  16. Ooo, ce supriza la tine in casuta :)
    Daca e sa fiu onesta, mi-ar place sa incerc muuuulte produse PC, dar ptr ca trebuie sa aleg, fie Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum with Retinol- daca e prea mult, merge si un set de mostre din gama :)
    De ce?
    1. Am aflat de produsele PC de pe blogul Pasagerei si imi par wow - iar asta nu e doar holbandu-ma la ambalaj
    2. Pentru ca anul trecut de ziua mea m-am gandit sa-mi fac cadou o discutie cu Pasagera, sa-mi recomande ea cele mai bune produse PC. Am amanat cadoul, nu si dorinta
    3. Pentru ca mi-am comandat o versiune mini dintr-un exfoliant si vorbind cu cineva f dragut la telefon, am catidicsit sa ma deplasez dupa el la sediu - chestie nu des intalanita, sunt destul de comoda, dar mi-l doream f mult si f repede.
    4. De ce produsul asta si nu altul? Pentru ca ar rezolva mai multe dintr-o lovitura sau macar le-ar ameliora - asaimi place sa cred.
    Momentan cam atat :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hei! Marturisesc ca nu am lasat niciodata comentarii pe acest blog , desi te urmaresc de mult prin Bloglovin ( https://www.bloglovin.com/people/roxie8-11536081 ) ... desi daca stau sa ma gandesc mai bine cred ca am comentat ceva-ceva la posturile despre catelusa ta mai demult :D Oricum nu are relevanta , sunt sigura ca stii ca multe dintre noi te urmarim chiar daca nu ne facem simtita prezenta... Eu personal particip rar de tot la concursuri si evit sa dau share-uri pe facebook , fiind o persoana f discreta si care nu vrea sa deranjeze pe nimeni , nici macar virtual. Asaaa.... ca sa trec la subiect , nu am incercat nimic de la Paula's Choice desi m-a tentat de nenumarate ori. Stiu ca sunt produse bune , dar pretul lor piperat m-a tinut departe , cu promisiunea ca le voi da o sansa cand imi va permite bugetul. Tenul meu s-ar preta atat la un gel exfoliant cu AHA , cat si la unul cu BHA - principalele mele probleme fiind porii mariti , hiperpigmentarea si lipsa de vitalitate per totala a tenului. Daca ar fi sa aleg , as alege gelul exfoliant cu 2% BHA , care zic eu ca mi s-ar potrivi . Imi cer scuze pt postul kilometric , I'm in a chatty mood today :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.facebook.com/letodee.cristiana/posts/851099431663874?pnref=story

    Sunt deja 3 ani de cand folosesc produsele PC, despre care citisem pe multe bloguri romanesti de beauty. Poveste a inceput cu incercarea mea de gasi o crema care sa imi vindece rozaceea. Mi-a trebuit ceva timp sa inteleg ca o astfel de crema nu exista si ca trebuie sa fac un arc de cerc de 180% in conceptiile mele despre ingrijirea tenului, sa renunt la orice inseamna iritant. Prima crema PC a fost Skin Recovery SKIN RECOVERY REPLENISHING MOISTURIZER, care a dat primele rezultate vizibile de reducere a rosetii. Tenul meu este uscat iarna si gras vara si trebuie sa folosesc 2 tipuri de creme. In iarna 2014-2015 am folosit SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK, iar in aceasta vara HYDRALIGHT MOISTURE-INFUSING LOTION. Am incercat toate cleanserele de la PC si toate tonerele, iar Skin Recovery Toner imi este aliat pentru toate anotimpurile.
    Avand in vedere ca vine iarna, mi-as dori un SKIN RECOVERY REPLENISHING MOISTURIZER, ca tare buna treaba a facut!

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt foarte incantata (dependenta- este mai potrivit) de produsele PC, crema mea preferata este Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator (folosita cu sfintenie in ultimii ani). Am incercat si exfoliantii ( detin un AHA 10% si un BHA 2%) dar si serurile antioxidante. Daca norocul m-ar lovi atat de serios, as alege Skin Balancing Antioxidant Serum with Retinol. Tocmai am terminat varianta mini si mi-a placut foarte tare. L-am folosit sub fondul de ten, ziua. Uneori si seara inainte de crema hidratanta amintita mai sus. L-am aplicat si in jurul ochilor, este usor, intra repede in piele. Cum am trecut de 30 de ani, este potrivit si pentru lupta impotriva semnelor imbatranirii. Si in final, dar nu cel din urma, imi place retinolul. Toate cele bune, Camelia! Link FB: https://www.facebook.com/geambasu.anca/posts/970730712950254

    RăspundețiȘtergere
  20. cunosc produsele PC, folosesc cateva din ele, sunt excelente, ma ajuta foarte mult. Imi plac tonerele la nebunie vara si cremele iarna. As prefera Hydralight Healthy Skin Refreshing Toner. fb- https://www.facebook.com/denisa.manaila.7#, bloglovin- denisa1999

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC si bloglovin': Daniela Zaharia
    share: https://www.facebook.com/danutza.florentina/posts/970492939659744
    Pana acum nu am avut ocazia sa folosesc produse de la Paula's Choice. Cel mai mult mi-as dori sa pot incerca Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA http://www.paulaschoice.ro/skin-care/resist-anti-aging/resist-daily-pore-refining-treatment-2-bha.html, ideal pentru pentru tenul meu mixt spre gras, cu porii dilatati, cu puncte negre si riduri. Vreau sa vad cum dupa aplicare se vor ameliora ridurile si liniile fine, tenul va fi mai curat si poate va atenua aspectul porilor dilatati care imi dau atata bataie de cap.

    RăspundețiȘtergere
  22. bloglovin Monica Dicu
    Am folosit exfoliant 2%BFA, crema de protectie solara si o crema de hidratare care pe timp de iarna mi se pare foarte buna.As incerca Resist 25% Vitamin C Spot Treatment, am citit multe review-uri bune despre el.
    Multumim



    RăspundețiȘtergere
  23. As dori sa incerc acest produs:
    Resist Barrier Repair Moisturizer with Retinol

    bloglovin: Strumfette

    RăspundețiȘtergere
  24. Wow wow ce concuurs...multumim de sansa! Paula's Choice is the best..sunt produsele dupa care intind mereu mana dar pentru ca pretul este destul de mare si recent ne-am cumparat cuibusorul nostru :)) (apartament) am cam neglijat rutina de ingrijire a tenului si cum nu se termina nici un produs singur chiar aseara am folosit ultimii stropii de bha, aha a expirat si tot asa...salvarea mea sunt niste mostre pe care nu le-am folosit.
    Ce-mi doresc? un singur produs?hmm...cred ca tonerul din gama skin balancing pentru ca nu am folosit nicodata un toner, pentru ca mereu am avut conceptia ca sunt bani aruncati pe o apa:))

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumim pentru concurs!
    Mi-as dori sa incerc http://www.paulaschoice.ro/skin-care/lip-care/lip-body-treatment-balm.html, pentru ca buzele mele sunt mai tot timpul uscate si trebuie sa le umezesc. Acest balm mi-ar folosi si la ingrijirea cuticulelor, care se crapa destul de des.
    GFC: Cristina
    Bloglovin: Popescu Cristina
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10205399656770407

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu am folosit niciodata produse Paula's Choice deoarece nu am avut ocazia si nici bugetul necesar pentru a investi intr-un produs!
    Mi-as dori extrem de mult sa incerc acest cleaner http://www.paulaschoice.ro/skin-care/cleansers-and-removers/skin-balancing-oil-reducing-cleanser.html deoarece am citit review-uri bune despre el, dar si pentru ca am probleme cu punctele negre si acneea.
    share: https://www.facebook.com/nicoleta.alexandra.5099/posts/1651630751781202?pnref=story
    FB: Nicoleta Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna, Camelia! :)
    Felicitari pentru content-ul creativ, impartasirea de experiente & viziune si pentru initiativa Paula's Choice! Keep the passion going and the flame burning! :)

    Paula's Choice is science based + less marketing hocus-pocus! Produse bine formulate, consiliere si expertiza pe masura! Ar putea deveni gama mea favorita.
    Tipul meu de ten e mixt, cuperozic, foarte sensibil si reactiv. Mi-e extrem de greu sa gasesc produse pe care sa le tolerez bine, nu mai vorbesc de produse care sa si aiba un efect real! Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants s-a imprietenit foarte tare cu tenul meu. Un produs foarte bine tolerat si cu efecte vizibil simtite dupa primele 3-4 folosiri. Pentru ca am intrat luna aceasta in "club 30", mi-as dori sa fac level up si sa incerc un produs cu retinol - Resist Barrier Repair Moisturizer with Retinol! Da, o incercare indrazneata, pot spune!

    Multumesc pentru sansa si... Scrie, scrie, scrie & live beautifully, my dear Camelia! You're doing it well! :D

    RăspundețiȘtergere
  28. GFG- Theodora Marin
    Bloglovin-Marin Theodora
    FB- Marin Theodora
    Share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/886171428138725?pnref=story
    Am tenul cuperozic,si de o lunga perioada de timp incerc diferite produse in speranta ca reusesc sa tin sub control aceasta problema de aceea luind in calcul si inaintarea in varsta am ales acest produs http://www.paulaschoice.ro/skin-care/produse-concentrate/resist-hyaluronic-acid-booster-trial-size.html

    RăspundețiȘtergere
  29. GFC: Denisa
    Bloglovin: Denisa Iv
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/681223925347329
    Mi-as dori sa incerc Hydralight Shine-Free Daily Mineral Complex SPF 30 with Antioxidants, deoarece inca nu am gasit o crema cu factor de protectie solara care sa imi placa si aceasta pare a fi potrivita pentru nevoile tenului meu. Cremele cu SPF pe care le-am folosit pana acum mi-au cauzat cosuri si cred (si sper totodata) ca aceasta nu mi-ar cauza.

    RăspundețiȘtergere
  30. GFG si Bloglovin-Serban Elena
    FB- Elena Racovita
    share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1623833121212077?pnref=story
    Lucrez intr-un mediu umed si praf mult si cumulat cu poluarea din Bucuresti tenul meu este afectat de puncte negre,si din motivul ca tenul meu necesita o curatare adecvata am ales http://www.paulaschoice.ro/skin-care/clear-anti-blemish/clear-pore-normalizing-cleanser.html

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest giveaway a venit exact la momentul potrivit pentru mine :D
    De cateva luni ma confrunt cu probleme cu tenul si nu am reusit sa le elimin permanent nici cu tratament dermatologic. Pe fruntea si pe pometii imi apar pustule mici transparente cu lichid, care in momentul eruptiei imi provoaca mancarimi. Pe perioada caldurii aceste fenomene sunt si mai suparatoare, datorita transpiratiei. Am crezut ca sunt alergii solare, dar folosesc SPF 50 de la Bioderma si nu reusesc sa scap de ele. Am facut analize, dar nu s-a identificat cauza acestor probleme. Am urmat un tratament timp de doua luni si a fost mai bine o perioada, dar problemele au revenit. Folosesc in continuare SPF, dar odata cu venirea frigului as dori si o crema hidratanta care sa-mi mentina tenul sub control. Am auzit numai lucruri bune despre produsele Paula's Choice, dar preturile m-au descurajat sa experimentez :)
    As fi interesata de Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 30 with Antioxidants, pare sa acopere o gama larga de probleme, acoperind si nevoile tenului meu. Sper sa fie the HG pt mine :))

    GFC: Ank_0805
    FB: Anca Marcu
    Share: https://www.facebook.com/anca.marcu.p/posts/10153590193232487

    Multumim pentru generozitate!

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna, Camelia!
    GFC: Diana Zaharia
    FB: https://www.facebook.com/diana.zaharia.9/posts/1036308949743231?pnref=story
    De la Paula's Choice as incerca Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 with Antioxidants. As vrea sa il castig deoarece, chiar daca stiu cat de eficiente sunt aceste produse, nu sunt chiar accesibile, iar crema cu spf 30 ar fi potrivita pentru toamna. Oricum, ce mi-as putea dori mai mult decat o crema hidratanta cu spf care sa imi protejeze tenul de efectele negative ale soarelui, mai ales ca imi achizitionez si tratamentul cu retinol 1% de la Paula.
    Multumesc pentru aceasta sansa!

    RăspundețiȘtergere
  33. gfc:Nico
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/907960355962024?pnref=story
    Pana acum nu am avut ocazia sa testez aceste produse,dar am auzit numai lucruri despre ele.Mi-ar placea sa testez Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser, pentru ca am un ten mixt si sebumul imi da batai de cap.Cred ca acest produs m-ar ajuta sa scap si de punctele negre care imi mai apar.

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna Camelia, un giveaway tare fain, pt ca ador produsele PC, am incercat 3 produse si au avut rezultate super chiar de la primele aplicari, si fara efecte secundare.
    si pt ca imi doresc sa incerc si alte produse, dar din pacate mi le permit mai greu din punct de vedere financiar, as dori sa incerc tratamentul http://www.paulaschoice.ro/skin-care/masks-and-treatments/resist-skin-transforming-multi-correction-treatment-with-azelaic-acid-bha.html, pt ca ma confrunt cu petele maro-melasma care au aparut in timpul sarcinii si care s-au accentuat desi folosesc protectie solara.merci

    RăspundețiȘtergere
  35. M-ai nimerit cu acest giveaway ! Iubesc produsele de îngriire , mai ales pentru față și corp , însă nu am încercat încă Paula's Choice . Mi-aș dori tare mult să încerc Skin Perfecting 2%BHA Lotion pentru că am de ceva timp probleme cu erupțiile și punctele negre și nimic din ce am încercat până acum nu mă mai ajută . Am analizat îndelung produsele lor pe site și ce promit să facă , din ce am citit loțiunea m-ar putea ajuta foarte mult să îmi curăț fața .Mă încântă și mai mult acest produs pentru că se potrivește și tenului cu eczemă dar și sensibil , eu având psoriazis ,dar doar pe o porțiune foarte mică a feței ,îmi apare în special toamna și iarna . Din ce am citit Paula's Choice are produse foarte bune așa că ar merita cu siguranță să le încerc pe tenul meu .
    GFC :Andreea Deea G
    Share Facebook :https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=444287672426228&id=100005349973123&ref=m_notif&notif_t=like&actorid=100001906994843
    Produs Paula's Choice :http://www.paulaschoice.ro/skin-care/exfolianti-aha-bha/skin-perfecting-2-bha-lotion-exfoliant.html

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna Camelia.
    M-ai entuziasmat foarte tare cu acest concurs si recunosc ca nu m-am mai inscris de mult la unul, dar acestuia nu i-am putut rezista.
    Incerc de ceva timp sa-mi cumpar un produs de la Paula's Choice, dar de fiecare data apar alte si alte cheltuieli neprevazute si imi spun "luna viitoare". Dar lunile tot trec...:))
    Sincer, atunci cand a aparut nebunia cu aceasta marca nu eram atat de increzatoare, am zis ca este marketingul de vina, nu doar o data cumparand lucruri din impuls sau pentru ca am vazut pe nu stiu ce blog.
    Dar am vazut rezultate vizibile si pozitive la cateva blogerite de ale noastre si am inceput sa-mi doresc din ce in ce mai mult un produs de la ei.
    Tenul meu sufera de pe urma alegerilor gresite din trecut -produse prost formulate, cu mult alcool in compozitie, lipsa factorului de protectie- si acum ma lupt cu pete pigmentare, riduri, episoade tot mai dese in care tenul meu se descuameaza si ma ustura ingrozitor, alternate cu cele in care sebumul scapa efectiv de sub control.
    Din cele patru game propuse cred ca cel mai bine mi s-ar potrivi acest produs : http://www.paulaschoice.ro/skin-care/moisturizers-with-spf/skin-balancing-ultra-sheer-daily-defense-spf-30.html
    Am dat si share: https://www.facebook.com/maria.iosif.54/posts/1048520085166722
    Sunt in lista de gfc cu Iosif Maria, daca imi aduc bine aminte.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  37. Mi-ar fgi placut sa am setul acesta.....personalizat, ca sa zic asa

    RăspundețiȘtergere