3 parfumuri pentru o seara de toamna

7.9.15


V-am spus zilele trecute ca astept toamna asta cu entuziasm si n-au fost vorbe in vant, de-abia astept sa folosesc parfumurile mele de toamna, de frig, de ... rasfat. Imi place sa ma plimb seara cu o esarfa in jurul gatului, sa bata vantul usor si sa simt cate o adiere de toamna si un pic din parfumul pe care il port. O sa-mi lipseasca ceva din peisajul asta, dar amintirea e in sufletul meu si nimic n-o poate lua de acolo ... daca e sa folosesc un singur cuvant sa descriu cele trei parfumuri de care vreau sa va povestesc astazi cred ca cel mai potrivit ar fi cald, toate sunt parfumuri calde, care iti dau o stare de bine, dar si o nota de senzualitate.

Nici unul nu este nou pentru mine si v-am povestit in trecut de ele pe blog, insa toate au acel ceva care ma face sa zambesc si sa ma simt bine cand le port. Sa nu ma mai lungesc ... cele trei alegeri ale mele pentru o seara de toamna sunt Vanille Noire de la Yves Rocher (il gasiti aici la oferta 1+1), Ange ou Demon Le Secret Elixir de la Givenchy (eu l-am luat de aici anul trecut la un pret destul de bun) si Flirty Alice de la Vivienne Westwood (cumparat la o super oferta de aici). Nu sunt mentionate in vreo ordine din punct de vedere al preferintelor, imi plac toate, fiecare in alt mod.

Vanille Noire este dulce, vanilat, pudrat si usor lemnos, iti place sau nu-ti place, nu exista cale de mijloc cu el. Daca va place Hypnotic Poison, dar vi se pare ca e prea dulce si greu de purtat, s-ar putea ca Vanille Noire sa vi se potriveasca. Eu il port doar toamna tarziu si iarna si daca nu l-as avea in mod sigur mi-ar fi lipsi, i-as duce dorul si m-as gandi la el.

Ange ou Demon Le Secret Elixir este un parfum senzual, bogat si misterios si pe mine ma fascineaza (varianta originala nu mi-a placut deloc in combinatie cu pielea mea, insa Le Secret Elixir e de vis). Este vanilat, cu note florale, dar si cu o baza lemnoasa, cu un strop de prospetime si o doza de mister, care fac din el un amalgam de trairi si senzatii. Imi place!

Flirty Alice este poate o alegere mai ciudata pentru toamna, el fiind catalogat ca fiind un parfum floral pentru primavara si vara, mai potrivit (daca ar fi sa ne luam dupa descrierea oficiala) ar fi fost Naughty Alice (pe care il si am), insa pe mine Flirty Alice e mai degraba usor lemnos si vanilat decat floral si citric. Probabil ca o sa le port combinate, am mai facut asta si rezultatul mi-a placut mult. Pentru serile usor racoroase cand vrei sa te simti jucausa cred ca-s alegerea cea mai buna.

Folositi vreunul dintre ele? Care sunt alegerile voastre pentru toamna asta?

10 comentarii

  1. Parfumurile mele preferate sunt Cinema de la Yves Saint Laurent si Poeme de la Lancome. Ador parfumurile intense si dulci. As incerca si eu Vanille Noire de la Yves Rocher si Ange ou Demon Le Secret Elixir ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vremea lor, ce sa mai ... a inceput si vremea sa se schimbe. :)

      Ștergere
  2. A aparut un nou parfum la YR si noua oferta arata tare bine .Cred ca e un parfum pentru toamna-iarna , abia astept sa-l incerc .
    Doar pe Vanille Noir l-am avut din lista ta , dar nu e genul meu .
    Eu aleg toamna asta Kenzo Jeu de amour .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma tenteaza si pe mine varianta noua de la So Elixir, sa vedem cand ajung sa-l incerc. :)

      Ștergere
  3. Ange ou Demon Le Secret Elixir se numara si printre preferatele mele, sunt o fana a parfumurilor Givenchy In general :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am cateva preferate de la Givenchy, deci intra pe lista cu slabiciunile mele. :)

      Ștergere
  4. Pentru toamna my favorites:
    Nina Ricci Nina
    Nina Ricci les Delices de Nina
    Narciso Rodriguez For Her (varianta neagra)
    YSL - Rive Gauche
    Dior - Poison

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi e si mie dor de Nina, dar am zis ca nu-mi mai iau nici un parfum. :)

      Ștergere
  5. Prea multe parfumuri, te inteleg, dar e asa misto cand descoperi unul nou care ti se potriveste ...

    RăspundețiȘtergere
  6. My favs:
    1. Angel, Thierry Mugler
    2. Alien, asemenea
    3. Kenzo, Jungle Elephant
    4. TF, Black Orchid si Tobacco Vanille

    Mai sunt alte cateva (zeci? :) ) care imi plac foarte mult, insa astea intra de departe in topul preferintelor mele. :)

    RăspundețiȘtergere