Sistem de uscare pensule

27.1.15


Au trecut cativa ani de cand am vazut pentru prima data un sistem de genul asta pentru uscarea pensulelor de machiaj (cred ca cel de la Benjabelle a fost primul aparut si costa - acum am vazut ca-s si variante putin mai ieftine - in jur de 35 de dolari) si mi-am dorit unul, dar la un pret mai rezonabil. Si l-am gasit recent pe ebay si am asteptam cu nerabdare sa ajunga si sa vad cum e. Eu l-am luat de AICI, a ajuns in doua saptamani, bine ambalat, cu folie pe el ca sa nu se zgarie, valoarea pe plic 2 dolari, daca vreti unul va recomand vanzatorul pentru ca totul a decurs bine si a ajuns repede.

Suportul in sine nu este foarte mare (e format din 3 parti care trebuie imbinate intre ele), dar poate sustine pana la 26 pensule. Este facut dintr-un plastic destul de solid si este destul de stabil (daca nu va vine vreo idee - cum mi-a venit mie - sa-l mutati si sa nu va uitati de unde il apucati). Chiar imi place pentru ca nu ocupa spatiu mult si n-arata deloc rau.

Dar sa revin la ce face ... cum l-am primit m-a apucat vrednicia dintr-o data si m-am dus sa spal cateva pensule sa vad eu cum, ce si de ce de parca era vreo mare scofala sa pui niste pensule la uscat intr-un suport. Prevad ca de acum incolo o sa-mi spal pensulele mai des pentru ca nu-mi facea nici o placere sa le insir prin casa pe un prosop pe margina mobilei si sa astept sa se usuce. Asa e mult mai practic si mai elegant.

Este absolut necesar? Nu. Regret ca l-am luat? Deloc. Imi place? La nebunie. O sa-l folosesc? In mod sigur. Il recomand? Da, daca aveti o multime de pensule. Cum vi se pare? Aveti nevoie de el?

40 de comentarii

  1. Am pus bookmark la articol :D Si eu tot pe cele Benjabelle le vazusem, dar nu-mi venea sa dau 30$ pe el. Asta e perfect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, de ceva vreme cautam o alternativa, acum am gasit-o. :)

      Ștergere
  2. "Cand o sa fiu mare " si o sa am multe pensule e bun de tinut minte :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu o sa imi i-au unul cat de curand. 😃

    RăspundețiȘtergere
  4. Am pensule o gramada dar nu mi-as lua suportul asta sincer. E interesant dar sa mai ocupe si el spatiu pe nush unde ca sa ce? Ca sa stea pensulele la uscat ca liliecii? :)) Nu tin neaparat sa ma folosesc de ele o vesnicie asa ca le spal cu samponul meu de par si le usuc pe calorifer :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ocupa spatiu cat se usuca, in rest se desface. Eu n-am pervaz de uscat (si oricum nu m-as risca sa mi le fure vreun catel sau sa le umple de blana). Pensulele mele nu-s asa ieftine, asa ca fac eforturi sa am grija de ele. Nici macar varianta cu caloriferul nu merge la mine pentru ca am calorifere noi, inguste. :))

      Ștergere
  5. Este ff frumos suportul, eu nu am, dar nici nu am atatea cosmetice, pensule, etc, nu prea ma machiez decat la ocazii, in rest nu, te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. E tare dragut suportul asta si sunt bine investiti banii daca te motiveaza sa le speli mai des :)).
    Eu imi curat des pensulele, mereu cu alcool izopropilic si n-am avut probleme cu ele, apoi le pun pe toate pe servetele de hartie. Se curata si se usuca rapid si mi se pare si mai sigur decat cu sampon.
    Nu stiu daca ai incercat varianta asta dar eu o recomand din suflet,singura parte rea ar fi mirosul alcoolului care e destul de puternic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si scris despre metoda de curatare cu alcool acum cativa ani, insa n-o mai folosesc decat rar pentru ca ma deranjeaza mirosul.

      Ștergere
    2. Da,mirosul e deranjant dar eu am reusit sa trec peste aspectul asta si ne intelegem de minune.

      Ștergere
    3. Mai ajuta-le cu niste balsam din cand in cand (daca n-o faci), in timp se mai aspresc perii de la alcool.

      Ștergere
  7. Da, ai dreptate, nu e absolut necesar, dar cand vezi cat e de dragut si practic... da, este necesar! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Cât de mișto e! Îmi trebuie, clar! :)) Nici mie nu-mi e deloc drag să le înșir prin toată casa pe prosoape, asta e cea mai mare oroare a mea când vine vorba de spălat pensule - procesul în sine mie chiar îmi place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca o sa va faca si voua cu ochiul si o sa vreti, eu mi-am daramat pensulele de cateva ori insirate asa prin casa, deci nu mai vreau. :)

      Ștergere
  9. O metoda ingenioasa, e prima data cand vad asa ceva. Ma pot lipsi de el momentan pentru ca am putine pensule, dar e foarte interesant si practic! Sa-l folosesti cu placere in continuare! Like! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, daca ai putine si speli una doua nu merita, dar cand speli ca mine merita. :)

      Ștergere
  10. Eu pe ale mele le pun intr-un pahar mare din plastic , pe care-l folosesc doar pentru uscarea pensulelor .Paharul e colorat si arata bine oriunde l-as pune in casa, de obicei il pun pe un raft , pensulele le spal seara si dimineata sunt uscate .Deci nu am probleme de acest gen, dar este foarte util si ceea ce ai gasit tu :) imi place.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le tii cu perii in sus? Ca nu e indicat - in timp intra apa in maner si se deslipesc.

      Ștergere
    2. Da, cu perii in sus le tin, dar inainte sa le pun le tamponez cu un servetel de bucatarie care absoarbe apa.Asa am facut tot timpul si nici macar o pensula nu a avut probleme:)
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Atunci e bine daca n-ai avut probleme. :)

      Ștergere
  11. Imi trebuie? Absolut NU! Dar arata asa de bine....:)).
    Eu am nevoie de un card care sa ma intrebe de vreo 3 ori " Esti sigura ca ai nevoie de produsul ala? Sigur nu mai ai inca 5 aproape identice? Esti sigura ca il vei folosi mai mult de 2 ori?.
    Momentan imi curat pensulele (putine la numar) cu sampon de copii si la cateva spalari adaug si putin balsam de par, apoi le las sa se usuce in balcon pe un prosop.

    RăspundețiȘtergere
  12. daca as avea mai multe pensule, cred ca mi-ar fi de folos :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca n-ai multe sau speli 1-2 n-are nici un sens, pentru mine insa e chiar util.

      Ștergere
  13. Ce super e si practic, un "must" as putea spune, ideal pentru cele care se machiaza mai des si au multe pensule, din pacate eu nu ma machiez asa des ...sa-l folosesti cu placere, e frumos ca design ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru cineva care are multe pensule e practic, altfel n-are nici un sens. Multumesc :)

      Ștergere
  14. Este foarte util si mai ales ca se poate desface si folosi doar cand le speli e un mare plus! Nu erau si alte culori? Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E linkul in postare, uita-te direct pe pagina produsului, parca alb mai era.

      Ștergere
  15. Cele cinci pensule cu mâner din "colecția" mea s-ar simți chiar stinghere în suportul ăsta. :)) Să-l folosești cu plăcere, în cazul tău e realmente util. Totuși... La câte pensule și produse de machiaj ai n-ar fi nimerit să mai introduci din când în când câte-o postare cu machiajele realizate de tine? Chiar dacă nu consideri că ai ceva de spus în domeniul ăsta și ieși puțin din zona ta de confort... Mie mi-ar plăcea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca se va intampla asta curand pentru ca nu am timp de asa ceva (ma refer la prins lumina buna si facut zeci de poze ca sa prinzi una-doua bune, asta daca ai noroc) si nici nu ma machiez zilnic la ochi.

      Ștergere
  16. Imi place, arata bine si e cu siguranta util. Eu n-am asa multe pensule insa ma gandesc sa iau un suport, ca nu prea imi place sa le insir pe calorifer :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E practic, eu sunt incantata de el. Sigur o sa-ti placa daca il cumperi. :)

      Ștergere