In teste: Lioele

17.1.15


Cei de la Makeup Shop m-au invitat luna trecuta sa particip la o campanie de testare a produselor Lioele (aici gasiti toate produsele) si am spus da pentru ca imi luasem cateva mostre si miniaturi la o comanda data de Black Friday si am vrut sa incerc si alte produse. N-am stiut ce-o sa primesc, dar continutul pachetului primit m-a surprins placut. Mini jurnalul de frumusete personalizat cu poza bloggeritelor din campania este un detaliu care mi-a placut la nebunie si nu pot decat sa ii felicit pe cei ce au avut ideea asta.

Beyond The Solution BB Cream (aici gasiti mai multe detalii despre produs) este unul dintre cele mai vandute produse de gen din lume si chiar vreau sa-l folosesc o perioada mai lunga sa vad cum mi se pare. Am avut o varianta mini, dar nu am apucat sa ma decid daca imi place sau nu. 

C.A.D.Cell este gama premium anti-age a celor de la Lioele (Cell Active Delivery), bazata pe un ingredient patentat Nuper-Cell, obtinut din celelulele stem a 3 plante. Eu am primit crema (aici puteti citi mai multe detalii despre ea) si mi-a placut ca am gasit in cutie si o spatula pentru aplicare (cu o forma interesanta) si de asemenea cateva miniaturi din gama asta, chiar sunt curioasa sa vad cum sunt.

Mastile chiar erau in wishlistul meu de pe site, asa ca m-am bucurat cand le-am vazut in pachet, doar stiti ca mastile sheet-type sunt preferatele mele. Am primit Esential Aloe Vera (potrivita pentru text mixt sau gras, incetineste secretia de sebum si reda stralucirea naturala tenului) si Intensive Time Reversing Snail (o masca multifunctionala cu efect anti-rid intens). Am reusit cu greu sa nu folosesc una in seara in care le-am primit, le-am pastrat pentru poze.

Ati incercat vreunul dintre produse? Ce stiti despre produsele Lioele?

33 de comentarii

  1. Am incercat BB creamul. O tipa simpatica mi.a dat mai multe mostre. A fost ff bun, rezistent la transfer, cu putere medie spre mare de acoperire. Spor la folosit! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut varianta asta mini si cateva mostre de Triple The Solution, o sa vad cum e dupa ce-l folosesc o perioada. :)

      Ștergere
  2. Eu am CC Cream-ul si BB triple solution. Imi place si am sa comand cateva produse Lioele. Asteptam pareri. Jurnalul m-a impresionat si pe mine. Sa le folosesti cu drag, pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Triple mi-a placut si mie din ce-am incercat ca mostre, o sa descopar eu mai multe. :)

      Ștergere
    2. Cel mai mult mi-a placut BB snail nu mai stiu cum :P

      Ștergere
  3. Nu am auzit despre ele pana acum,acum le vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a tot scris de BB cream, restul produselor n-au fost asa mediatizate.

      Ștergere
  4. Nu stiam nimic despre produse nici nu le-am incercat .Ambalajul lor m-a cucerit, finut si feminin.Sa le folosesti cu placere .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-au adus de ceva vreme cei de la MKS, o sa va tin la curent pe masura ce-mi formez o parere.

      Ștergere
  5. Am auzit de firma aceasta dar nu am incercat nimic de la ei.Sunt in cautarea unu BB sau CC cream decent, poate faci un review la BB cream ( dupa ce iti formezi o parere despre el).

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de firma asta, dar o sa arunc un ochi sa vad ce produse au.
    Camelia, iti dai seama, eu aproape o afoana in ce priveste zona beuty ma mai dau mare uneori si le mai zic altora de cate un produs sau altul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Agenda personalizata este foarte draguta! :) Asteptam sa le incerci si sa ne spui cum ti se par. Eu nu le-am incercat, dar le-am vazut pe siteul celor de la makeup shop.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost un detaliu frumos. O sa va povestesc despre ele dupa ce le incerc.

      Ștergere
  8. E geniala agenda! Mi-a sarit imediat in ochi si mi se pare geniala ideea. Eu sunt curioasa de parerea ta despre BB Cream pt ca mereu am admirat tenul ca de portelan al asiaticelor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost o idee buna. O sa va povestesc despre ele dupa ce imi fac o parere.

      Ștergere
  9. Nici eu nu am auzit de ele, deci pt prima oara pot spune ca la tine pe blog am vazut produse de care nu am auxit niciodata :(, off Doamne cate mai am de invatat, eheee, ca sa nu mai zic de folosit...nici in vise..asta este sunt o nenorocoasa.Ma bucur pt tine ca ai oarte numai de surprize frumoase si produse minunate te pup, mi as dori macar pe sfert sa am din ce ai tu :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am mai spus eu ca norocul si-l face omul cu mana lui. Iar tu iti faci singura rau cu atatea ganduri negative, daca tu nu te crezi in stare de nimic exact asta ti se va intampla. Schimba-ti modul de gandire si nu te mai exprime despre tine asa cum o faci si viata o sa-ti ofere sanse. Ajuta-te singura.

      Ștergere
    2. Multumesc pt incurajari...te pup

      Ștergere
  10. Nu stiu mai nimic despre ele,acum am auzit pentru prima data.Le-as incerca cu drag oricand daca voi avea ocazia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a tot scris de el si o sa se mai scrie, asa ca ai ocazia sa afli mai multe si sa vezi ce ti se potriveste.

      Ștergere
  11. Nu am auzit de Lioele, cum nu am auzit de o gramada de branduri despre care ne-ai impartasit aici in coltul tau de nebunie :D Dar ma consider norocoasa ca te "citesc" si aflu mereu despre cele mai interesante cosmetice/produse/sentimente/ pareri....Sa ai o duminica placuta!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va aduc noutati si produse noi care merita incercate. O seara frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  12. Am citit tot la tine despre acest brand si sper sa pot macar testa produsele Lioele.Tot timpul invat ceva nou de la tine,multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur, poate o sa ai ocazia sa le si incerci produsele. :)

      Ștergere
  13. Stii de ce ador postarile tale,Camelia?:) Fiindca sunt scurte si la obiect.Concise,pline de informatie,dar si de suflet in acelasi timp:)
    Intrebare:cand o sa organizezi un blogsale?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca asta reusesc sa transmit. Nu cred ca o sa vezi vreun blogsale curand pentru simplul motiv ca nu mai cumpar fara sa gandesc si am ajuns intr-un punct in care stiu exact ce-mi place, iar de produsele pe care le am nu vreau sa ma despart. :))

      Ștergere
  14. De la ei nu, desi am tot auzit mentionat brandul pe la fetele de pe YT. Momentan am un BB cream de la Skin79 si imi place. Pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut si eu niste miniuri de la Skin79, dar parca nu mi-a placut nici unul.

      Ștergere
  15. Sunt curioasa de parerea ta despre produsele Lioele. Eu nu am incercat pana acum nimic de la firma asta. Agenda este un cadou foarte dragut, imi place cum ai iesit in poza :) Vreau si eu una!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E veche poza, nici nu stiu de unde au luat-o. E un sticker adeziv, se poate aplica pe orice agenda, nu e greu de facut.

      Ștergere