7 intr-o saptamana #19

25.1.15


N-am mai facut o postare de genul asta de anul trecut si m-am gandit ca e cazul sa revin la vechile mele obiceiuri bune si sa va mai arat una alta de saptamana asta, mai ales ca a fost o saptamana buna si eu am zambit mult. 

A fost ziua mamei si desi n-am facut nimic special am surprins-o cu un buchet de trandafiri si un cadou la care nu se astepta (ca a tot primit toata saptamana), am mancat ceva bun impreuna, am stat de vorba, timp pentru suflet. Am revenit la deserturile la cana (iaurt, fructe si niste biscuiti facuti din fulgi de ovaz - nu facuti de mine, dar deliciosi si sanatosi) si am mancat de vreo trei ori saptamana asta in loc de mic dejun. Machiajul a fost minim si eu am iesit repede pe usa fara sa pierd mult timp.

Am inceput sa testez crema anticelulitica Revicel (varianta bleu cu efect de racorire) pentru ca m-am puturosit cu masajul si CelluBlue si se vede. Mananc in continuare sanatos si asta ma face sa ma simt super bine. Crema Plush Girl a devenit o obisnuita in fiecare seara si pielea mea o adora, trebuie sa gasesc cuvintele potrivite sa o descriu mai bine. Am primit cateva comenzi date in ultimele saptamani, dar o sa va arat mai multe cu alta ocazie.

M-am relaxat, am ras, m-am simtit bine, o saptamana reusita. A voastra cum a fost?

34 de comentarii

  1. La mine a fost ultima saptamana din concediu, m-am rasfatat culinar si cosmetic. Mi-am rasfatat corpul cu bai fierbininti cu multa spuma + creme hidratante, am ajuns la cosmetica pentru tratatment si pensat + am colindat fara vre`un rost anume orasul ( ca sa respir aerul sarat de mare).Astazi mi-am facut ciocanele pe Dry Cooker cu sos de usturoi, lamaie si marar si am savurat un pahar sa suc proaspat de rodii( prefertul meu). Sunt pregatita fizic si moral pentru clientii fitosi,cu multi bani,care cred ca totul li se cuvine, de maine..in seara asta ma mai bucur de mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana ta a sunat bine de tot si am simtit asa un ghiont (mic) de invidie. Eu incerc sa fur cateva minute pentru mine in fiecare zi, minute in care sa-mi reincarc bateriile. O seara frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
    2. Asta este rezolutia mea pt.2015: in fiecare zi sa-mi acord cel putin 30 de minute pentru mine. Anul asta mi-am propus sa fiu o egoista si jumatate si sa incerc sa ma gandesc mai mult la mine. O seara frumoasa iti doresc si tie draga Camelia.

      Ștergere
    3. Foarte bine, imi place ce citesc. :)

      Ștergere
  2. Mhhhmmmm, ce bine arata mancarica aaaaia de suuus!!! Iti dai seama, mie mi-a sarit prima oara in fata ochilor mancarea, ca deh, o ador :)) dar imi place ca ai ales o varianta sanatoasa, de fapt tu mai mereu alegi variante sanatoase din cate am vazut pe blog :D
    Ah, da, si trandafirii aia firavi si frumosi! Ii ador, mi-ai facut seara mai faina cu postarea asta, parca m-ai mai inveselit, si-asa azi nu am fost intr-o stare asa buna.
    Ofofof, si comenzile tale!!! Vreau si eu sa primesc comenzi, dar stai putin.. de unde s ale primesc daca n-am facut?! :))
    Te pup Camelia, seara fainaaa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am adus un zambet pe chip, sa ai o saptamana minunata. :)

      Ștergere
  3. Cred ca un gand bun nu e niciodata in plus - la multi ani, mamei tale :)
    Saptamana mea a fost si va continua cu vizite la stomatolog, cu cioco, cu copii, cu prieteni, filme si niste ploaie :)
    Intrebare intrebacioasa: in farfuria aceea sunt rondele de morvoci fierti sau preparati altfel ? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, drumurile alea la stomatolog le fac si eu, insa fara cioco. :)

      Nu sunt fierti, sunt facut intr-o tigaie Tefal cu multe condimente.

      Ștergere
  4. o saptamana chiar placuta, dar de vineri a fost ideala. Sa ai o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am avut o saptamana destul de interesanta! Mi-am sarbatorit ziua de nastere, prima onomastica a fetitei mele, am participat la un botez si se pare ca maine voi incepe din nou o saptamana frumoasa, deoarece e ziua de nastere a mamei! La noi intotdeauna inceputul de an e frumos datorita zilelor de nastere..
    Te pup, o noapte linistita iti doresc!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani si tie si mamei tale, sa aveti o saptamana frumoasa!

      Ștergere
  6. Mă bucur că ai avut o săptămână frumoasă, să fie tot așa de acum în colo! Și eu am avut o săptămână faină și următoarea ar trebui să fie cel puțin la fel! :D
    La mulți ani mamei tale! Trandafirii sunt superbi, cu desertul m-ai făcut să-mi plouă-n gură (am poftă de kiwi de vreo săptămână dar tot uit să cumpăr), iar crema aia anticelulitică e foarte mișto, mie-mi place mult ca textură și senzație!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu sa ai numai zile frumoase Miha Ella, cu multe zambete si oameni care sa merite! :)

      Ștergere
  7. Saptamana mea a inceput cu vesti minunate, cu speranta, apoi cu un pic de panica (daca nu sun in stare sa fac ce trebuie sa fac?) apoi a venit raceala peste mine cu bebra si roate cele si m-a scos din uz, iar de maine o iau de la capat. :)
    Deserturile arata genial, dar carnea eu o prefer un pic nai rumenita (la cuptor), desi stiu ca nu e la fel de sanatoasa :P

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani mamei tale si multa sanatate, sunt foarte curioasa de crema anticelulitica, nu am mai investit in una de mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, o sa va povestesc despre ea dupa ce o folosesc o perioada si-mi fac o parere.

      Ștergere
  9. Ce trandafiri frumosi! Ador florile albe <3. La multi ani mamei tale si multa sanatate!
    Saptamana mea e cam la fel ca celelelate, nici grea, nici usoara, doar frumoasa. Momente frumoase cu cel mic, momente care nu se mai intorc si de care o sa-mi fie dor. Atat.
    O saptama frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, bucura-te de momentele astea, hraneste-ti sufletul cu ele, o sa le duci lipsa mai tarziu. Sa ai o saptamana minunata!

      Ștergere
  10. La multi ani mami. Dumnezeu sa i aduca bucurii maxime 😍😍😍😍
    Eu acum sunt de garda draga mea. Te pup suflet drag😙😍

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce saptamana frumoasa ai avut! Si eu ador sa primesc pachete sunt ca un copil mic. Am reusit sa ma rasfat si eu cu o baie relaxanta multa spuma si un ulei de la DvF, ultima comanda strawberrynet. Ioanalar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine ca ti-ai facut timp si pentru tine si te-ai relaxat. Sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  12. Multa sanatate , un calduros La multi ani pentru mama ta .
    Cam asta mananc si eu la micul dejun, iaurt , fructe , granola si seminte de chia .
    Saptamana mea nu a fost una reusita, multa ploaie si zile aiurea dar sa speram ca saptamana aceasta va fi mult mai buna . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anamaria, poate saptamana asta o sa fie mai buna. :)

      Ștergere
  13. La multi ani mamei tale! Sa fiti amandoua sanatoase!
    Mai vreau sa pui poze cu ce mananci, ca tare pofta imi faci. :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani mamei tale! :-* Va doresc multa sanatate! :-*
    Pe 23 a fost ziua sotului,deci am avut si eu o saptamna incarcata...in plus nepotelul imi consuma cam toata energia :D

    RăspundețiȘtergere
  15. desertul acela arata demential trebuie sa-l incerc! app..tu esti intotdeauna o inspiratie pentru mine! te ador!

    RăspundețiȘtergere