Baby Face, just for me!

18.1.15


Despre produsele Plush Luxury Biocosmetics pe care le folosesc deja v-am povestit aici, dar vineri am primit o surpriza frumoasa de la Ioana si vreau sa va povestesc si voua despre ea, pentru ca mi-a placut mult si este unul din momentele legate de blogul asta pe care o sa mi le amintesc intotdeauna. Mi se pare atat de frumos sa inspiri pe cineva si sa-ti dedice un produs ... 

Ioana mi-a spus ca mi-a creat o crema de fata si ca a numit-o Baby Face (ziceti voi daca nu e un nume superb pentru o crema?) si mi-a povestit putin despre ce a pus in ea si ce fac ingredientele. Asa cum eu am inspirat-o si ea m-a inspirat pe mine, i-am pus cateva intrebari legate de uleiurile esentiale si posibilitii iritanti si m-a facut sa inteleg mai bine unele lucruri. Despre crema nu vreau sa va povestesc multe acum pentru ca vreau s-o incerc asa cum trebuie inainte de a spune ceva, dar pot sa va spun ca textura ma incanta (este onctuoasa, dar aerata in acelasi timp si cand o aplici se simte ca o spuma usoara), iar mirosul m-a cucerit. Dar o sa va povestesc mai multe dupa ce o testez o perioada.

Si pentru ca ii place sa faca surprize in colet am mai gasit doua produse: Classy and Faboulous Ultimate Eye Lift, o crema de ochi cu celule stem proaspete de Narcissus Poeticus si Chinese Peony si cu Liftessence, un polizaharid minune pentru super lifting - eu una de-abia astept sa ma rasfat exclusivist, dupa cum imi zicea Ioana si Plush Girl, o crema de corp (ca tot ziceati ca vreti si produse de corp - Ioana pregateste niste produse noi) cu vanilie de Madagascar si iasomie de Maui, care e un adevarat rasfat pentru piele.

Prima impresie e minunata si de-abia astept sa le folosesc o perioada mai lunga si sa va povestesc si voua mai multe. Ioana, multumesc ca m-ai facut sa ma simt speciala cand chiar aveam nevoie de asta si astept cu interes sa vad ce minuni mai creezi, asa cum ti-am mai zis eu am mare incredere in tine.

Nu uitati de giveawayul de aici daca vreti sa incercati si voi produsele create de Ioana.

23 de comentarii

  1. Esti o noarocoasa! Nici n am cuvinte sa iti spun cat inspiri blogoserfrea romaneasca cu reviw`urile tale sau cu povestirle tale. Plush Cosmetics pare un produs bun de utilizat,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat e vorba de noroc, insa iti multumesc pentru cuvinte. O seara frumoasa sa ai. :)

      Ștergere
  2. Ma indragostesc de acest brand cu vfiecare postare, cu fiecare accesare a site-ului... <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba surpriza! O meriti, esti o fata speciala! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Baby Face suna la fel de bine precum crema aceea Zen :)
    Chiar sunt curioasa ce impresii vei avea dupa o folosire mai indelungata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e inspirata cu numele produselor. :) Prima impresie e wow, dar nu vreau sa ma grabesc. :)

      Ștergere
  5. Ce gest frumos, sa primesti o crema creata special pentru tine, chiar este ceva deosebit .Astept cu nerabdare sa ne povestesti despre produse, crema pentru ochi e foarte tentanta , de altfel toate produsele facute de ea .Sa le folosesti cu mare drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Anamaria. Da, a fost un moment frumos si l-am savurat din plin. :)

      Ștergere
  6. Foarte frumos gestul! Sunt curioasă cum o să ți se pară crema creată special pentru tine după o perioadă mai lungă de testare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt curioasa sa vad, prima impresie a fost una mai mult decat buna.

      Ștergere
  7. Chiar esti norocoasa,♥♥♥, la cate produse aiii, oricum iti dorec sa le folosesti sanatoasa tepup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca are vreo treaba cu norocul, ci mai degraba cu munca depusa, iti multumesc. :)

      Ștergere
  8. interesante produsele, sa le folosesti cu drag, asteptam review-uri!

    RăspundețiȘtergere
  9. O crema speciala pentru o persoana specială ! Sa foloseşti cu spor toate produsele si astept cu interes parerile tale!

    RăspundețiȘtergere
  10. Numele produselor sunt extrem de inspirate! Aș da iama-n toate! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. produse interesante! de abia astept sa ne faci un review complet .

    Irina AP

    RăspundețiȘtergere