Giveaway - ziua 7 - voucher 400 ron la Crystal Dental Clinic

7.1.15


Despre intalnirea mea cu Crystal Dental Clinic v-am povestit aici, urmeaza sa continui ce-am inceput anul trecut si m-am gandit impreuna cu cei de la clinica ca aveti si voi nevoie de un impuls pentru a merge la un control sau chiar pentru o profilaxie, asa ca astazi va oferim un voucher de 400 ron pentru servicii in clinica.

Pentru a va inscrie trebuie sa urmariti blogul fie prin GFC sau bloglovin' sau sa fiti una din cititoarele fidele care comenteaza in mod anonim, dar semneaza fiecare comentariu (asa sa faceti si acum si sa lasati si o adresa de mail ca sa va pot identifica) si sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti cat de des mergeti la medicul stomatolog.

Voi acorda o sansa suplimentara celor ce dau share acestui giveaway pe Facebook si lasa linkul de share impreuna cu comentariul si inca o sansa suplimentara celor de dau like paginii de Facebook a producatorului (o gasiti aici) - mentionati in comentariu cu ce nume ati dat like. Va puteti inscrie pana pe data de 20 ianuarie, iar la sfarsitul lunii aflam cine e norocoasa care va face o vizita la clinica pentru un zambet mai frumos.

27 de comentarii

  1. Nu merg prea des la dentist, desi as vrea, din motive financiare.
    Radu Dumitra-Ioana. Sunt din Bucuresti.
    https://www.facebook.com/Daneza1971/posts/786344598087431?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo ce bine mi ar prinde un impuls sa merg la dentist. Am avut în trecut câteva experiențe neplăcute cu tratarea nervului unei masele și de atunci am oroare de dentiști.
    Fac și fb Corina Maria

    RăspundețiȘtergere
  3. FB si bloglovin:Monica Dicu
    au trecut 2 ani de la ultima vizita , din pacate am tot amanat din diverse motive
    citind postarea ta mi-am dat seama ca trebuie neaparat sa ajung cat mai repede

    RăspundețiȘtergere
  4. sa zambim atunci:
    Fb si bloglovin :Teodora Stoian
    Gfc:Teodora Dobre
    https://www.facebook.com/taitzel0strumfy/posts/10155043770585293
    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte util giveaway-ul. Nu particip, fiindca nu-s din Bucuresti si nici nu mi-as schimba stomatologul. Insa, sper sa castige cineva care are mare nevoie.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  6. fb : alexandra-elisabet dorofte
    gfc: dorofte alexandra
    bloglovin : melek32
    share: https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1596592870559232?pnref=story
    merg la dentist de 2 ori pe an

    RăspundețiȘtergere
  7. Premiul asta ma interesa si pe mine, dar pt ca nu-s din Bucuresti...
    Nu merg des, adica eu mi-as dori sa merg o data pe an dar... ajung cam la 3.
    Luna viitoare cel tarziu in martie, trebuie sa ajung din nou.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un premiu super care ajuta mult la imagine si incredere.Eu fac parte din categoria speriatelor si m-am bucurat cand am citit in comentariile de la prezentarea pe care ai facut-o clinicii ca nu sunt singura care lesina pe scaunul stomatologului.Si da am auzit comentarii de la '' vai d-na la varsta dumneavostra'' la '' nu cred ca putem colabora'' ,explicatia este o smasmofilie veche+frica in stare pura.Deci nasterea pe cale naturala (2) este mult sub mersul la dentist.Revenind consider ca orice inceput este greu dar daca as castiga ar fi ca un semn.(FLORINA A.) email florina_atanasiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. gfc jani
    fb jeni mirea
    share https://www.facebook.com/jeni.mirea.3/posts/692317470882346?pnref=story
    Frica de de medicul dentist o stim din copilarie,dar vine o vreme cand trebuie sa mergem vrand nevrand, eu am avut de pus o plomba,mi-a fost un pic frica dar mi-am facut curaj si m-am dus,am dat peste o d-na dr foarte amabila ,tinerica si cu "mana f usoara",atata frica pe mine la inceput si la sfarsitul procedurii am realizat cat de "bine" m-am simtit,deci fetelor,faceti-va curaj si duceti-va la stomatolog daca aveti vreo problema,pana nu e prea tarziu

    RăspundețiȘtergere
  10. GFC: Loredana M
    Share: https://www.facebook.com/loredana.manciu/posts/10205968083027665?pnref=story
    Cat de des merg la dentist? Pai nu merg des, de FRICA! Anul asta trebuie sa imi inving frica, insa nu am gasit (nici nu am cautat prea mult) cabinetul si doctorul care sa ma ajute sa ma relaxez.

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate nu merg la stomatolog intr-atat de des pe cat ar trebui. Ultima data am fost la inceputul verii, dupa ani de zile... Acum trebuie sa imi fac curaj sa merg iarasi, dar parca vremea asta urata ma face sa mai astept putin...

    RăspundețiȘtergere
  12. gfc: handmade jeww
    fb: ana-maria leu
    Ultima oara am ajuns la dentist acum un an jumatate ptr un detartraj. Asa ca ar trebui sa ma grabesc pentru o noua vizita

    RăspundețiȘtergere
  13. GFG-Serban Elena
    FB- Elena Racovita
    Mail- cenzora2012@yahoo.com
    Share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1522251321370258
    Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca nu am mai fost de mult timp la stomatolog(din motive financiare)desi dantura mea nu este intr-o forma buna

    RăspundețiȘtergere
  14. gfc:Allale
    fb:Amira Andreea Tudorie
    Share:https://www.facebook.com/amira.tudorie/posts/779140475513120?pnref=story
    Nu prea vizitez medicul stomatologul deoarece nu prea ma ajuta timpul si nici buzunarul insa cu siguranta m-as duce cu placere daca as castiga !

    RăspundețiȘtergere
  15. GFG- Theodora Marin
    Like pagina- Marin Theodora
    Mail-tantitheo@yahoo.com
    Share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/759117464177456
    Vizitez medicul stomatolog mai des decat doresc,dar am probleme periodic cu dantura

    RăspundețiȘtergere
  16. M-ai lovit unde mă doare, ca să spun așa. Am citit cu mare curiozitate părerea ta despre ei, programul lor de profilaxie mi se pare unic pe piața noastră, la fel și ecranul Tv de pe tavan.
    Merg o dată pe an la stomatolog, la același medic de mai bine de 6 ani. Din păcate am multe lucrări neterminate din cauză că alăptez și nu pot face anestezie, dar ce mi-ar place să scap o dată de toate problemele.
    Bloglovin: Ioana Nae

    RăspundețiȘtergere
  17. Merg la stomatolog de vreo 2 ori pe an pentru detartraj si periaj profesionist, este nevoie pentru ca dintii de jos s-au inghesuit din cauza maselelor de minte care au inceput sa creasca si ii imping. Din acest motiv chiar mi-am propus ca anul acesta sa le scot si sa-mi pun aparat dentar, am emotii din cauza experientelor trecute dar simt ca trebuie sa fac asta.
    Nu am mai auzit de cabinete cu ecrane pe tavan, ideea este geniala pentru ca simpla distragere te face sa uiti de eventuale dureri, iar daca te concentrezi sa citesti/urmaresti ceva, cu atat mai bine :)
    Le-am dat like celor de la Crystal Dental Clinic pe Facebook (numele Georgiana Popa) iar blogul il urmaresc prin GFC.

    RăspundețiȘtergere
  18. GFC: Zamfir Ramona-Dora
    Bloglovin': Dora Zamfir
    Email: dora_zamfir@yahoo.com
    Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/716591911782360?pnref=story
    Nume FB: Dora Zamfir (am dat like paginii)

    Hm..avand in vedere ca prima oara am mers la dentist pe la 7-8 ani si apoi la 19 ani, pot spune ca..nu prea des. Din nefericire sunt tipul de persoana care nu merge la medic decat atunci cand o doare ceva, nu previn nimic. Ultima oara am fost in 2013, pentru a-mi rezolva o plomba pe dintele din fata, care se tot coloreaza si arata tare inestetic...cred ca voi merge cat de curand, asta daca nu castig. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Merg la stomatolog in general de 2 ori pe an, pentru detartraj. Din fericire, nu am probleme deosebite care sa ma indemne sa merg mai des.
    FB: Leila Memet
    Share pe FB: https://www.facebook.com/leila.memet.5/posts/10152619661012918

    RăspundețiȘtergere
  20. Cat mai rar daca se poate:)). Nu am avut probleme majore, dar mama, fratele si prietenul meu nu sunt asa norocosi.
    Toti merg la acelasi medic, asa ca atunci cand ii aud ca au treaba acolo si nu mai tin minte exact de cand nu am mai fost eu, ma lipesc de ei. Asta cred ca inseamna o data maxim doua pe an.
    GFC: raluca

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am tot mers la dentist, din pacate am mostenit o parodontoza care ma duce des in cabinetele stomatologice. Desi e foarte costisitor de tinut sub observatie, pentru ca, tot din pacate, nu am aflat daca se poate macar stopa.Nu am mers la clinici cu pretentii, poate acolo sunt ceva mai multe sanse de a mai remedia cate ceva.
    FB: https://www.facebook.com/victoria.dragan.5/posts/987380671291174?pnref=story
    GFC: Victoria D.

    RăspundețiȘtergere
  22. share: https://www.facebook.com/iulia.pandrea.7/posts/1764283943796989
    gfc: Pandrea Florina

    din pacate nu pot spune ca merg foarte des, stiu ca ar trebui sa fac un control periodic, la o anumita perioada de timp, dar din cauza timpului, ajung doar cand se iveste o problema de acest gen...stiu ca nu e recomandata abordarea mea... :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Gfc Alina Hoban
    fb.Alina Hoban
    email alina.hoban.5@gmail.com
    Merg la medicul dentist duar atunci cand am probleme, stiu ca ar fi bine periodic dar nu am timp.

    RăspundețiȘtergere
  24. Bloglovin: Ioana Berariu
    Facebook: Ioana Berariu
    E-mail: ionicutza21@yahoo.com sau ioana.berariu@yahoo.com
    Am o grămadă de probleme legate de dantură, am cheltuit o poală de bani în ultima vreme și am senzația că gura mea e un sac fără fund... Mi-am pus o coroniță integral ceramică și a căzut după o lună și jumătate, la fel am pățit cu o plombă pusă pe un canin... Sunt cu dantura în lucru de multă vreme și mă simt de parcă asta n-o să se termine niciodată. Aș folosi voucherul tot pentru o reconstituire integral ceramică sau pentru câteva mici obturații.

    RăspundețiȘtergere
  25. Draga Camelia,

    Ne citim din nou! :))
    Asta-i a doua inscriere, asa cum iti scriam la giveaway-ul parfumat. Eu pot spune ca am scapat de frica de dentist, nu a fost una majora, insa acum singura "frica" este cea de .. tarife exorbitante :). Mi-as dori niste dinti perfecti, din pacate ma simt constransa sa zambesc fara a imi arata dintii prea des. Nu este nimic in neregula, nu-s .. hidosi, dar nu sunt perfecti. :)) Procesul de corectare prin purtarea unui aparat e urmatorul pas, dar niciodata nu am mers pana la capat; este un angajament destul de mare si aici ma refer din punct de vedere $$. Insa, mi-ar placea sa mai aud inca o parere, asa ca de asta m-am inscris la acest giveaway dintos. Am like-uit pagina sponsorului, imi place ca pe site-ul efectiv au oferte (orice discount conteaza!).
    Te urmaresc cu drag peste tot sub baluta[punct]anamaria[la]gmail[punct]com.
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  26. Like & Share FB Crina Buica
    https://www.facebook.com/crina.buica/posts/997308773632089
    Like & Share GFC Cornelia Buica

    Un premiu de care am nevoie!

    RăspundețiȘtergere
  27. GFC Si FB: Oana-Nicoleta Murarasu
    Share: https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.coltulcameliei.com%2F2015%2F01%2Fgiveaway-ziua-7-voucher-400-ron-la.html%3Fspref%3Dfb&t=Camelia+scrie+...%3A+Giveaway+-+ziua+7+-+voucher+400+ron+la+Crystal+Den...
    Yahoo: oana_murarasu@yahoo.com
    Eu merg la dentist din 6 in 6 luni. Cam de doua ori pe an. Dar daca am probleme merg si mai des.

    RăspundețiȘtergere