Plush Luxury BioCosmetics

13.1.15


Va aratam in luna decembrie ca am inceput sa folosesc niste produse cosmetice noi, produse romanesti create de Ioana Marinescu, farmacist, profesor de chimie si tehnologie farmaceutica, doctorand in Ingineria Chimica cu aplicatii in cosmetologie. Este vorba de Plush Luxury BioCosmetics, o linie de produse dermato-cosmetice create cu grija pentru cele mai sensibile tenuri si cele mai exigente pretentii. M-au atras atat de tare incat am lasat produsele de la Pai in asteptare ca sa vad cum sunt cele de la Plush.

Am stat de vorba cu Ioana si am intrebat-o de unde a pornit tot si care e conceptul din spatele produselor. Plush in dictionarul englez-urban inseamna luxos, fabulos, moale ca matasea, iar ceea ce a incercat Ioana sa puna in practica este frumusetea fara Photoshop, fara produse de machiaj, acea frumusete care porneste din suflet si care ti se citeste in ochi, frumusetea creata cu ingrediente naturale care nu sunt testate pe animale, fara parabeni, fara conservanti chimici, fara coloranti sintetici si fara alergeni.  Iar atunci cand faci lucrurile din pasiune iti cam iese tot ce-ti propui.

Eu mi-am ales 3 produse de pe site (ma mai tenteaza cateva, dar am vrut sa vad cum sunt si cum se intelege tenul meu cu ele) si pot sa zic ca-mi plac toate trei, insa am un preferat si daca ma cititi zilnic probabil stiti deja care este pentru ca l-am mentionat intr-o postare trecuta. Imi plac ambalajele din sticla cu pipeta (una de buna calitate, care n-a dat rateuri pana acum), imi dau senzatia de rasfat si ma duc cu gandul la un ritual intreg de ingrijire care ma ajuta sa ma relaxez, ce nu-mi place sunt etichetele - scrisul s-a sters pe alocuri (si m-au si incurcat la fotografii, probabil d-aia nu sunt incantata de ele).

Zen Eyes este un tratament pentru pungi si cearcane, cu concentratie ridicata de cofeina si ceai verde, care stimuleaza drenajul limfei acumulate sub forma de pungi si are un efect antioxidant, facilitand productia de fitomenadiona si eliminand culoarea intunecata a cearcanelor, iar vitamina C enzimatica stimuleaza productia de colagen, diminuand treptat ridurile. Este un gel incolor, cu un miros usor si placut, cu o textura usoara care intra imediat in piele si hidrateaza pielea. Eu il tin la frigider (la indicatiile Ioanei care mi-a zis ca foloseste un conservant Ecocert agreat, dar delicat) si ma bucur si de senzatia de racorire, care imi place la nebunie. Eu nu am pungi, deci nu pot sa ma pronunt daca chiar ajuta la asta sau nu, in schimb cearcane am si sunt destul de inchise la culoare si zona pare mai luminata de cand am inceput sa-l folosesc. Nu pot sa zic ca am vazut o schimbare radicala pentru ca din cauza racelii nu m-am odihnit bine, ba chiar pot spune ca am dormit extrem de prost, nu exista nici o crema care sa faca minuni in conditiile astea. Insa o sa continui sa-l folosesc si o sa va tin la curent cu rezultatele pe termen lung.

Super Hydrator este un complex de hidratare intensa cu polipeptide (ultima descoperire in ceea ce priveste geriatria cosmetica) care actioneaza la nivel celular, impiedicand aparitia dermatitelor atopice sau exemelor si au un rol urias in regenerarea celulara, formand retelele de colagen la nivelul dermului. Este o combinatie perfecta intre algele albastre si ceaiul verde, iar rezultatul este un ten elastic, ferm si perfect hidratat. Si sunt perfect de acord cu ceea ce pretinde ca face, chiar imi simt tenul mai ferm si nu am avut probleme cu pielea uscata pe vremea asta atat de rece, insa nu-mi place mirosul. Datorita spirulinei din componenta are un miros natural, de plante, de pamant, nu stiu sa-l descriu, care nu e deloc pe gustul meu. Insa produsul imi place suficient de mult cat sa nu conteze mirosul.

Am lasat la final produsul meu preferat - OxyChay, un antioxidant intens pe baza de ceai rosu, verde si alb, care previne imbatranirea prematura, pierderea fermitatii si deshidratarea epidermei. Are o textura usoara, foarte lichida (comparandu-l cu celelalte doua produse de care v-am povestit), un miros care imi place mult si intra imediat in piele, lasand o senzatie de ten proaspat, hidratat si multumit. Momentul cand urmeaza sa aplic OxyChay este unul care ma face sa ma simt extrem de bine si arareori simt asta cand vine vorba de un produs. Il simt ca un rasfat pentru tenul meu, un rasfat pe care il astept in fiecare seara.

Produsele le tin la rece (asa cum v-am spus) si cand le aplic reusesc sa ma detensioneze si sa-mi dea o stare de bine, de cand le folosesc tenul meu este mai ferm si mai luminos (desi a trecut printr-o perioada mai grea cu atatea zile de raceala si bolit) si chiar sunt curioasa de rezultatele pe termen lung pentru ca inceputul este unul promitator.

Ati auzit pana acum de Plush Luxury BioCosmetics? Ati incercat vreun produs? Va tenteaza sa le incercati?

25 de comentarii

  1. Arata foarte bine produsele, dar mi-ar fi placut sa postezi/fotografiezi si ingredientele, nu-s de gasit pe site...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am spus si in postare etichetele dau batai de cap si nu se intelege nimic (am incercat sa le fac poze, dar nu s-a putut), daca te intereseaza ceva poti sa-mi dai mail/ mesaj si-ti scriu ingredientele, formulele pentru astea 3 produse sunt curate.

      Ștergere
  2. Nu am auzit pana acum de aceste produse, dar am intrat pe situl lor si m-am informat putin despre ele. Si eu obisnuiesc sa imi tin cremele si apa termala la rece

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema de ochi o mai tin si eu (si apa termala), in rest cam uit. :)

      Ștergere
  3. Super Hydrator mi-a atras si mie atentia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un produs interesant si misto, dar mirosu' nu-mi place si pace. :)

      Ștergere
  4. Nu am incercat nimic de la ei, chiar ma tenteaza ....de fapt orice e bio imi atrage atentia . Am intrat pe site si cremele imi par foarte interesante.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt cateva produse interesante, inscrie-te la giveaway, poate ai noroc, cred ca ambele produse de acolo ti s-ar potrivi. :)

      Ștergere
  5. nu am auzit de ele..decat prin articolele de pe bloguri. m-ar interesa gelul pt. ochi ( si eu tin produsele cosmetice pt. ochi tot la frigider)...ajuta mult sa mai estompezi efectele oboselii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ce bloguri ai mai citit despre ele? Ca eu n-am gasit pareri si chiar vreau sa vad si alte pareri.

      Ștergere
  6. E interesant Oxy Vit. Am intrat pe site sa vad si preturi. Oxychai se poate folosi si ziua in locul cremei? Pe vremea asta am tenul foarte ciudat. El e mixt de felul lui si luceste pe T dar pe restul fetei am numai scuame.. daca nu ma dau cu crema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu il folosesc combinat cu Super Hydrator si nu mai folosesc nici o crema, sunt exact ce-mi trebuie.

      Ștergere
  7. E prima data cand aud de aceste produse,mi-ar face placere sa le incerc....le-ai facut o descriere interesanta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Arata super produsele♥♥, nici eu nu am auzit, sa le folosesti sanatoasa, te pup scumpo

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am auzit de aceste produse,dar cremele par interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mie imi place ce-am incercat, sunt curioasa sa mai citesc si alte pareri.

      Ștergere
  10. De asta îmi place mie să te citesc, mereu vi cu recomandări de cosmetice de care nu am mai auzit. Ambalajele chiar par luxoase, de calitate, iar descrierile produselor chiar m-au făcut curioasă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place sa descopar produse noi de care sa va povestesc. :)

      Ștergere
  11. Nu le-am incercat dar as vrea sa am aceasta ocazie :) Arata foarte bine produsele <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu știu cât sunt de eficiente, dar stau bine la capitolul imagine. Arată mai mult decât interesant. :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu m-am indragostit de ele doar de pe site, descrierea ta nu a facut decat imi confirme calitatea lor. Produse romanesti de lux. Conceptul e superb. Sper sa creasca si sa se dezvolte. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am auzit pana acum de aceste produse, dar am intrat pe site pentru mai multe informatii M-ar tenta sa le incerc datorita ingredientelor naturale ..

    RăspundețiȘtergere