Smile Brilliant sau cum zambesc si mai larg

19.1.15


V-am zis inca de de anul trecut ca am inceput sa-mi reamintesc cum e sa zambesti si ce bine se simte pe interior cand zambesti, asa ca o fac cat de des pot. Cand cei de la Smile Brilliant m-au contactat sa incerc sistemul lor de albire a dintilor am stat putin in dubiu daca sa accept sau nu pentru ca nu am considerat niciodata ca am dintii patati sau foarte galbeni, dar am inceput sa caut informatii si sa citesc pareri si m-a convins ce-am citit, asa ca am zis da gandindu-ma ca un zambet mai stralucitor (si mai alb) nu va face decat sa-mi sporeasca increderea in mine si sa ma ajute sa construiesc o Camelia noua.

Ce m-a atras la sistemul asta de albire? Gutierele personalizate in primul rand - mi se pare perfect sa stai linistit la tine acasa si sa poti sa folosesti un produs de genul asta. Mi-a fost putin teama ca n-am sa le suport in gura si ca n-o sa fac fata senzatiei de greata (la asta m-am asteptat), insa m-am inselat si nu poate decat sa ma bucure lucrul asta. Iar al doilea lucru care mi-a placut a fost ca nu se lauda cu rezultate minune peste noapte, si mai degraba cu eliminarea petelor de pe dinti. Dar sa va povestesc putin despre kit - totul vine intr-o cutie de carton (solida - puteti sa vedeti aici detalii), cu instructiuni clare - contine tot ce ai nevoie pentru a realiza mulajele.

Se amesteca pasta alba cu cea albastra, se amesteca in mana pana se combina si se aseaza pe tavita, dupa care se introduc in gura si se tin aproximativ 1 minut. Eu am inceput cu partea de sus si dupa ce-am terminat mulajul, am repetat si pentru partea de jos (am si comis-o prima data si am stricat un mulaj, noroc ca in cutie mai era un rand de pasta de rezerva - in caz ca gresiti nu e problema pentru ca va vor trimite alta pasta daca cereti). Secretul este sa se deschida gura larg, sa se fixeze dintii pe mijloc si sa nu se apese foarte tare sa nu se sparga (eu am comis-o, deci stiu ce spun). Nu este cea mai placuta senzatie cat stai cu pasta in gura, dar ideal este sa nu miscati gura, implicit dintii. Mulajele se lasa la intarit circa o ora, dupa care sunt gata de expediat catre firma (eu am platit in jur de 20 ron sa le trimit prin posta) si in circa 3 saptamani am primit acasa gutierele, care se potrivesc perfect.

Procedura e simpla - se pune gel de albire (o seringa are 4,5 ml si ajunge pentru 3 aplicari) in gutiera (eu am pus o linie subtire asa cum spuneau instructiunile si n-am avut probleme - nu m-au usturat gingiile si nici n-am inghitit gel) si se tin in gura intre 1 si 3 ore, dupa care se repeta procedura cu gel de desensibilizare (se achizitioneaza separat, insa cred ca merita luat pentru ca protejeaza foarte bine) intre 10-45 de minute in functie de starea dintilor. Eu nu l-am tinut mai mult de 15 minute pentru ca n-am simtit nici o sensibilitate la nici unul dintre dinti (desi ma asteptam sa simt ceva la unul de jos care mi-a facut figuri si la profilaxie). Ma asteptam sa resping cumva gutierele, sa mi se faca greata, sa simt un disconfort, dar n-a fost cazul si sunt sigura ca asta doar datorita gutierelor personalizate care s-au asezat perfect pe dintii mei. Singurul sfat este sa incercati sa nu vorbiti cat le aveti in gura ca nu e deloc placut.

Lucrurile s-au schimbat putin dupa a treia sedinta, cand am tinut gutierele aproape 3 ore. Am inceput sa simt o sensibilitate la 2 dintre dintii de jos si am decis ca ma intorc la timpul initial (aproximativ o ora si jumatate) pentru ca in cazul meu asa e cel mai bine. Am decis sa fac o pauza dupa 6 sedinte sa vad daca simt vreo sensibilitate la dinti si au trecut cateva zile de cand nu am folosit gutierele si totul este ok, asa ca de zilele urmatoare o sa mai fac o serie de sedinte (eu am gura mica si implicit si dintii sunt mici si o seringa mi-a ajuns chiar pentru 4 sedinte, deci mai am material, ca sa zic asa). Puteti citi mai multe aici despre cauzele sensibilizarii dintilor.

Eu am facut pana acum 6 sedinte de cate 2 ore aproximativ si rezultatele le vedeti mai jos - n-a fost deloc usor sa prind in poze efectul, dar cred ca se vede ca exista clar diferente. Pozele astea mi-au dat mari batai de cap (eu am gura mica si trebuia s-o deschis larg sa prind dintii, cand se vedeau dintii bine aparea si saliva - ce sa va zic, peste 100 de poze si cativa nervi, dar nu mai conteaza) si am fost putin incordata cand am pus pozele in postare, dar acum sunt ok, astia-s dintii, asta-s eu, astea sunt efectele.


Cred ca am spus cam tot ce aveam de spus. Kitul se poate folosi de la varsta de 13 ani (numarul de aplicari este mult mai mic in cazul asta) daca e cazul, iar costurile sunt mult mai mici decat in cazul unei procedurii de genul asta la cabinet. Ceea ce consider eu ca face diferenta sunt gutierele pentru ca ele tin gelul de albire pe dinti asa cum trebuie si d-aia si sunt rezultate. Inainte am cochetat cu ideea de a incerca niste benzi de albire, insa acum nu-mi mai trebuie - gutierele sunt ale mele, o sa-mi cumpar inca cateva seringi de gel de albire (este indicat sa se repete o aplicare, maxim doua la 3-4 luni pentru a indeparta eventualele pete aparute) care tinute in frigider au valabilitate de 2 ani si problema e rezolvata.

Ati incercat vreun sistem de genul asta? Ati avut rezultate? Puteti sa cititi AICI parerea Dorinei si a Cristinei care au incercat si ele sistemul si inca mai aveti timp sa va inscrieti la giveawayul de AICI unde puteti castiga un kit de albire Smile Brilliant.

32 de comentarii

  1. Da intr-adevar se observa ff bine albirea.Eu in cazul acesta ma consider o norocoasa, pt ca am dintii albi de la natura, mai folosesc si o pasta buna pt albire si am rezolvat problema.Chiar am fost intrebata unde imi albesc dintii..:))), te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In sfarsit esti si tu norocoasa. :) Ma bucur ca nu ai nevoie de astfel de trucuri pentru dinti mai albi.

      Ștergere
    2. :)) m-ai facut sa rad, Camelia .
      Intr-adevar se vede o diferenta si ai o dantura foarte frumoasa . Eu folosesc pasta pentru albire de la Jason luata de pe iherb si este foarte buna, chiar da rezultate .
      (Anamaria)

      Ștergere
    3. Am incercat-o si eu, nici nu-mi place si nici n-am vazut vreo schimbare. :)

      Ștergere
    4. Stiti cumva ce pasta de dinti e cea mai buna pt albirea dintilor sau Ce pret are asta si pe ce site pot cumpara
      Sunt si parintii de acord
      Dar faza e ca eu am avut aparat si eu am gutiera dinaceea , oare imi mai trebuie
      Te rog ajuta.ma !!

      Ștergere
    5. Antonia, eu am scris despre un sistem de albire al dintilot, nu stiu nici o pasta de dinti care sa albeasca dintii.

      Ștergere
  2. Frumoase rezultate, felicitari!
    Cu siguranta trebuie intretinut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sedinta o data la cateva luni, chiar nu e mai bataie de cap.

      Ștergere
  3. Da, da, da!! A meritat tot efortul depus!! Super rezultat

    RăspundețiȘtergere
  4. Wow, chiar se vede rezultatele. Parca la tine se vad mai bine ca la noi :) Ai o dantura super!
    Stiu despre ce vorbesti la partea cu saliva :))) Eu una dintre poze am publicat-o asa, ca nu am gasit alta mai buna :))) Eu salivez foarte mult, mai ales cand stau cu gura deschisa si la cat m-am chinuit la poze, aveam râu in gura :)))))
    Cred ca daca mai continui sedintele o sa ai Hollywood Smile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e asa super in spate, dar am dintii drepti, chiar daca s-au mai departat putin in ultimii ani. Probabil ca la mine efectul e wow pentru ca nici n-am incercat altceva pana acum.

      Nu-mi mai aminti cu saliva, m-am uitat si la pozele voastre si-mi venea sa pun una asa ca se vedea foarte bine. Si eu sunt prietena cu saliva, deci te inteleg perfect. :))

      Ștergere
  5. Wow, chiar e vizibilă diferența și încă cum! Și ce dantură frumoasă ai!
    O să țin minte kit-ul ăsta, poate o să-l încerc cândva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu ma asteptam nici eu la o diferenta asa vizibila, insa am vazut dupa prima aplicare diferente si chiar eram curioasa cum vor arata dintii dupa mai multe sedinte.

      Ștergere
  6. Buna Camelia, te felicit, se vede clar diferenta ! ..multumim pentru efortul depus de a face pozele, chiar eram curioasa sa vad efectul Kit-ului de albire :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o diferenta mare, cred ca am avut rezultate foarte bune si pentru ca nu sunt bautoare de cafea si nici n-am facut alte tratamente de albire pana acum.

      Ștergere
  7. Ai avut rezuluate foarte bune, chiar se vede diferenta. M-ar tenta asa ceva, dar sincer mi-e frica de sensibilizarea dintilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, diferenta e majora, cred ca a atarnat si faptul ca e prima data cand fac ceva de genul asta.

      Ștergere
  8. Ca sa stii, i-am trimis si surorii mele link cu dintisorii tai frumosi si albi :) Reactia ei a fost identica cu a mea: wow :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, deci dintii mei circula pe net, am inteles. Nu mi s-a parut niciodata ca am cine stie ce dinti, adica nu mi-am facut probleme din cauza lor, dar nici sa-i expun nu ma gandeam. La ce ma provoaca blogul asta. :))

      Ștergere
  9. Oau ce schimbare, nu ca ar fi aratat rau inainte, dar rezultatul de dupa este uimitor! Nu-i greu de parcurs pasii, mai ales acum ca ai si explicat si stim ce greseli nu ar trebui facute! Sunt uimitoare rezultatele, si fascinant este ca totul se intampla in confortul casei tale, cu calm, fara sa mai fii nevoita sa faci drumuri si sedinte la stomatolog!
    Personal, nu am testat si nici ceva asemanator!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o chestie usor de facut care nu te limiteaza, eu iti spun sincer ca nu ma asteptam sa fie ceva foarte vizibil, dar imi pare bine ca m-am inselat. :)

      Ștergere
  10. Imi place rezultatul! Nu am incercat tratamente de albit dintii, in afara de pasta de dinti cu efect de albire. Am si eu o gutiera ca sa nu mai scrasnesc noaptea din dinti, cica sunt prea stresata :D Apropo de asta o intamplare tragico-comica: inainte sa port gutiera, m-am trezit intr-o dimineata cu maxilarul dislocat (asa de tare am incordat maxilarul in somn). Nu puteam sa casc gura ca ma durea de mor, si abia mancam. Am ajuns la maxilo si m-au chinuit pe acolo sa-mi bage mana in gura sa-mi miste totul la loc si am primit ceva creme si antiinflamatoare. Bineinteles cand m-am intors la birou si le-am povestit ce am patit toti au inceput cu glume de genul: m-a batut iubitul si mi-a dislocat maxilarul :D Acum sunt ok, nici nu mai port gutiera (salivam cam mult cand o purtam) si nici nu ma mai stresez din toate prostiile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am o viata foarte bogata (cand vine vorba de somn), cu cate dureri m-am trezit de-a lungul timpului nici eu nu mai stiu. :))

      Ștergere
  11. Rezultatul este wow!!! Diferenta e vizibila, cu saliv sau fara :D Cat costa kitul asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pus linkuri catre site in postare (cuvintele bolduite) - acolo sunt si preturile in functie de ce anume te intereseaza sa iei.

      Ștergere
  12. Este o diferenta majora si foarte vizibila. Interesant kit!

    RăspundețiȘtergere
  13. :O nu credeam ca exista tratamente de albire pentru acasa care dau rezultate asa de bune. Eu am avut o experienta neplacuta cu albirea( in cabinet) si nu stiu cand o sa ma incumet sa mai apelez la ea, cu toate ca imi doresc ( ca toata lumea, nu?) dinti mai albi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am incercat nici un tratament pana acum, probabil ca si d-asta rezultatele au fost super bune.

      Ștergere
  14. M-am inscris si eu la concursul cu acest kit dar zau ca nu ma asteptam sa fie asa eficient si sa ofere rezultate atat de frumoase. Intr-adevar un zambet stralucitor iti da multa incredere in tine, am observat asta dupa fiecare periaj profesional sau dupa ce rezolvam cate o problema la dentist, parca iti vine sa zambesti mai larg! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma asteptam la rezultate atat de bune, dar ... vezi si tu ce-a iesit. Eu ma bucur mult si de-abia astept sa vad dupa inca 6 sedinte ce o sa obtin.

      Ștergere