Giveaway - ziua 10 - Tupperware Turbo Chef

10.1.15



Mai devreme v-am povestit despre Tupperware si produsele lor (aici puteti sa cititi mai multe despre concept si produse) si sunt sigura ca nu s-a gandit nimeni ca asta va fi alegerea mea pentru una dintre cele 15 zile de giveawayuri. Sau poate v-ati gandit daca stiti ce-mi place si ce nu. Cert este ca Turbo Chef este ceva ce-mi doresc in viata mea, dar pana la momentul ala m-am gandit impreuna cu cei de la Tupperware Romania sa se bucure una dintre voi de el si sa ne spuna cum i se pare. Puteti sa-l vedeti AICI in actiune care sa intelegeti mai bine ce e si ce face.

Ce este? Un robot mic, care nu necesita conexiune la electricitate si care toaca orice (de la telina, morcov, ceapa, usturoi pana la nuci si migdale - este ideal pentru maruntit migdale si nuci pentru ca totul se face "la rece" si nu vor elimina uleiul; in cazul in care se doreste se pot marunti la nivel de pudra) - lamelele sunt foarte ascutite si se rotesc de mai mult de 288 de ori in 15 secunde. Este foarte mic, se lucreaza foarte usor cu el, se curata extrem de usor (marea mea problema cand am de facut ceva rapid sau doar o portie de mancare este sa stau sa spal piesele robotului/ blenderului) si poate fi luat si in deplasare (mi se pare ideal pentru mamicile care doresc sa le pregateasca pe loc masa celor mici). Ce-as face eu cu el? Multe (tocat ceapa si alte legume, taiat ciupercile pentru omleta sau pentru supa crema, facut guacamole si sos tzatziki, maruntit nuci si alune, diverse sosuri, piure de fructe sau legume, hummus) si cred ca pe parcurs i-as mai gasi si alte intrebuintari (ma gandesc ca se poate face mujdei de usturoi pentru cei carora le place sau o crema de branza cu fructe de padure).

Pentru a va inscrie trebuie sa urmariti blogul fie prin GFC sau bloglovin' sau sa fiti una din cititoarele fidele care comenteaza in mod anonim, dar semneaza fiecare comentariu (asa sa faceti si acum si sa lasati si o adresa de mail ca sa va pot identifica) si sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti de ce va tenteaza Turbo Chef.

Voi acorda o sansa suplimentara celor ce dau share acestui giveaway pe Facebook si lasa linkul de share impreuna cu comentariul si inca o sansa suplimentara celor de dau like paginii de Facebook a producatorului (o gasiti aici) - mentionati in comentariu cu ce nume ati dat like. Va puteti inscrie pana pe data de 20 ianuarie, iar la sfarsitul lunii aflam cine e norocoasa care va primi Turbo Chef - editie speciala roz.

99 de comentarii

  1. FB: Carmen Dascalu
    link share: https://www.facebook.com/dascalu.carmen/posts/4874808365170?pnref=story
    Turbo Chef este ajutorul ideal in bucatarie, mi se pare perfect.

    RăspundețiȘtergere
  2. E un aparat de bucatarie simpatic, imi place rozul :) eu nu mananc faina de grau, astfel ca o inlocuiesc cu faina de migdale, in prajituri. Cand am vazut ca poate toca migalele pana in stadiu de faina, i-am gasit deja utilitatea :)
    Bloglovin:Aurelia Dumitru
    FB:Aurelia dumitru
    Share:https://www.facebook.com/aurelia.dumitru.79/posts/10152575608293483
    email:aurelia_anca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai, cat ar fi de convenabil! Eu mananc foarte multe aimente crude si nuci, iar acesta m-ar ajuta enorm sa imi pregatesc mesele si as putea sa il iau si cu mine la serviciu, lucru grozav.
    Te urmaresc prin GFC cu numele de Andreea Sm
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc mult Turbo Chef pentru a-i prepara fetitei mele cele mai naturale mancaruri, mai ales ca fructele, legumele si semintele isi pastreaza starea naturala si toti nutrientii si toate vitaminele prin maruntirea la rece. Ar fi ideal pentru familia noastra si atunci cand mergem in vacante, usor de transportat si de utilizat si curatat!
    Sincer, chiar nu ma gandeam ca premiul de astazi va fi de la cei de la Tupperware!
    Like Mary Yony
    Gfc Furnica Maricica
    ionelala@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Te urmaresc prin Bloglovin si prin GFC cu numele: Claudia Simion,
    FB: Claudia Simion
    mail:claudia_3187@yahoo.com
    Share: https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10153012235584805?pnref=story

    Doamne, acest aparat micut, dragut, ROZ, mi-ar fi de mar ajutor, eu fiind pasionata de gatit si petrec destul timp in bucatarie, As toca nuci si migdale, as face fasole batuta si salata de vinete, as toca legume fierte pentru diverse salate, doamne si cate mai am in cap. Si as face si mujdei, mai ales cand imi vin socrii in vizita, socrul meu e mare fan al mujdeiului pe care il pregatesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place mult cum arata, imi place ce face,...conceptul celor de la tupperware e inovativ si e un real folos in viata de zi cu zi.
    Gfc ; Corina Corina
    FB; Corina Cosa
    like FB ; Corina Cosa
    share;https://www.facebook.com/corina.cosa/posts/785063414907983?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  7. Mihaela Grigoras
    share : https://www.facebook.com/mihaela.grigoras.10/posts/744054778981926?pnref=story
    like mihaela.grigoras.10
    mi-ar place sa am un Tupperware Turbo Chef pentru ca e un mini robotel usor de intretinut , comod de transportat si pentru ca .. nu imi place sa toc ceapa manual asa ca l-as folosi cel putin o data la 2 zile, cand gatesc. Cred ca se pot face si shakeuri gen iaurt cu banane/fructe de padure in el :).

    RăspundețiȘtergere
  8. ma tenteaza pentru ca m-am saturat de tocat totul cu cutitul. si cum ai zis si tu, se curata foarte usor (am si eu o problema cu curatatul :P)
    bloglovin: ramona elena valcea
    gfc: o lume perfecta
    share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=338362779707715&id=100006019877771&pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  9. FB:Badea Simona Gabriela
    GFC:Simona Gabriela
    Email:gabi_simona_b@yahoo.com
    Share:https://www.facebook.com/badea.gabriela/posts/10204123388619916
    sa ma ajute in bucatarie,sa nu mai toc cu cutitul

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga mea, eu gatesc zilnc si am tot felul de gadget-uri de bucatarie, dar parca niciodata nu am destule. Iti spun sincer ca imi place tare aparatul asta mai ales pentru ca e roz, vreau si eu ceva roz in bucatarie.
    Am dat share aici:
    https://www.facebook.com/anamaria.tatucu/posts/658852010904781?pnref=story
    GFC: Ana Maria Tatucu

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Gavriloiadina
    FB like: Adina Gavriloi
    Bloglovin: Adina Gavriloi
    Share: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/834067623302902?pnref=story
    Desigur, doresc acest premiu pentru a-mi ușura munca în bucătărie, datorită minunatelor funcții pe care le are.

    RăspundețiȘtergere
  12. FB. Lucica Lazar ...am dat like
    GFC/Bloglovin. Lucica Lazar
    E-mail. lazarlucy@yahoo.es
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/683091705144406?pnref=story
    Imi doresc un asemenea aparat pentru ca m-ar ajuta foarte mult in bucatarie,i-as prepara mancare,nepotelului meu,mult mai rapid.Cred ca orice gospodina ar avea nevoie de un asemene aparat. Am vrut sa-mi cumpar si eu unul dar e pe lista de asteptare :) Este foarte util si igienic.
    Multumim pentru concurs! :-* <3

    RăspundețiȘtergere
  13. M ar tenta pt ca ar ajuta sa pregătesc mai repede masa și sa am mai mult timp de joaca cu buburuza mea. Am atașat like corina maria , gfc corina maria

    RăspundețiȘtergere
  14. FB: Mere Verzi
    GFC: Mere Verzi
    Bloglovin: Mere Verzi
    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1586941788191661?pnref=story
    Ma tenteaza pentru ca mi-ar fi de un real ajutor in bucatarie, ar inlocui cu brio pastatorul de cartofi, clestele de usturoi, razatoarea, etc. Il vreau! <3

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca este foarte util oricerei gospodine si ma tenteaza tocmai pt functiile de taiere -in special al cepei dar si pt celelalte legume care pot fi taiate mult mai usor si mult mai repede.
    Like: Ioana Dumitru
    mail: ioana_dumitru_ioana@yahoo.com
    share: https://www.facebook.com/ioana.dumitru.5686/posts/417886575054099
    GFC: Ioana Dumitru

    RăspundețiȘtergere
  16. Ghizdavu iuliana simona ,FB-GFC;Iuliana simona ghizdavu share;https://www.facebook.com/iulianasimona.ghizdavu/posts/1524757717801825?pnref=story like paginii de Facebook a producatorului -Iuliana simona ghizdavu .;e-mail;giulianasimona@yahoo.com,este un aparat minunat ,am vizionat si clipul ,imi place foarte mult si mi-ar fi de mare ajutor in bucatarie as toca tot felul de legume si zarzavaturi ,multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  17. FB: Maria Elena
    GFC : Printesa_79
    Share : https://www.facebook.com/hellen2011/posts/910858622271710?pnref=story
    Mi-ar fi de mare ajutor in bucatarie. Este foarte util si usor de folosit.

    RăspundețiȘtergere
  18. GFG- Serban Elena
    FB- Elena Racovita
    Mail- cenzora2012@yahoo.com
    Share- https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1522257008036356
    ma tenteaza deoarece pe langa utilitatea lui cotidiana in bucatarie este si usor de depozitat datorita dimensiunilor reduse

    RăspundețiȘtergere
  19. fb:Oana Maria
    gfc:Oana Maria
    e-mail:angyliviu@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/onefashion12/posts/612821798850184?pnref=story
    Ma tenteaza Turbo Chef,deoarece mi-ar fi de mare folos in bucataria mea si m-ar scuti de o munca in plus.

    RăspundețiȘtergere
  20. FB&GFC: Alexandra Ioana
    Bloglovin: alexandraioana
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1569453973290829?pnref=story
    Recunosc ca am robot, blender, mixer etc, dar asta e asa dragut, micut, multifuncional si.. roz incat ma gandesc ca poate ar fi un stimulent in (re)inceperea unei diete mai sanatoase. Mai ales duce ce am citit articolul anterior imi place foarte mult conceptul si cred ca mi-ar fi foarte util.

    RăspundețiȘtergere
  21. Gfc Alina Hoban
    fb.Alina Hoban
    email alina.hoban.5@gmail.com
    E util in bucatarie si orcine ar dori sa-l aiba, sper sa am noroc.Multumesc♡

    RăspundețiȘtergere
  22. Email: kaa_23@yahoo.com
    Share FB: https://www.facebook.com/an.kaa.503/posts/396891340488694?pnref=story
    Like: An Kaa

    Turbo Chef mi se pare foarte util, mai ales pentru tocarea migdalelor, eu le consum in cantitati mari.

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  23. Mi-ar place nespus pentru ca: e mic,deci usor de depozitat,e usor de folosit ,rapid,simplu de curatat,iti pune imaginatia la incercare ,e roz,e girlish deci are toate caracteristicile sa devina o vedeta in bucatarie.Cand am citit articolul de ieri chiar ma gandeam ce bune ar fi fost produsele astea atunci cand am avut copiii mici,mai ales cea mica care a mancat muuult timp pasat.Le consider extrem de utile mai ales mamicilor, nu ca noi celelalte nu am aprecia dar asta am simtit cand am citit de aceste produse. As fi incantata sa particip la o prezentare a lor . FLORINA A. (email florina_atanasiu@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  24. fb: Calin Andreea Daniela
    gfc: Calin Andreea Daniela
    bloglovin: Calin Andreea Daniela
    Pentru ca ma tenteaza orice produs care mi-ar fi de folos si de ajutor in bucatarie.
    share: https://www.facebook.com/calin.andreeadaniela/posts/743555009063218?pnref=story
    email: aki_yda@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  25. mio se par super produsele astea, chiar imi doresc sa cumpar ceva de la ei. Desi preturile sunt marisoare, eu zic ca merita, mai ales sticlele de 500 ml. Si-a uitat un elev sticla intr-o vineri si luni dupa amiaza apa era tot buna de baut. UIntr-o sticla normala s-ar fi inverzit si ar fi mirosit urat. Turbo Chef chiar mi-ar fi de ajutor la prepararea legumelor pentru ciorba si deverse mancarici pt felul 2. L-as pune la ceapa pentru ca imi curg ochii ca un rau cand toc orice fel de ceapa :( As risca putin s ail rog sa ma ajute s apregatesc un humus in serile in care venim si eu si sotu' lihniti de la lunca.
    Numele meu de FB este Cosmina Alexandra
    link share: http://www.coltulcameliei.com/2015/01/giveaway-ziua-10-tupperware-turbo-chef.html
    Bloglovin: Cossa

    RăspundețiȘtergere
  26. Bloglovin: Bianca Stan
    Ma tenteaza TurboChef pentru ca as vrea sa i-l ofer cadou mamei mele pentru a gati mai repede si mai sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  27. Gfc /bloglovin: Daniela Iorga
    Like la pagina :Daniela Ionela Iorga
    Share: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=834773586566041&id=100001002222558&_rdr
    Mi-ar fi de mare ajutor in bucătărie,imi place enorm faptul ca nu e nevoie de curent electric şi îl pot lua cu mine in călătorii. Culoarea e frumoasă,deosebită de ce găsim in comerţ.

    RăspundețiȘtergere
  28. FB: Rotaru Gabriela Tatiana
    GFC: Gabriela Rotaru
    Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/712333762218410?pnref=story
    Un produs mic dar de un mare ajutor ,mi -ar inlocui cutitul cu succes
    e-mail: gabryela67@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  29. gfc:Allale
    fb:Amira Andreea Tudorie
    Share:https://www.facebook.com/amira.tudorie/posts/779138852179949?pnref=story
    Este foarte inedit si original, tin sa cred ca acest robot imi va face munca mai usoara si in acelasi timp mai interesanta, m-as bucura sa-l detin !

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC, FB:Adina Radu
    share https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/793638147380253?pnref=story
    Nu auzisem de el pana acum dar mi se pare o idee geniala pentru ca de fiecare data cand vreau sa folosesc blenderul sau robotul ma gandesc de 2 ori pentru ca stiu ca dureaza foarte mult sa il spal.Acest mic robotel mi-ar fi de mare folos in bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  31. gfc Simona
    boglovin Emilia Georgeta
    share https://www.facebook.com/emilia.georgeta.9/posts/1523517821255171?pnref=story
    like Emilia Georgeta
    mail bacanu.emilia@yahoo.com
    As avea mare nevoie de el pentru ca recent am inceput o dieta sanatoasa bazata pe legume si fructe si mi-ar fi de mare ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  32. GFC & Bloglovin: Papp Erzsebet
    email: p_erzsebet92@yahoo.com
    Fb cu care am dat like: Papp Karoly Es Maria
    Share: https://www.facebook.com/karoly.papp.9235/posts/706523529446936?pnref=story
    Ma tenteaza foarte tare Turbo Chef fiindca va fi foarte folositor in bucataria mea si mi-ar ajuta foarte mult sa fie mai usor si comod gatitul :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Buna!!!
    gfc: nadia candrea
    new_nadiabios@yahoo.com
    https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/932249933461683?pnref=story
    am dat like cu numele nadia alina candrea
    Ma intereseaza turbo Chef pentru ca in bucatarie ma simt in largul meu, imi place sa gatesc pentru familia mea, imi place sa testez chestii noi si cred ca acest robotel ar fi pentru mine de un real ajutor, sa ma misc mai repede, sa am mai putine vase de spalat si sa petrec mai mult timp alaturi de feitta mea!
    Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna!
    GFC: corina radu
    like FB: corina radu
    Cel mai mult imi place turbo chef pentru ca e micut si toaca ceapa. Ori de cate ori incerc sa tai ceapa sau usturoi, ma ustura ochii si imi lacrimeaza de o e corvoada sa gatesc!
    Multumim pentru sansa oferita!

    RăspundețiȘtergere
  35. GFC mesteacan
    Mail mesteacan1999@yahoo.com

    L-as vrea pentru toate motivele : comoditate, rapiditate, dimensiuni, aspect si posibilitatea de a gati natural. Si pot toca cand doarme copilul sau sotul :)

    RăspundețiȘtergere
  36. gfc : mihalache maria
    share fb https://www.facebook.com/marianusa.mihalache/posts/406890586153178?pnref=story
    fb maria maria
    e mail mihalache.maria78@yahoo.com
    imi doresc turbo chef pentru a manca sanatos si a putea tine o dieta

    RăspundețiȘtergere
  37. GFG- Theodora Marin
    Like pagina- Marin Theodora
    Mail- tantitheo@yahoo.com
    Share-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/759124090843460
    Din descriere sant interesata de acest robot pentru ca are intrebuintari multiple,este usor de intretinut,si nici nu ocupa spatiu mare

    RăspundețiȘtergere
  38. M-ar scuti de taiatul cepelor, pe care il detest :))

    https://www.facebook.com/bianca.rogoveanu/posts/780279858717817?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  39. Ma tenteaza exact din motivul pe care-l mentionai si tu - mi-e cam urat sa spal robotul mare de fiecare data cand il folosesc. Acesta pare mai usor de curatat.
    Am dat like paginii cu numele Diana Tara mea inventata. :)

    RăspundețiȘtergere
  40. scrt_louisa@yahoo.com11 ianuarie 2015 la 18:04

    L as folosi pt a pregati mancarea bebelusei mele.bloglovin scrt_louisa@yahoo.com,fb louisa yuli

    RăspundețiȘtergere
  41. gfc: Monica.
    bloglovin: Monica Dicu
    Imi place cum arata, se curata usor si as scapa de taiat ceapa :)

    RăspundețiȘtergere
  42. fb : alexandra-elisabet dorofte
    gfc : dorofte alexandra
    bloglovin : melek32
    share : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1598133863738466?pnref=story
    mi-ar place sa castig acest produs care m-ar salva de la tocatul cepei sau a usturoiului , plus ca este atat de micut incat poate fi luat oriunde cu noi

    RăspundețiȘtergere
  43. like si gfc: Ramona Gadja
    share : https://www.facebook.com/gadja.ramona/posts/902904603053329
    mail: maria.ramona79@yahoo.com
    Pe langa faptul ca arata bine, mi-ar fi de un real ajutor pentru ca nu am nici un chopper, nici robot, nici macar o rasnita in bucatarie :D. O sa zambesti si o sa zici - pai de ce nu-ti cumperi ;) Chiar zilele astea am cautat chopper-ul caruia i se face reclama la tv si nu l-am mai gasit. Poate voi avea noroc cu dragalasul asta roz.

    RăspundețiȘtergere
  44. Motivul pentru care ma tenteaza acest concurs, este desigur premiul. Si prin asta ma refer la faptul ca este un produs atat de practil si util in bucatarie. Cred ca ar scuti o groaza de timp, ca sa nu mai spun de eficacitate. Si pe deasupra, este si usor de transportat. Cred ca e ideal pentru orice gospodina!
    Mail:izabela.andree@yahoo.com
    Te urmaresc prin Gfc: Andree
    Am dat like cu numele: Andree Andree
    si share: https://www.facebook.com/andree.royal.5/posts/1555054384780992
    Andree

    RăspundețiȘtergere
  45. Chiar în decembrie trecut am mers la un târg de Crăciun unde era prezent și un stand de-al lor, cu produse pentru bebeluși și copii. M-a cucerit o caserolă în care puteai pregăti supa sau ciorba doar adăugând apă fierbinte și ce ingrediente doreai. Mititelul acesta sigur mi-a da ceva timp liber în plus, mai ales atunci când pregătesc gustările piciului.
    Bloglovin: Ioana Nae

    RăspundețiȘtergere
  46. Gfc: GrEEn Skyy
    Mi-as face shake-urile in el !

    RăspundețiȘtergere
  47. Gfc: mandrutaa / mandrutaa@yahoo.com
    FB: Alina Mandruta - like&share
    Uau! E o minune la casa omului. Nu stiam ca au atatea chestii si fac atatea lucruri. Eu credeam ca sunt doar pentru depozitare. Ar fi o mina de aur pentru baietelul meu cu bila la colecist. As putea sa ii fac o groaza de lucruri sanatoase si bune.

    RăspundețiȘtergere
  48. mandrutaa
    Am uitat sa dau link-ul cu share https://www.facebook.com/mandrutaa/posts/10153070820439444?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  49. Share: https://www.facebook.com/loredanavlaescu/posts/793651940681856
    Am dat like cu numele Loredana VLaescu
    GFC Loredana VLaescu

    Ma tenteaza acest produs pentru ca ii simt lipsa de ceva vreme. Mi-am cumparat un blender si sincer am imrpesia ca face prea putine lucruri, asa ca vreau neaparat si un astfel de produs in bucatarie. Sper sa am noroc si sa scutesc o cheltuiala :D

    RăspundețiȘtergere
  50. In primul rand, vazand clipul cu robotelul in actiune mi s-a facut o pofta fantastica de salate! :))
    Ma tenteaza mult pentru ca imi imaginez ca m-ar ajuta sa salvez mult timp cand prepar supe crema, smoothie-uri, desigur salate si nu numai. Nu am nici timp si nici rabdare sa stau mult in bucatarie dar incerc sa-mi schimb obieceiurile alimentare pentru ca in ultimul an nu am avut grija de mine si se cunoaste.
    Am dat share aici : https://www.facebook.com/georgiana.popa.92/posts/10202075155639965?pnref=story
    Si am dat si like paginii Tupperwave.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna! Am dat like paginii Tupperware cu numele Ralu Julie, ti-am dat share public la mine pe pagina de FB sa vada cat mai multa lume minunatia :) Pe tine te urmaresc prin gfc:ralujulie. Eu am plante in ghiveci pentru condimentat mancarea, deci le-as toca cu robotelul minune. As face tot ce ai zis si tu si as incerca sa toc vinetele.. oare merge? Si idei mi-ar veni inca zeci, nu-i problema! :) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  52. Fb/gfc/bloglovin: Ana-Maria Gurgu
    Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/933232966707078
    Mie imi place sa gatesc, ma uit des la emisiuni culinare sa invat mereu cate ceva. Imi doresc enorm acest produs pentru ca m-ar ajuta foarte mult. De multa vreme imi doresc un robot de bucatarie dar preturile ma sperie momentan. Ador preparatele care necesita o crusta iar aceasta crusta trebuie facuta cu ajutorul acestui gen de robotel. De exemplu am preparat o data cotlete de miel in crusta de ierburi aromatice si ca sa pot face compozitia pentru crusta a trebuit sa caut prin vecini, pe la prieteni un robot de bucatarie si abia am gasit un blender si nu a iesit cum trebuie, de atunci n-am mai preparat nimic pentru ca folosirea unui astfel de robotel e esentiala. Mi-ar placea sa fie al meu astfel sa-mi incant apropiatii cu retete noi facute ca la carte. :*

    RăspundețiȘtergere
  53. GFC: Cristina Iorgulescu
    L-as folosi pentru a toca marunt ceapa si alte legume

    RăspundețiȘtergere
  54. Ma tenteaza Turbo Chef pentru ca mi-ar fi de mare,mare ajutor in bucatarie atunci cand vin de la servici si trebuie sa pregatesc repede-repede ceva de mancare. L-as folosi la taiat legumele,maruntit verdeata pentru mancare,as marunti nucile pentru prajituri ( sunt mare fana al prajiturilor cu nuca ),si ma mai tenteaza pentru ca este foarte usor de curatat dupa folosire.
    Numele GFC este Miricika.
    Adresa de e-mail este mirelaburcescu20@yahoo.com.
    Link-ul de share este : https://www.facebook.com/burcescu.mirelaliliana/posts/920675627964808?pnref=story
    Am dat like cu numele de Mirela-Liliana Ion.
    Multumim !!

    RăspundețiȘtergere
  55. https://www.facebook.com/rodica.rosalie/posts/1593012254253167?pnref=story as dori sa incerc acest tocator deoarece n-am asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  56. Gfc - mejulie
    Bloglovin - Julia Tineghe
    Mail - entertain_mejulie@yahoo.com
    Ma tenteaza pt ca inlocuiste multe ustensile de bucatarie si in plus, e si un obiect decorativ foarte tare :D De curand mi-am pus aparat dentar si e cam greu cu mestecatul, cred ca ar fi de mare ajutor acest gadget :)

    RăspundețiȘtergere
  57. Am auzit numai lucruri bune despre acest brand dar nu am folosit niciodata produsele lor, asa ca ma tenteaza foarte mult sa am un astfel de ajutor in bucatarie!
    Bloglovin. Colour Your Life
    E-mail: funandi@yahoo.com
    FB like: Manases Andrea

    RăspundețiȘtergere
  58. GFC: Zamfir Ramona-Dora
    Bloglovin': Dora Zamfir
    Email: dora_zamfir@yahoo.com
    Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/716610378447180?pnref=story
    Nume FB: Dora Zamfir (am dat like paginii)

    Pare un aparat minune, l-as folosi foarte des. Imi place sa gatesc insa nu fac asta prea des pentru ca nu am toate ustensilele necesare: ba cratite, tigai, robotei ca acesta care sa imi faca munca mai usoara. Cred ca as fi o gospodina desavarsita cu un asemenea aparat in bucataria mea. Ma gandesc numai la cateva preparate as putea pregati, pe care in normal le evit tocmai pentru ca e munca migaloasa.

    RăspundețiȘtergere
  59. Pare foarte interesant acest robotel si mi-ar placea sa il pot incerca. L-as folosi pentru a face salate, sa maruntesc legumele pentru mancare si i-as mai gasi cateva intrebuintari, sunt sigura!

    RăspundețiȘtergere
  60. fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/747468135330210
    gfc:alina hurmuz
    bloglobin:florentina hurmuz
    alinahurmuz_85@yahoo.com
    Ma tenteaza Turbo Chef, pentru ca m-ar ajuta in bucatarie, as prepara salate fiului meu si m-ar scuti de lacrimile pe care le vars atunci cand tai ceapa.

    RăspundețiȘtergere
  61. Imi place sa gatesc, si practic acest sport extrem :), extrem pentru ca nu stiu cum reusesc sa ma aleg intotdeauna cu taieturi si arsuri. Mi-ar placea un robot mic de bucatarie, care tine cutitul departe de degete, se care se curata usor(fff important) si nu ocupa loc. Faptul ca e Tupperware m-a facut insa sa mi-l doresc, am auzit de produse si calitatea lor, dar nu le-am incercat si mi-ar placea.Angela (angela_d_ionescu@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  62. Mi-ar placea sa castig acest robotel, in principal pentru ca as economisi mult timp la tocatul si maruntitul legumelor, in special al cepei.
    FB: Leila Memet
    Share pe FB: https://www.facebook.com/leila.memet.5/posts/10152619671657918

    RăspundețiȘtergere
  63. Gfc: Cristina Cristina
    email: x_tyna_4u@yahoo.com
    Share Fb: https://www.facebook.com/apostol.cristina/posts/1025940707422772?pnref=story
    Acest robot de bucatarie mi-ar usura munca in bucatarie la pregatirea mancarurilor. Zilnic gatesc pt copii si pt sot, cat si pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  64. GFC: Annie
    FB: Grigoraş Ana-Maria
    Share:https://www.facebook.com/grigoras.anamaria.97/posts/747906091953081?pnref=story
    M-ar tenta acest produs pentru că mi-ar fi de un real ajutor în bucătărie.

    RăspundețiȘtergere
  65. fb-Barcer Mihaela
    gfc-Mihaela Barcer
    email-badeamihaela07@yahoo.com
    share-https://www.facebook.com/mihaelabmihaela/posts/1022885044395323
    mi-ar placea sa am acest produs Tupperware, deoarece nu mi-ar mai lua mult timp tocatul, maruntitul legumelor, mai ales al cepei!

    RăspundețiȘtergere
  66. GFC: amy.kipps
    Share FB: https://www.facebook.com/andreeazas/posts/627317430744962
    FB: Andreea Andreea
    Mi se pare ca este un produs foarte original si nu necesita foarte multa indemanare in a-l folosi,plus ca este foarte folositor,fiindca toata lumea are nevoie de el in bucatarie,scutind astfel timpul pe care-l pierdeai tocand alimentele.

    RăspundețiȘtergere
  67. bloglovin Oana T.

    Mi se pare f util in bucatarie, e compact si ocupa putin spatiu. As putea toca cu el legumele sau as face o crema de branza cu verdeturi :)

    RăspundețiȘtergere
  68. Am zis ca rezist desi m-au tentat multe premii, dar la asta nu pot. Am pornit anul asta cu gandul sa mananc mai sanatos, dar si mai putin (portionarea e o problema la mine) si Turbo Chef asta mic si roz mi se pare fantastic. Iti multumesc mult pentru sansa. Silvia (silviadumitruuu@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  69. Ce util ar fi acest aparat, avand in vedere ca robotul meu e pe duca si imi fac des unt de migdale si lapte de migdale.
    GFC: Lorena Pintilie
    share: https://www.facebook.com/lorena.pintilie.7/posts/10203581059799213?pnref=story
    Like: Lorena Mihaela Pintilie.

    Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  70. FB: Mihaela Mitran
    GFC si Bloglovin: Mihaela Mitran
    Mail: michaela.mitran@gmail.com
    Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/797808756957443
    Am un bebe pentru care gatesc zilnic si astfel mi-as usura considerabil munca. Mai ales ca taiatul legumelor nu este "partea" mea favorita

    RăspundețiȘtergere
  71. Pare foarte util acest robot si mi-ar placea sa il pot incerca

    Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lraivn
    Share pe FB: https://www.facebook.com/lala.lmt/posts/1003218613040335
    Am dat like cu numele: Laura Iovan

    RăspundețiȘtergere
  72. scrt_louisa@yahoo.com15 ianuarie 2015 la 18:39

    as pregati cu el mancarea bebelusei mele,fb louisa yuli,bloglovin scrt_louisa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  73. imi plac foarte mult morcovii,telina, varza si sfecla tocate si amestecate, ca intr-o salata. de obicei, le dau pe razatoare, dar imi ia mult timp :)
    gfc: Pandrea Florina
    share:https://www.facebook.com/iulia.pandrea.7/posts/1764284853796898

    RăspundețiȘtergere
  74. Pe mine ma tenteaza Turbo Chef pentru ca mi se pare ca are multe functii ce m-ar ajuta la gatit, mi-ar economisi timpul de tocare a legumelor si fructelor si nici nu ocupa mult spatiu.
    Si in plus, ma incanta ideea de a marunti nucile si migdalele ( eu avand aparat dentar evit consumul lor in prezent, insa maruntite le-as putea manca fara probleme :).
    GFC si bloglovin: Raluca Ene
    email: ene_sofia@yahoo.com
    Like pe FB cu numele Sofy Ene
    Link share: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1531112190489771?pnref=story
    Multumim, zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  75. Wow, deci exista asa ceva?... then I really need it!
    Mai ales pentru ca mi-e din ce in ce mai greu sa tin pasul dimineata cu preparatul shake-ului cu banane! Blenderul meu face prea mult zgomot, e prea mare si dureaza prea mult sa il curat iar la ora 6 cand colegele mele dorm, nu e chiar ok sa ma apuc de bucatarit mai ales ca nu pot sa fac shake-ul cu o seara inainte. Fructele oxideaza si prinde gust rau, iar pentru mine nu sunt un moft ci o necesitate pentru ca organismul meu functioneaza mult mai bine cu un astfel de mix hranitor la primele ore ale diminetii. O vreme indelungata am tinut tot felul de cure pentru ca ii doream sa ma ingras rapid (sunt foarte slaba si am fost complexata de acest lucru ani la rand) dar cand au inceput sa dea gres iar eu sa ma simt mai rau din cauza regimului prost realizat, am incercat sa beaut cate 4 shake-uri cu lapte si banane, cereale si miere si ma simt mult mai bine si am si luat in greutate :D Chiar mi-ar trebui in astfel de aparat ca mi-ar prinde bine mai ales cand plec la drum :)

    Am dat like cu numele Ana Maria Panait si share aici:
    https://www.facebook.com/AnamariaFilimonz/posts/617797974992490
    Si sunt abonata prin GFC cu numele Enchanted Ana.

    Multumim!
    Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  76. E practic si rezolva treaba repede :D

    RăspundețiȘtergere
  77. Bloglovin: Ioana Berariu
    Facebook: Ioana Berariu
    E-mail: ionicutza21@yahoo.com sau ioana.berariu@yahoo.com
    Am dat like paginii producătorului cu numele Ioana Berariu
    E chiar tare jucăria, cred că mi-aș prepara mult mai des salate și nici ipoteza de a face o ciorbă nu m-ar mai îngrozi - urăsc să toc ceapa, asta e o sarcină ce-i revine întotdeauna sărmanului guvid (iubitul meu).

    RăspundețiȘtergere
  78. Cred ca ar fi perfect pentru ce-mi trebuie mie :D sa marunteasca semintele, ca vreau sa incep sa le introduc iar in alimentatia de zi cu zi; cred ca ar iesi un humus genial la aparatelul asta!

    Am dat share aici: https://www.facebook.com/Beautydotmore/posts/917000178340353

    RăspundețiȘtergere
  79. Gfc si Fb cu care am dat like : Anca Stefan
    Ma tenteaza acest produs pentru ca pare a fi un ajutor de nadejde in bucatarie. Sunt sigura ca mamei mele i-ar face placere " sa se joace" cu el :)

    RăspundețiȘtergere
  80. Ar fi perfect in bucatarie si atat de util incat as gati cu drag:)ar fi si rapid ,cu un efort minim:)
    gfc: petcu
    share:
    https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/762225123826413?pnref=story
    fb: Stefania Petcu,am dat like si paginii sponsorului:)

    RăspundețiȘtergere
  81. Si din nou buna,

    It's me again! :)
    Nu puteam sa nu particip la giveaway-ul Tupperware, mai ales ca am zis ca-s in daca faci o prezentare cu ei. Pana atunci poate reusesc sa-mi iau si eu sticla de 0.75 caci la atelierul mentionat de Elena nu am apucat sa ajung :( Bineinteles, am like-uit pagina sponsorului chiar de mai de mult.
    Te urmaresc cu drag peste tot sub baluta[punct]anamaria[la]gmail[punct]com.
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  82. GFC: Mirona Constantin
    Ma tenteaza pentru ca mi se pare foarte practic.
    Am share-uit: https://www.facebook.com/mirona.constantin/posts/942670432418487
    Am dat like cu numele Mirona Constantin

    RăspundețiȘtergere
  83. Mi-ar placea robotelul Turbo Chef pentru ca as economisi timp si curent. Nu gatesc in cantitati industriale si de aceea imi pare foarte practic.
    Like & Share FB Crina Buica
    https://www.facebook.com/crina.buica/posts/997333430296290

    Like & Share GFC Cornelia Buica

    RăspundețiȘtergere
  84. ROSEMARIE BAICU
    Ma tenteaza Turbo Chef pentru ca am vazut ce poate sa faca.
    dor_de_flori@ymail.com
    Like paginii sponsorului de pe acelasi cont de pe care am dat share ( Rosemarie Baicu):https://www.facebook.com/dor.deflori.7/posts/336393786562558?pnref=story
    GFC/ bloglovin' Rose Rose (Rosemarie)

    RăspundețiȘtergere
  85. Fb si GFC: Elisa Ababei
    Link share: https://www.facebook.com/elisa.ababei/posts/10203576123465552
    Ma tenteaza acest premiu pentru ca as scuti mult timp cu taiatul/maruntitul/tocatul alimentelor.

    RăspundețiȘtergere
  86. Gfc si Fb: Cristina Sterie
    Share : https://www.facebook.com/cristina.cris.7946/posts/784124531624242?pnref=story
    Mi se pare minunat si potrivit pentru mama mea care petrece aproape toata ziua in bucatarie !

    RăspundețiȘtergere
  87. bloglovin': Ioana MIhalea
    fb: Ioana Mihalea
    mail: mihalea_ioana@yahoo.it
    share:https://www.facebook.com/ioana.mihalea.5/posts/1023529157661100
    Cred ca mi-ar fi de mare ajutor in bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  88. GFC si FB: Oana-Nicoleta Murarasu
    share:https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.coltulcameliei.com%2F2015%2F01%2Fgiveaway-ziua-10-tupperware-turbo-chef.html%3Fspref%3Dfb&t=Camelia+scrie+...%3A+Giveaway+-+ziua+10+-+Tupperware+Turbo+Chef
    Ma tenteaza acest aparat deaorece mi-ar usura munca in bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  89. fb si gfc :Vulcu Anca
    https://www.facebook.com/arwenmy/posts/1000906819936672?pnref=story
    M-ar interesa in special pentru realizarea supelor crema,care sunt obsesia mea.

    RăspundețiȘtergere
  90. FB:Iulia Sava
    GFC:Iulia Sava
    SHARE:https://www.facebook.com/iulia.sava.56/posts/311517375708658?pnref=story
    yulik_4_u@yahoo.com
    pentru ca ar fi mai usor pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  91. GFC: Andrea Chitic
    Am dat like paginii sposorului cu Andrea Chitic.
    share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/938829066128279?pnref=story
    Imi doresc acest mic robotel pentru ca sunt o mare fana a salatelor iar nebunia asta mica face exact asta: salata in locul meu! Deci, al meu sa fie! :)

    RăspundețiȘtergere
  92. Gfc: Allions-Y
    Fb: https://www.facebook.com/Adyna92
    Mail: adinalazar92@gmail.com
    Share:https://www.facebook.com/Adyna92/posts/1033451510004434?pnref=story
    M-ar ajuta foarte mult in bucatarie :) M-ar scuti de tocarea cepei.. mai ales

    RăspundețiȘtergere
  93. GFC: Alina
    Ma tenteaza orice obiect, aparat, gadget ce promite usurarea muncii in bucatarie. La fel cum ma atrage si ideea de alimentatie sanatoasa, in care predomina alimente precum nuci, seminte, fructe, legume. Cum Turbo Chef este prieten cu acest stil de viata, atunci zic sa fiu si eu prietena cu Turbo Chef! :) Multumim si pentru acest giveaway deosebit!
    Am dat like la pagina sponsorului cu numele Iuliana Alina.

    RăspundețiȘtergere
  94. GFC: Victoria D.
    FB: https://www.facebook.com/victoria.dragan.5/posts/990571297638778?pnref=story
    Off...pai cum sa nu fie tentant un astfel de ajutor? Tocatul legumelor este una din cele mai migaloase activitati in bucatarie. Castigul, cand ai un astfel de ajutor, este timp pentru noi insine:)

    RăspundețiȘtergere
  95. Am dat like paginii.
    FB: Denisa Ivascu
    Mi se pare atat de folositor in bucatarie si imi place ca se curata usor si nu ocupa mult spatiu.
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/574970672639322?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  96. Ma tenteaza vazandu-l atat de mic, de dragut si, cu siguranta, usor de folosit. Mi-as putea marunti intr-o clipita legumele, diversele seminte si, in principiu, cam orice pentru preparate gustoase si sanatoase.
    FB Camelia Covaci
    GFC Camelia85

    Share: https://www.facebook.com/covacicb/posts/10204903406637939?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  97. Am uitat email: cameliacovaci05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  98. Urmaresc blogul si dat like cu Amalia Sasarman. Link share: https://www.facebook.com/amalia.sasarman/posts/814127745291219?pnref=story . Am facut cunostinta cu aceste produse in 2001 cred, cand o prietena mi-a recomandat Magic Mixerul Fantezie. L-am cumparat maimult din curiozitate, dar a fost o investitie pe termen lung, fiindca si astazi il folosesc pentru a "bate" frisca , prepara milk-shake(micuta mea le adora!) sau pentru a pastra lichide. De ce imi doresc turbo-cheful? Pentru ca fetita mea este la varsta la care ii place sa ma ajute la bucatarisit, dar inca nu stie sa foloseasca bine cutitul si stau tot timpul cu ochii pe ea sa nu pateasca vre-un accident. Cu acest "dispozitiv", ca sa il numesc asa, voi scapa de aceasta teama, iar noi ne vom putea bucura de experienta gatitului impreuna si de satisfactia ca am preparat ceva bun si sanatos, rapid si fara incidente.
    P.S.Cred ca aici, pe blog, trebuia postat de fapt.
    mail: amasasarman@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere