5 care imi plac

28.1.15


In ultimele zile mi-am creat niste obiceiuri (asta sa fie oare cuvantul bun? nu sunt sigura, dar nici n-am gasit altul mai bun) si am observat ca intind mana dupa aceleasi lucruri si daca tot le folosesc atat de des am zis sa vi le arat si voua. Poate va intereseaza, poate va inspira sau poate ... poate.

- spray revigorant si hidratant de la Mario Badescu (gasiti aici varianta de 118 ml) il folosesc de cativa ani, sunt la a treia sau a patra sticla si n-am de gand sa renunt curand la el. Pana acum il foloseam dupa aplicarea machiajului sau cand simteam nevoie de o reimprospatare a tenului, insa in ultima vreme am inceput sa-l aplic dupa exfoliantul chimic (da, le dau o noua sansa, doar v-am zis) sau inainte de a aplica serumul pe ten (cand nu folosesc exfolianti). Imi place!

- cana cu omu' de zapada (si ce daca vine primavara?) e cana mea de seara, imi fac un ceai de "adormire" (cum ii zic eu), usor mentolat, si o iau dupa mine in dormitor si mai iau cate o gura intre aplicarea cremei de corp si a celei pentru picioare

- spray de perna cu flori de lamaie si musetel de la Treets (luat de aici) e o noutate si-mi place sa-l pulverizez pe perne inainte de a ma intinde in pat, imi da o stare de bine. Si va marturisesc ca daca ma trezesc noaptea il folosesc din nou inainte de a ma plimba in lumea viselor.

- mini feliile de paina de secara mi-au fost de mare ajutor in diminetile cand n-am avut timp sa-mi fac mancare, eu nu prea mananc paine (n-am mancat niciodata) dar dimineata 2-3 felii cu hummus si rosii sau ardei m-au scos din impas. Le-am luat din Carrefour si sunt bune sa le ai la indemana pentru zilele cand n-ai timp de altceva.

- condimentele pentru pui de la Mrs. Dash (luate de aici) sunt de vis - n-am mai folosit altceva de cand au ajuns, puiul are gust de pui facut pe carbuni afara, nu de pui facut in tigaie, vreau toate sortimentele care exista si o sa le cumpar.

Voi ce produse/ lucruri preferate aveti in perioada asta? Poate ma inspir si eu de la voi.

36 de comentarii

  1. Cât de drăguţă esti.. iubesc cum povestesti.. iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Spray de perna nu am avut niciodata (sunt in urma:) ), condimentul este tentant, cana poate fi folosita oricand (sa te simti tu bine, am si eu o cana super-preferata cu inimioare), minii felii de secara da, am incercat, le cumpar in perioadele cand nu prea mai vreau paine. Toate bune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea au existat variante in Romania pentru sprayul de perna, nu esti in urma. :))

      Ștergere
  3. Pe mine ma depasesc cateodata articolele tale , pt ca 98% din produsele tale, nu am auzit de ele :(, sper sa nu razi de mine..dar asta este, nu am ocazia de a folosi asa mipulte produse,.Articolele tale sunt fff interesante, imi plac mult.te pup esti o scumpa :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt toate produse atat de necunoscute cat sa n-auzi de ele. Unele sunt noutati si e normal sa nu fi auzit, insa multe sunt produse destul de cunoscute.

      Ștergere
  4. Mă faci tot mai curioasă cu spray-ul ăla de pernă! Și mă simt mai bine când văd că nu sunt singura care încă își bea cafeaua/ceaiul din căni de iarnă (deși abia aștept să vină primăvara... brr, m-am săturat de vremea ca cea de azi).

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubesc si eu sprayul revigorant in special vara, il iau cu mine in geanta si ma racoresc cu el pe parcursul zilei.
    Azi ma limitez strict la mancare ,despre cosmetice am vb destul, 5 produse pe care le ador :)
    Pe primul loc Ferrero Rocher , caju prajit si sarat de la Lidl , jambonul de curcan de la Matache Macelaru , clementinele si nucile de Macadamia prajite tot de la Lidl .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, n-ai gusturi rele. Caju imi place si mie in ultima vreme, dar il iau crud si ma descurc eu cu el. :)

      Ștergere
  6. Frumoase tabieturi, ma gandeam la mine, la ce-mi place mie sa fac cel mai mult..si am stat si m-am gandit si am realizat ca sunt doua lucruri mai importante care le fac zilnic in ultima perioada: citesc cate o carte buna si articolele postate de tine! Imi fac ziua mai frumoasa! Pup
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  7. Draguta cana! Si eu am una pe care o folosesc cand beau ceai, e cu Mos Craciun, om de zapada, reni... ce mai conteaza sezonul? Si daca tot vorbim de produse care ne plac si de care personal nu ma pot desparti, este bradul de Craciun! Toata luna ianuarie sta pe pozitii! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Cana e geniala!! Si condimentele alea trebuie sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  9. O sa caut si eu feliile alea de paine.Vreau o postare cu toate canile tale, simt ca ai suficiente...cel putin una pentru fiecare sortiment de ceai pe care il ai in dulap :)). Eu in perioada asta sunt moarta dupa Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm de la Cliniq (nu are nimic Intense Moisturizing in el) este foarte pigmentat si se aseaza grozav pe buze, rezista binisor timp de 5 ore peste pudra, dimineata am intins un cc cream, un rimel repede si minunatia asta de ruj si sunt gata de plecare. Imi mai place spuma de baie de la " I Love Cosmetics" cu Mango si Papaya si parfumul "Perles de Lalique".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu crezi ca eu stiu unde sunt toate canile? Mi se intampla sa descopar unele de care am si uitat ca exista. :))

      Ștergere
  10. :) cana sotului meu e cu un om de zapada - e cana pe care o foloseste zilnic de vreo 5 ani incoace, fie vara, fie iarna.
    Eu in ultima vreme intind mana tot mai des dupa:
    - uleiul de macadamia - il folosesc pe post de crema de noapte, atat pentru ten, cat si pentru maini si picioare - imi place la nebunie senzatia de piele catifelata pe care o lasa
    - visinele congelate (am avut cateva pungi, daruite de matusa mea) - in fiecare seara mananc cate 10-15 visine decongelate si imi amintesc de vara (sunt delicioase, la vara cu siguranta imi voi pune si eu la congelat)
    - ceaiul de lavanda - beau cate o cana seara, in timp ce ma uit la cate un serial si ma relaxez de tot
    - rujul Femme de la Nyx - mi l-a daruit acum ceva vreme o prietena, si desi imi placea foarte mult, eram cam reticenta in a-l purta; zilele astea l-am regasit si am decis sa-l folosesc din plin - imi da o stare de bine si atrag si complimente :)
    - dulceata de visine - my all time fav :) am gasit un borcan prin camara si am decis ca e cazul sa-i tin companie :P
    - busuiocul - (e busuioc de la mine din gradina, cules si uscat de mine - mi se pare cel mai bun busuioc din lume - toata vara l-am pus cu generozitate in salatele de rosii, iar acum mi-a ramas tot prieten bun, chiar daca e uscat) fie il pun in supa de rosii, fie fac ceai din el, fie il pun in linte, hummus, sos pentru spaghete... il folosesc din ce in ce mai des - mi se pare ca innobileaza orice mancare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate ai, trebuie sa le recitesc cand sunt mai odihnita, acum sunt zombi. :))

      Ștergere
  11. Foarte dragute toate <3 Nu conteaza ca trece iarna,cana e buna oricand... <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Cana este super draguta. Ce conteaza ca este cu om de zapada, conteaza ca te bine dispune!
    Mersi de pont cu feliile de secara, o sa le caut in Carrefour.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, intotdeauna caut cani care sa-mi transmita o stare. :)

      Ștergere
  13. Haba Daniela IMI PLACE CANA =D FRUMOS ARTICOL !

    RăspundețiȘtergere
  14. foarte frumoase si povestiti fff frumos

    RăspundețiȘtergere
  15. Interesant sprayul de perna, si condimentele ar fi pe placul meu, doar ca eu le vanez pe cele cat mai sanatoase, amestec de ierburi...eventual facute chiar in casa. Feliile de paine de secara trebuie sa le incerc si eu clar! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condimentele n-au nimic nesanatos in ele, d-aia le-am si ales. :)

      Ștergere
  16. Condimentele o sa le cumpar si eu dar as vrea sa incerc si feliile de paine cu secara .Un articol bun .Multumesc .

    RăspundețiȘtergere
  17. Camelia, hummus de unde? Il prepari sau cumperi? Iarta-ma daca ai scris si am ratat sau nu-mi amintesc acum, dar mi-ai facut o pofta!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am facut eu, e bun, dar parca ii lipseste ceva. N-am avut tahini si am folosit susan tras putin la tigaie, am rugat-o pe Alexandra sa-mi zica unde il gasesc pe cel de la Solari si sper sa ajung sa-l iau, mai incerc reteta o data si daca iese cum trebuie ti-o dau pe Facebook. :)

      Ștergere
  18. cana e superba, iar condimentul l-am adaugat in wishlist!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iti spun si eu cateva lucruri care imi plac si pe care le folosesc foarte des (pe langa bradul de Craciun care inca mai e pe pozitii :D):
    - echinacea de la Hofigal - am inceput o cura pentru cresterea imunitatii ca am tot avut probleme;
    - sticlele din sticla de 1l cu buburuze si flori si cu vacute de la Jumbo din care beau apa;
    - lumanarile parfumate de la Village Candle;
    - ceaiurile de la Demmer, din care beau aproape zilnic din cana mea cu Mos Craciun si reni si oameni de zapada;
    - vasele Delimano (tigaia, wok-ul si tava) pe care le iubesc si in care gatesc si prajituresc;
    - ipad-ul pe care ma joc jocuri Adventure :D;
    - migdalele coapte cu sare de mare de la Orlando's;
    - caju-ul prajit si sarat de la Auchan;
    - crema de fata antistress de la Pell Amar;
    - fardurile minerale de pleoape de la ELF;
    - balsamurile de buze de la EOS - the best!;
    Cred ca mai sunt si altele, dar astea mi-au venit in minte acum.

    RăspundețiȘtergere