Giveaway - ziua 1 - kit de albire dinti Smile Brilliant!

1.1.15


Am decis sa incep seria de giveawayuri cu un produs pe care il am si eu si pe care sa-l incercam impreuna pentru ca asta a fost si va ramane filozofia mea - sa va prezint lucruri noi si sa va ofer posibilitatea sa le incercati impreuna cu mine. Este vorba de sistemul de albire al dintilor de la Smile Brilliant! Nu este un produs ieftin (valoarea premiului este de 139,99 dolari - Teeth Whitening Trays + 3 seringi cu gel de albire si gel dezinfectant si se va acorda sub forma unui cod pe care castigatoarea il va folosi cand da comanda) si nici ceva ce poti sa iei fara un efort financiar. Singurele taxe pe care le veti plati sunt cele postale de a trimite mulajele inapoi (nu depasesc 20 ron, asa am procedat si eu), fiind vorba de o companie din SUA nu se poate folosi plicul timbrat care vine cu kitul. Asa ca primul meu cadou pentru voi este un zambet nou.

De ce am ales Smile Brilliant! si nu alt sistem de albire al dintilor? In primul rand mi-a placut ideea de gutiere personalizate (mulajele se realizeaza foarte usor - in cutie gasiti tot ce trebuie si instructiuni de folosire) si cand am citit pareri despre produs am vazut oameni multumiti care nu s-au vaitat cu vreo sensibilitate a dintilor dupa folosire. Asta mi-a dat suficienta incredere sa iau decizia de a accepta propunerea primita. Gutierele mele au ajuns de cateva zile (si se potrivesc perfect) insa n-am apucat sa le folosesc decat o data si deja vad rezultate, insa despre asta o sa va povestesc mai multe intr-o alta postare cu poze inainte si dupa sa vedeti cum functioneaza. Puteti citi mai multe despre kit aici si de asemenea puteti sa vedeti poza inainte si dupa pe pagina lor de Facebook.

Pentru a va inscrie trebuie sa urmariti blogul fie prin GFC sau bloglovin' sau sa fiti una din cititoarele fidele care comenteaza in mod anonim, dar semneaza fiecare comentariu (asa sa faceti si acum), sa lasati un comentariu la aceasta postare in care sa-mi spuneti daca ati mai incercat vreun sistem de albire al dintilor pana acum si daca ati avut rezultate, iar in cazul in care nu ati facut-o de ce va doriti sa incercati Smile Brilliant! si cel mai important: sa va inscrieti AICI pana pe data de 20 ianuarie. Voi acorda o sansa suplimentara celor ce dau share acestui giveaway pe Facebook si lasa linkul de share impreuna cu comentariul. La sfarsitul lunii aflam cine e norocoasa care o sa aiba dinti mai albi in 2015.

84 de comentarii

  1. Asa m-as fi inscris, insa nu il pot folosi acum pentru ca am aparatul dentar montat. Oricum, ma tenteaza foarte tare sa-mi upgradez zambetul si in felul asta, sa fie drept si sclipitor!
    Foarte misto ideea si premiul!

    RăspundețiȘtergere
  2. fb maria maria
    https://www.facebook.com/marianusa.mihalache/posts/401852069990363?pnref=story
    nu am folosit niciodataceva pt albirea dintilor,insa mi-as dori sa incerc pt a avea un zambet de invidiat

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.facebook.com/gabriela.f.militaru/posts/882662831753844
    GFC: Gabriela Bratu
    nu am ncercat pana acum niciun sistem de albire, insa Smile Brilliant chiar pare ceva interesant! plus, dintii mei nu mai sunt chiar albi de cand m-am apucat de fumat, insa pentru ca m-am lasat, cred ca ar functiona!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uau, ce pot sa spun, e super surpriza pe care ne-ai pregatit-o! Ceea ce e cel mai frumos in ceea ce faci, este ca te gandesti si la noi si ne dai oportunitatea sa folosim niste produse inedite pe care, majoritatea dintre noi nu le-am avut.
    Despre albirea dintilor ce pot spune e ca mereu am folosit cele mai promitatoare paste de dinti pentru albire, mai nou folosesc pe pasta de dinti si putin bicarbonat de sodiu, periuta electrica si pot spune ca ass incerc sa-mi mentin dantura proaspata! Cea mai buna pasta de dinti pentru albire pe care am folosit-o este cea de la Amway.
    Imi doresc kit-ul pentru a avea intr-adevar rezultate vizibile. Mary Yony ionelala@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. am mai folosit în trecut produse de la Crest pentru albirea dinților, care au dat rezultate foarte bune și de durată. dar cum niciodată nu putem avea dinții prea albi, mi-ar face mare plăcere să încerc și acest kit de albire. Mulțumim pentru giveaway!
    share fb: https://www.facebook.com/Ioana.Diremia/posts/919873964703798?pnref=story
    bloglovin`: Ioana Diremia

    RăspundețiȘtergere
  6. https://www.facebook.com/larisaioana.stanciu/posts/1014385481912086
    Nu am folosit pana acum niciun kit pt albirea dintilor, doar am avut grija sa folosesc produse fara fluor. Este evident ca pt obtinerea unor rezultate bune tb sa apelezi la un astfel de kit. Super premiu. Numele cu care comentez este ioanalar. Am dat si share.

    RăspundețiȘtergere
  7. la multi ani!
    gfc si fb : corina maria
    am dat si share https://www.facebook.com/corina.maria.12/posts/779477965439468
    bine mi ar prinde acest kit,de cand imi doresc sa imi albesc dintii!

    RăspundețiȘtergere
  8. gfc : dorofte alexandra
    bloglovin : melek32
    share : https://www.facebook.com/alexandraelisabet.dorofte/posts/1594089654142887?pnref=story
    nu am folosit nici un alt sistem pentru albirea danturii , sunt extrem de curioasa sa incerc unul .

    RăspundețiȘtergere
  9. GFC Cristina.Dumitru35
    fb Dumitru Cristina
    share https://www.facebook.com/dumitru.cristina.12/posts/801884836549830
    Nu am folosit pana acum niciun kit pt albirea dintilor,mi-ar placea sa testez un astfel de kit ,multumim pt concurs !

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani!!!
    Ce super concurs!!!
    Nu am incercat nimic profesional, doar pasta de dinti pentru inalbire si bicarbonat de sodiu.
    Mi-ar placea sa incerc acest kit, fiindca de cand ma tin minte am probleme cu dantura.
    https://www.facebook.com/sunshineelena32/posts/855443884512653?pnref=story,
    Te urmaresc si cu Gfc si bloglovin.
    O seara faina.

    RăspundețiȘtergere
  11. La multi ani si un nou an numai cu bucurii! Ce concurs tentant,multumim!
    Gfc: anca marina
    Fb: annca anya
    Fb share:https://www.facebook.com/annca.anya/posts/483209601819123?pnref=story
    Am incercat ceva asemanator acum multi ani,sa tot fie vreo 9, insa nu am avut rezultate vizibile.Mi-ar placea sa-l pot incerca pe acesta,cred ca e mult superior fata de cel incercat de mine.

    RăspundețiȘtergere
  12. FB&GFC Alexandra Ioana
    Share: https://www.facebook.com/alexandra.ioana.3701/posts/1565878493648377?pnref=story
    Bloglovin: alxandraioana1988
    trebuie sa recunosc ca mereu am avut grija de dinti pt sunt foarte importati atat din punct de vedere estetic, dar mai ales sunt constienta de faptul ca odata distrusi sunt destul de greu de "reparat". Singura metoda de albire pe care am incercat-o a fost detartrajul, dar incerc sa il evit pe cat posibil pt ca am observat ca imi distruce zmaltul si efectiv imi subtiaza dintele. De aceea mi-ar placea sa incerc si varianta asta care mare mai non-invaziva.

    RăspundețiȘtergere
  13. fb : Emilia Georgeta
    bloglovin : Emilia Georgeta
    gfc : Simona
    https://www.facebook.com/emilia.georgeta.9/posts/1519232201683733?pnref=story
    Nu am incercat pana acum nicio metoda de albire a dintilor, dar mi-as dori sa incerc Smile Brilliant pentru ca pare un produs de calitate si chiar as avea nevoie de el.

    RăspundețiȘtergere
  14. In primul rand, vreau sa iti urez un an nou fericit si plin de ganduri bune si frumoase, de inspiratie si de momente de calitate alaturi de cei dragi si de cititorii tai!

    Mulajele personalizate sunt într-adevăr cel mai bun lucru, deoarece produsul ajunge perfect pe suprafata intregii danturi. Am incercat ceva in trecut de la Crest, un gel, iar gutierele le-am luat separat si alunecau destul de rau. Tocmai din aceasta cauza, gingiile devenisera destul de sensibile. Mi-as dori tare mult sa incerc acest set si cred ca un zambet frumos poate face diferenta oricand. Din pacate, multi prefera sa il ascunda tocmai din cauza unei danturi nu tocmai impecabile si stim ca nu numai o igiena defectuoasa poate fi cauza. Te urmaresc si pe GFC, cu numele Mirabela Vlad.

    https://www.facebook.com/gianinamirabela.vlad/posts/10204180928296129?pnref=story

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Popescu Ioana Cristina1 ianuarie 2015 la 23:51

    gfc:Popescu Ioana Cristina
    Am mai incercat benzile de la Crest si am fost multumita de ele. Chiar s-a vazut diferenta, toata lumea mi-a admirat schimbarea, insa nu a durat prea mult efectul si ma dureau destul de rau dintii dupa ce foloseam benzile. Mi-ar placea sa incerc acest produs deoarece imi doresc un rezultat si mai bun decat cel obtinut cu benzile, iar din ceea ce am citit acesta imi poate oferi un rezultat extraordinar!

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am folosit pana acum niciun kit pt albirea dintilor,mi-ar placea sa testez un astfel de kit ,multumim pt concurs , un an nou fericit si plin de realizari !
    fb suzana suzy
    https://www.facebook.com/suzana.suzy.7528/posts/500789413392103?pnref=story
    gfc susana marc

    RăspundețiȘtergere
  17. https://www.facebook.com/bianca.berinde.7/posts/1016739465010069


    mi ar placea sa incerc sa imi inalbesc dintii. ce emotie! An nou fericit GFC Bianca Berinde

    RăspundețiȘtergere
  18. https://www.facebook.com/grigoras.anamaria.97/posts/739961206080903?pnref=story
    GFC: Annie
    Nu am mai testat până în prezent alte modalităţi pentru albirea dinţilor, prin urmare m-ar interesa să văd dacă acest kit chiar funcţionează!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am folosit decat pasta de dinti speciala de albire a dintilor cumparata dintr-un magazin cu produse din afara.Efectul nu a fost asa "wow"' dar cel mai mult m-a deranjat ca disparea dupa intreruperea folosirii,in conditiile in care se specifica sa nu folosesti pasta de dinti mai mult de 3 saptamani la rand.Asa ca sunt curioasa ce face acest produs. Nu pierd nici o postare ,comentez uneori, nu am facebook dar ma stii ca FLORINA A. email florina_atanasiu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani! si Un An Nou fericit! te urmaresc pe Facebook, GFC si Bloglovin cu numele de Claudia Simion, am dat si share:https://www.facebook.com/claudia3187/posts/10152988845479805?pnref=story
    Pana acum nu am incercat niciun kit de albire a dintilor, dentista mea mi-a recomandat sa nu-mi fac albire la cabinet,deoarece ataca smaltul. In schimb, folosesc paste cu efect de albire, si mai folosesc si bicarbonat de sodiu.

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: amy.kipps
    Nu am folosit pana acum un kit pentru albirea dintilor,dar niciodata nu e prea tarziu.
    Share: https://www.facebook.com/andreeazas/posts/619957151480990
    FB: Andreea Andreea
    M-am inscris.

    RăspundețiȘtergere
  22. La multi ani pe noul an!

    Eu una imi doresc sa imi albesc dantura dar medicul meu mi-a spus ca nu face bine la smaltul dintilor si sa nu fac asa ceva vreodata (???) ... asa ca anul acesta o sa-l schimb pt ca trebuie sa fac niste vizite la dentist plus ca vreau sa fac ceva si pt estetica dintilor, albirea este pe primul loc.
    Acest premiu ar fi primul pe anul acesta cu toate ca nu vroiam sa comentez pt ca eu am ideea ca nu castig niciodata (asa s-a intamplat si pana acum) dar poate se schimba ceva cu 2015;

    Mihaela I.
    mihaelaa_ion@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  23. fb: caroline maria
    share: https://www.facebook.com/caroline.maria.1029/posts/776979425710905?pnref=story
    gfc: caroline maria
    Asta da cadou de inceput de an ! F. frumos din partea ta Camelia, te gandesti la toate ! Chiar aseara ma gandeam ca daca as vrea vreodata sa fac o schimbare radicala la mine...nu ar fi vreo cine stie ce operatie estetica , ci dantura ! As vrea sa fie alba , perfecta, stralucitoare ! Cred ca schimba atat de mult si-ti da incredere in tine si..un zambet imaculat si sincer e irezistibil ,nu-i asa!? Eu imi ingrijesc dantura , fac detartraj ,periaj de albire ..insa viciul meu de fiecare dimineata tot ma lasa fara stralucirea de perlute pe care mi-as dori-o :-D asa ca mai incerc pe acasa o pasta homemade: argila combinata cu zeama de lamaie din cand in cand si mai repar un pic ...si mai sunt niste pastile -tooth cleansing tabs de la Lush care sunt eficiente ..asta e tot ce-am incercat eu ! De mentionat ca bicarbonatul si sarea de bucatarie sunt mult prea abrazive si distrug smaltul !! :-D Kitul asta arata grozav ! Cred ca m-as simtit cea mai norocoasa daca l-as castiga :-P Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu am incercat acum hăt ani o procedura de albire la stomatolog - nu mai tin minte nici cu ce si nici cum se numea procedura respectiva. Rezultatul nu s-a mentinut f mult timp si am impresia si ca am ramas cu o oarecare sensibilitate dentara.
    In afara concursului: imi poti spune, te rog, ce inseamna a urmari un blog prin GFC respectiv bloglovin' ? Chiar nu stiu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In partea de sus sunt niste casute pentru cele 2 (Google Friend Connect and bloglovin') - te abonezi la blog si poti citi mai usor blogurile pe care la urmaresti. :)

      Ștergere
  25. Nu am mai incercat nici un kit pentru albirea dintilor, dar mi-ar placea sa testez un astfel de kit.
    La multi ani si un an nou cu cat mai multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  26. gfc : GrEEn Skyy
    Nu am mai folosit pana acum, insa m-am gandit sa incerc desi ma tem de sensibilitate !

    RăspundețiȘtergere
  27. gfc: Papp Erzsebet
    share: https://www.facebook.com/karoly.papp.9235/posts/701088869990402?pnref=story
    Inca nu am incercat niciun kit pentru albirea dintiilor dar mi-as dori foarte mult sa incerc acest kit :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Fb: Alina Stoian Sampetru
    GFC: Alina Sampetru
    Share: https://www.facebook.com/alwssa/posts/1020500887966950
    Nu am folosit pana acum nici un kit pentru albirea dintilor dar mi-as placea sa castig un asemenea premiu. Consider ca este foarte important sa ai un zambet stralucitor dar si sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  29. Wow ce mod placut de-a intampina inceputul anului.Intr-adevar cea mai buna alegere de-a incepe seria de surpruze pt noi,caci prin zambet ne facem remarcati la prima vedere si cu totii ne dorim un sa oferim si sa primim un zambet imaculat.La capitolul albire folosesc periuta, pasta de dinti si apa de gura Colgate max white si se observa o nuanta mai alba.Un kit asemanator cu mulaj si injectie a folosit sora mea si l-a cumparat din Grecia, destul de scump vreo 500 € sau chiar mai mult, eficient dar cam greu de suportat pt ea, o usturau gingiile si nu putea sa stea prea mult cu el.Dau si share pe FB, este musai sa las aici link-ul cu share? Multumesc de concurs,as prefera sa am un zambet cat mai stralucitor de alb si plus ca asta este luna mea, pe 25 implinesc 31 de ani .

    RăspundețiȘtergere
  30. GFC Stan Georgiana
    https://www.facebook.com/stan.georgiana.33/posts/801592636556529

    Am incercat cu o pasta de dinti cu afect de albire a dintilor, dar nu am observat mari schimbari.

    RăspundețiȘtergere
  31. FB:Janeta Ivan
    GFC:jane(janeta_20072001)
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/361724647285443?pnref=story
    Nu am incercat pana acum nici o metoda de albire dar dinti mei ar avea nevoie de asa ceva pentru ca nu sunt foarte albi din cauza cafelei sucurilor si fumatului la care am renuntat de ceva timp,mi-ar placea sa pot incerca Smile Brilliant.

    RăspundețiȘtergere
  32. Buna Camelia,
    Ma inscriu si eu la acest concurs.
    Desi nu consum alcool si nu fumez am observat ca de ceva timp dintii mei sunt mai galbeni decat de obicei.
    Inca de cand ai povestit despre acest sistem de albire, am ramas impresionata de felul in care functioneaza acesta.
    Daca e sa castig acest premiu, promit sa zambesc mai des :)
    Te pup.
    Te urmaresc pe facebook si aici cu numele de Irina Verlan.
    Sunt abonata la GFC cu numele de Iris.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  33. https://www.facebook.com/aurelia.dumitru.79/posts/10152548277138483?pnref=story
    Bloglovin: Aurelia Dumitru
    Am mai incercat albirea dentara la dentist, varianta de albire cu lampa UV. Rezultatele au fost spectaculoase de la prima sedinta, dar nu am mai continuat si efectele nu au durat foarte mult. Am avut o sensibilitate dentara marita in ziua respectiva, dar nimic de nesuportat.
    Multumim pentru concurs.

    RăspundețiȘtergere
  34. GFC:Alina
    FB: Iuliana Alina
    Nu am incercat niciun kit de albire pana acum, de fapt dantura a fost mereu o problema in cazul meu. Imi doresc dinti perfecti, vreau sa zambesc fara rezerve, iar pana imi voi definitiva toate tratamentele stomatologice, acest kit ar putea fi exact ceea ce am nevoie. Multumim pentru giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  35. gfc si fb Mina Mina
    imi doresc sa incerc dar ma tot sperie ce aud cu sensibilitatea dintilor de dupa, mi-as dori sa am dintii mai albi pentru a zambi fara retineri
    https://www.facebook.com/minaandmina/posts/1509330152625254

    RăspundețiȘtergere
  36. GFC: Carmen Dascalu
    link share: https://www.facebook.com/dascalu.carmen/posts/4843055011356?pnref=story
    Pana in prezent nu am incercat niciun sistem de albire al dintilor, decat periajul cu bicarbonatul de sodiu care, din pacate, nu m-a ajutat. Intrucat am fost fumatoare, 20 de ani, dintii mei au nevoie de solutii profesionale pentru a le reda stralucirea si pentru a putea zambi fara sa-mi fac griji.

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu am incercat nici un sistem de albire. Dar as vrea tare mult sa incerc unul care sa nu imi sensibilizeze dintii. Andreea urs

    RăspundețiȘtergere
  38. gfc: Anca Gabriela
    Link share: https://www.facebook.com/anca.gabriela.9400/posts/771487309587632
    Nu am incercat niciodata vreun sistem sofisticat de albire. SIngurul truc pe care il folosesc pentru a avea dintii mai albi, este bicarbonatul de sodiu.

    RăspundețiȘtergere
  39. Fb : Diana Uricu
    Gfc : Diana Furby
    Bloglovin : Diana Uricu
    Share : https://www.facebook.com/diana.uricu/posts/10205419772595044?pnref=story
    Nu am incercat niciodata niciun sistem de albire a dintilor. Mi-as dori foarte mult sa incerc unul, fiind fumatoare chiar am nevoie si cred ca m-ar costa mult mai putin.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu am incercat niciodata albirea dintilor. Sunt foarte multumita de structura dintilor mei, dar este loc de mai bine pentru a avea un zambet perfect, de aceea mi-as dori sa incerc acest sistem,
    Share pe FB: Leila Memet

    RăspundețiȘtergere
  41. Gfc: mandrutaa (eu primesc pe mail toate aparitiile tale:) )
    https://www.facebook.com/mandrutaa/posts/10153047497694444
    Nu am incercat un sistem de albire. As vrea sa incerc unul, iar acesta pare profesionist si usor de utilizat.
    Multumim frumos.

    RăspundețiȘtergere
  42. Nu am incercat un sistem de albire.
    https://www.facebook.com/GainaTeodora/posts/1465585293662109?pnref=story
    gfc: Mami de Rares

    RăspundețiȘtergere
  43. gfc:Vulcu Anca
    share:https://www.facebook.com/arwenmy/posts/990074847686536?pnref=story
    Nu am mai incercat,dar de curiozitate as fi tentata sa vad cum e

    RăspundețiȘtergere
  44. Hello si La multi ani!!
    Te urmaresc prin GFC: Alexa1202
    Nu am incercat niciodata un produs de albire a dintilor, dar mi-ar placea sa incerc pentru ca sunt curioasa de rezultate.. Merg regulat la un stomatolog, imi fac detartraje periodice, dar de albit nu am incercat pana acum.
    Share: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=749708718431122&id=194211843980815
    Multumesc! Sa ai un An Nou bun!

    RăspundețiȘtergere
  45. Mii de multumiri pentru efortul cere-l faci pentru noi !
    La multi ani !

    GFC : Printesa_79
    Pana acum n-am incercat niciodata produse sau kit-uri de albire a dintilor, dar ma gandesc ca mi-ar prinde bine dinti mai albi si mai stralucitori ca acum :)
    Share: https://www.facebook.com/hellen2011/posts/907298445961061?pnref=story


    Iti doresc un an nou plin cu bucurii si cu multa sanatate ! :)

    RăspundețiȘtergere
  46. La multi ani, un 2015 pe cinste! :D

    Nu am mai incercat niciun sistem de albire al dintilor pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  47. FB: Ilias Alexandra
    gfc: bondarica
    share: https://www.facebook.com/iliasalexandrastefania/posts/882873875078883?pnref=story

    Am avut ocazia sa imi albesc dintii la un concurs catigat pe blogul Modnitzei... ea a fost cea care mi-a realizat albirea si cred ca a fost cel mai frumos cadou pe care l-am putut primii...si de cand mi-a facut albirea am incercat sa ii mentin cat mai albi si am avut grija la toate alimentele care puteau sa ii ingalbeneasca .... :) asadar as fi incantata sa reincerc o albire mai ales ca au trecut vreo 3 ani de atunci :)

    RăspundețiȘtergere
  48. Share: https://www.facebook.com/Adyna92/posts/1023773787638873
    GFC: Allions-Y
    FB: https://www.facebook.com/Adyna92
    Mail: adinalazar92@gmail.com

    Nu am mai incercat niciun sistem de albire al dintilor pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  49. Blogolovin: Cristiana Alexandra

    Ce-i drept, nu am mai incercat pana acum vreun sistem de albire a dintilor, insa din teama. Prind foarte greu incredere in produse si servicii, dar daca vin din anumite recomandari, le incerc.

    Sunt curioasa cum functioneaza acest kit, mi-ar placea tare sa il castig.

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu am incercat de teama sa nu am probleme neprevazute.
    Am mai dat tarcoale diverselor kituri de albire cand mi se mai pune pata sa incerc rujuri rosii cu subton cald....un big no no pt. cei cu dintii nealbiti, dar nu am ajuns sa fac pasul.
    GFC-Raluca

    RăspundețiȘtergere
  51. Eu am folosit plasturii whitecrest. Au efect, dar doar cateva luni
    gfc:handmade jeww
    fb: ana-maria leu

    RăspundețiȘtergere
  52. GFC: Victoria D.
    link:https://www.facebook.com/victoria.dragan.5/posts/984170008278907
    N-am incercat dar ...de ce nu? Pentru ca ar cam trebui sa-mi iau inima in dinti:)

    RăspundețiȘtergere
  53. GFG- Serban Elena
    FB- Elena Racovita
    Share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1522242148037842
    Nu am mai incercat pana acum deoarece la cei care au incercat din anturajul meu rezultatele nu au fost vizibile,dar citind descrierea produsului sant tentata sa-l incerc

    RăspundețiȘtergere
  54. GFG- Theodora Marin
    FB- Marin Theodora
    Mail- tantitheo@yahoo.com
    SHARE-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/759082484180954
    Spre rusinea mea recunosc ca nu am mai incercat pana acum si de aceea doresc sa incerc Smile Brilliant

    RăspundețiȘtergere
  55. Link share: https://www.facebook.com/dora.zamfir/posts/716579135116971?pnref=story
    GFC: Zamfir Ramona-Dora
    Bloglovin': Dora Zamfir
    Nume Fb: Dora Zamfir

    Au, m-ai nimerit la fix cu acest giveaway, imi place cel mai mult dintre toate! Acum cativa ani am comandat kit-ul de albire de la Crest White Stripes cand nu era asa faimos. L-am folosit cu constiinciozitate cateva saptamani, rezultatele se vedeau, culoarea galbena a dintilor mei se transforma usor, dar sigur, in alb si atunci s-a intamplat nenorocirea. Am capatat un fel de sensibilitate (cred!) la peroxid si imediat cum aplicam benzile ma apuca o durere de dinti, de parca imi sapa cineva cu bormasina in ei. Era imposibil, mai mult de 5 minute nu puteam sa rezist, asa ca am renuntat. Mi-a parut tare rau, atunci puteam avea dintii albi pe care mi i-am dorit intotdeauna, dar nu a fost sa fie. Nu am mai incercat nimic altceva si chiar una din rezolutiile anului 2015 e aceea de a-mi albi dantura. :)

    RăspundețiȘtergere
  56. Gfc: Sanditza
    FB: Anton Sandita
    Bloglovin: Anton Sandita
    share: https://www.facebook.com/anton.sandita/posts/901306719899990?pnref=story
    Am incercat acum mult timp un produs, nici nu tin minte numele, insa nu am fost deloc impresionata ! Insa sunt sigura ca au evoluat lucrurile si sunt curiasa sa incerc ceva nou !
    Email:tsandita@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  57. gfc catalinasora
    share https://www.facebook.com/catalina.sora/posts/766333870110049?pnref=story
    nu am folosit niciun produs de albire desi ar trebui

    RăspundețiȘtergere
  58. gfc:Crina Man
    Fb: Raluca Crina Man
    Bloglovin: Man Raluca Crina
    email:ralucacrynna@yahoo.com
    Nu am incercat produse pt albire ,folosesc doar perie electrica si pasta de dinti pt albire.
    https://www.facebook.com/crynnaraluca/posts/999764040051851?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  59. scrt_louisa@yahoo.com15 ianuarie 2015 la 19:41

    nu am mai folosit dar as avea nevoie fblouisa yuli,bloglovin scrt_louisa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna!
    Nu am folosit pana acum vreun sistem de albire pentru dinti, insa mi-as dori sa testez kitul de albire Smile Brilliant deoarece din cauza consumului de cafea si a smaltului subtiat am observat o usoara ingalbenire a danturii.
    GFC, Bloglovin: Raluca Ene
    FB: Sofy Ene
    email: ene_sofia@yahoo.com
    Link share: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1531151490485841?pnref=story
    Multumesc, zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  61. Bloglovin: Ioana Berariu
    Facebook: Ioana Berariu
    E-mail: ionicutza21@yahoo.com sau ioana.berariu@yahoo.com
    După cum spuneam și la giveway-ul în care oferi un voucher de reducere pentru servicii stomatologice, problemele mele cu dantura sunt multe și apăsătoare iar un asemenea kit ar fi mai mult decât salutar pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  62. Gfc : Anca Stefan
    Nu am incercat niciun sistem de albire a dintilor. Mi-as dori sa il incerc pentru ca nu pot spune nu unor dinti mai albi! :)
    Apropo de asta, am vazut mai multe articole pe net in care carbunele activ era recomandat pentru albirea dintilor. Chiar sunt foarte curioasa daca functioneaza!

    RăspundețiȘtergere
  63. Buna Camelia,

    Dupa ce m-am inscris la cateva dintre giveaway-uri, unul dintre ele fiind cel cu voucherul la Crystal Dental - unde iti scriam de ce as merge eu la ei, m-am gandit ca mi-ar placea totusi sa particip si aici. Cum iti scriam acolo, eu nu am dintii urati sau nesanatosi, dar nu-s chiar perfect aliniati, astfel ca evit sa zambesc afisandu-i. Nu-s nici galbeni ori albastri :)) .. dar nici albi imaculati. Nu am folosit niciodata un kit de albire a dintilor, m-a tentat intr-o vreme Pearl Drops, dar nici macar nu m-am atins de el. M-am temut de albire caci pe unde ma informasem ramasesem cu informatia ca dintii se sensibilizeaza (chiar si doar usor). Am luat de pe iherb la recomandarile Andreei de la abeautytale pasta de dinti cu efect de albire Powersmile, dar de la care nu am vazut mari diferente. Asa ca, da, imi doresc sa testez acest kit astfel ca am urmat linkul si m-am inscris pe site-ul lor! :)
    Te urmaresc cu drag peste tot sub baluta[punct]anamaria[la]gmail[punct]com.
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  64. Rosemarie Baicu
    Nu am mai incercat sisteme de albire, dar am folosit paste de dinti cu efect de albire sau tratamente home made. Acum cred ca a venit timpul pentru o albire ca la carte. Imi doresc un zambet stralucitor!
    https://www.facebook.com/dor.deflori.7/posts/336356446566292?pnref=story
    urmarire bloglovin si GFC: Rose Rose (Rosemarie)

    RăspundețiȘtergere
  65. Like & Share FB Crina Buica
    https://www.facebook.com/crina.buica/posts/997349630294670
    Like & Share GFC Cornelia Buica ( cornelia.buica@gmail.com)
    Nu am folosit niciodata un kit de albire acasa, imi fac detartraj si albire la cabinetul stomatologului.

    RăspundețiȘtergere
  66. https://www.facebook.com/dor.deflori.7/posts/336356446566292?pnref=story
    Am uitat sa trec adresa de e-mail: dor_de_flori@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  67. https://www.facebook.com/danielavioleta.rafay/posts/640120369446979?pnref=story email rsigismund@yahoo.com gfc Bea BeatriceNu am folosit niciodata un kit de albire

    RăspundețiȘtergere
  68. Nume Fb:Aurelia Alex Dumitru
    share:https://www.facebook.com/frusinnica/posts/890462157654755
    like&share gfc: Aurelia Dumitru
    Nu am folosit astfel de sisteme de albire adintilor.Imi doresc foarte multsa incep cu acest produs,care dupa cum este prezentat,este sigur si eficient.Multumim pentru review.

    RăspundețiȘtergere
  69. like fb :Nicoleta Ciocoiu
    share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/630048790435221?pnref=story
    gfc:claudia_mami
    email"cocoiunicoleta70@yahoo.com
    imi fac detrataj si albire la cabinet insa pe vitor miar place sa am un kit de albire acasa...

    RăspundețiȘtergere
  70. nu am incercat niciodata produse de albire a dintilor...dar mi-as dori nespus...sa pot sa am o dantura frumoasa gfc David ionela emael rotismaslina@yahoo.ro fb bruneta ionela

    RăspundețiȘtergere
  71. Fb si Gfc : Cristina Sterie
    Share :https://www.facebook.com/cristina.cris.7946/posts/784125318290830?pnref=story
    Nu am incercat niciodata produse englezesti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici era vorba de un kit de albire dinti, nu de produse englezesti, cred ca ai incurcat giveawayurile.

      Ștergere
  72. FB si GFC: Oana-Nicoleta Murarasu
    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Fwww.coltulcameliei.com%2F2015%2F01%2Fgiveaway-ziua-1-kit-de-albire-dinti.html%3Fspref%3Dfb&t=Camelia+scrie+...%3A+Giveaway+-+ziua+1+-+kit+de+albire+dinti+Smile+Bril...
    Nu am incercat niciodata produse de albirea dintilor. Merg la stomatolog pentru detartraj. As vrea sa incerc acest produs deoarece mi-ar placea sa am dintii mai albi.

    RăspundețiȘtergere
  73. bloglovin': Ioana Mihalea
    fb: Ioana Mihalea
    mail: mihalea_ioana@yahoo.it
    share:https://www.facebook.com/ioana.mihalea.5/posts/1023983024282380
    Inca n-am incercat, dar imi doresc de foarte mult timp sa testez asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  74. Bună Camelia 😊,
    Deși este prima data când comentez una dintre postarile tale, şă ştii că nu ratez niciun articol scris de tine (îți urmăresc blog-ul prin intermediul Facebook-ului). M-am decis să scriu acest comentariu deoarece îmi doresc enorm o albire a dinților, mai ales ca pe 9 mai va fi ziua cea mare pentru mine (I will get married👰) și îmi doresc să am un zâmbet minunat, mai ales în ziua aceea. Tot ce am făcut până acum în acest sens a fost să -mi comand zilele trecute o pasta de dinți de la Crest. Deși tratamentul prezentat de tine este uimitor, momentan nu mi-l pot permite.
    Așadar, dacă eu voi fi norocoasa, aș fi cea mai fericită, iar dacă nu...eu tot îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci!

    Cu drag,
    Simona-Alina Groza (ex Bujor)

    RăspundețiȘtergere
  75. Nu am mai incercat niciodata un sistem de albire, mi-a fost teama sa dau banii si sa nu aiba nici un efect.Mi-as dori sa incerc de curiozitate, mai ales ca sunt bautoare de ceai negru si verde, astfel ca, dintii mei au o culoare destul de inestetica din punctul meu de vedere.
    Te urmaresc pe fb si blogglovin': Covaci Beatrix

    O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  76. Am mai incercat sa imi albesc dintii dar cu metode cunoscute de noi toti, de exemplu bicaobonat sau pasta de dinti colgate care promite albirea dintilor in 14 zile, sa stii ca am observat rezultate.
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=783111251769558&id=100002120705431&_rdr
    Gianina Farcas :)

    RăspundețiȘtergere
  77. Nu am mai folosit niciun sistem de albire pana acum, dar imi doresc sa imi albesc dintii pentru ca am pete si depuneri si am consultat si un dentist, mi-as dori sa am dintii mult mai albi si mai sanatosi.

    Fb share: https://www.facebook.com/anacristina.vladu/posts/777572158998627

    Te pup :)
    PS: imi cer scuze daca am postat de doua ori comentariul, dar prima oara cand am incercat nu imi aparea numele meu de la contul google cu care te urmaresc.

    RăspundețiȘtergere
  78. FB: Denisa Ivascu
    Share: https://www.facebook.com/denise.ad.31/posts/574961802640209?pnref=story
    Nu am incercat pana acum, dar imi doresc sa-l incerc deoarece nu sunt multumita de dintii mei si as dori sa fie mai albi.

    RăspundețiȘtergere
  79. Buna,Camelia!Ma inscriu si eu cu drag pentru ca nu am folosit pana acum nici un sistem de albire al dintilor si mare nevoie as avea de Smile Brilliant !!!Multumim!!!

    https://www.facebook.com/spac.cristina/posts/851138181614890?pnref=story
    GFC:Cristina

    RăspundețiȘtergere
  80. Buna seara. Kitul asta de albire mi-a starnit interesul cand am citit review-ul tau,nu am incercat nimic de genul asta si as vrea sa vad ce poate face, nu sunt multumita de culoarea dintilor mei. Pastele de dinti pentru albire -si cele scumpe,si cele ieftine- nu au facut mai nimic in cazul meu,nici nu stiu de ce am avut asteptari daca stau sa ma gandesc mai bine.
    Numele meu de gfc este pucca_dd.

    RăspundețiȘtergere