Ghete versus frig 1-0

21.1.15


Cand trebuie sa ies seara cu cainii afara frigul devine o problema, iar imbracatul/ incaltatul trebuie gandit bine pentru ca altfel risc sa vin inghetata in casa sau sa alunec si sa-mi nenorocesc si mai rau genunchiul (si sa nu credeti ca daca e mic cainele n-are forta sa traga, uneori ma sperie si pe mine). Cand am vazut ghetele astea pe Choies mi s-a aprins o luminita, m-am gandit la niste UGG-uri cu siret si nu m-am inselat. 

Am fost atat de sigura ca sunt ce mi-am imaginat eu ca am comandat 3 perechi (2 pentru mine - negre si bej si una pentru mama), insa n-am primit decat 2 (cele bej n-au mai fost disponibile marimea mea si mi-au returnat banii si inca ma enerveaza chestia asta). Prima pereche am luat-o cu o reducere de vreo 30% fata de pretul de pe site, iar celelalte doua la jumatate de pret la oferta de care v-am povestit si cu cizmele (50% la doua perechi cumparate). Daca ajungeau si cele bej eram pe deplin multumita. Le puteti vedea AICI.

Am avut inspiratia sa le comand cu un numar mai mare decat purtam noi de obicei si tare inspirata am mai fost, se potrivesc perfect. Sunt extrem de calduroase, talpa e ok si nu aluneca, sunt finisate bine, sunt exact ce am crezut eu ca sunt (bine, daca e sa fiu carcotasa, pot sa zic ca daca blana din interior era neagra era si mai bine, dar pentru scopul lor - plimbare cu cainii - sunt ok si asa). Ne plac!

20 de comentarii

  1. Din cate cred eu sunt mai comode (inclin sa cred ca poti conduce si mai usor) decat UGG-urile mele clasice. Plimbari placute, zic !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu conduc cu orice fel de incaltaminte fara probleme, deci nu stiu sa-ti zic daca e vreo diferenta (pe astea nu le-am incercat oricum la volan). :)

      Ștergere
  2. Par foarte comode și mai puțin "monstruoase" decât UGG-urile, pe care nu le pot purta la job.
    Sa le porți cu placere și sa te tina cât mai mult!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata superrr,ce mult îmi doresc si eu,sa le porți sănătoasă,te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte frumoase ghetele si pun pariu ca sunt si tare confortabile! Ce n-as da sa le simt si eu blanita pufoasa....blanita ghetutelor mele e deja o amintire..s-a tasat toata :(
    Purtare placuta!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, eu nu prea am incaltaminte cu blana, ca nu atrage ideea foarte tare, dar astea imi plac.

      Ștergere
  5. Vai cat de dragute sunt :X. Sa le porti sanatoasa, daca mai ai cand...ca acum vine primavara :) . Eu am o pereche de UGG-uri, sunt cele mai urate si cele mai confortabile incalatari pe care le am ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E greu sa gasesti ceva care sa concureze cu UGG-urile cand vine vorba de confort. :))

      Ștergere
  6. Un model tare dragut, chiar din poza iti dai seama cat sunt de calduroase, iar faptul ca nu aluneca e un plus foarte mare. Sa le porti cu placere in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumoase...sa le porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le porti santoasa,sunt fosrte frumoase si comode

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar arata caldurose. Eu chiar am apreciat blaniata alba dinauntru, sunt mai deosebite asa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi place incaltamintea comoda. Sunt tare dragute. Au si blanita. Sa le porti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. simpatic modelul, exact ce caut eu la niste ghete!

    RăspundețiȘtergere