De incercat in 2015

5.1.15

Am ramas de anul trecut cu cateva dorinte neimplinite (ma refer la produse de ingrijire sau la cosmetice) si cand zic neimplinite ma gandesc strict ca mi-am dorit sa le incerc, insa mi-am folosit mintea si mi-am dat seama ca mai am altele de folosit inainte si n-are sens sa cumpar ceva ce nu voi folosi in cateva saptamani. Asta nu inseamna ca am uitat de ele, dorinta e tot acolo si am in minte 5 firme ale caror produse imi doresc sa le cunosc anul asta si de ce nu sa le si iubesc.

O sa incep cu Nourish, o firma britanica cu culturi si laboratoare proprii, care a primit o gramada de premii pentru produse in ultima perioada, mi-a starnit curiozitatea acum un an si cu cat citesc mai mult despre formulele inovative ale Dr. Pauline Hili cu atat sunt mai curioasa. Au patru game diferite (Protect, Balance, Radiance si Relax - fiecare creata special pentru un anumit tip de piele) si fiecare contine patru produse: cleanser, toner, crema hidratanta si serum cu peptide si multe multe alte tratamente si produse. Pana la urma o sa-mi iau un set de mini produse sa-mi satisfac curiozitatea - gama Radiance ma tenteaza cel mai mult, iar preturile nu sunt exagerat de mari.


Produsele Suti nu le stiu de foarte multa vreme, dar mi-au starnit rau interesul. Este vorba tot de o linie britanica de produse, dezvoltata de Suzannah Jenkins cu o experienta vasta in domeniul medicinei complementare. Fiecare produs are o poveste proprie (nu sunt foarte multe produse create) si se realizeaza manual. Preturile nu sunt tocmai mici, insa eu tot vreau sa incerc ceva - cel mai probabil un ulei pentru ten.

 
Nu m-am gandit la asta cand am inceput sa scriu, dar si a treia firma cu produse tentante pentru mine este tot una britanica (eu v-am mai zis ca ma atrage ceva spre Marea Britanie) - Elemis. Ma tenteaza atat produsele pentru ingrijirea tenului, cat si cele pentru corp (in special exfoliantul - cand ma gandesc la produsele lor ma gandesc la o experienta spa si la relaxare totala). Preturile nu sunt tocmai mici, asa ca probabil daca o sa-mi iau ceva o sa caut un gift set ca sa nu ma omoare la buzunar.


Ultimele doua tentatii mari sunt produsele de machiaj de la Tom Ford si Charlotte Tilbury. De la Tom Ford ma tenteaza rau rujurile si nu ma deloc gandesc cat costa unul, dar imi doresc rau de tot Vanilla Suede (si inca vreo 5-6 alte culori). De la Charlotte Tilbury sunt multe produse care ma ispitesc, dar o sa ma opresc la doua (cu mari eforturi, sa stiti): Filmstar Bronze&Glow si setul 6 Shades of Love - First Love (blush si ruj). Sunt o gramada de produse care arata fenomenal, dar ... ma opresc la dar.


Nu sunt produse de care am neaparat nevoie si nici n-o sa fie o tragedie daca n-o sa am nici unul dintre ele, dar daca o sa dispun de finante si o sa fiu in dispozitie de auto-rasfat s-ar putea sa-mi fac singura cate o bucurie (mai mica sau mai mare) anul asta. Sau poate ma bucura altii, vom vedea ... nu e rau sa visezi ... cam asta ar fi dorintele mele cosmetice si mai costisitoare la inceputul asta de an. Voi ce aveti pe lista?

25 de comentarii

  1. Pai, sa vedem :)
    Gerovital H3 Evolution Perfect Look - am citit chestii pozitive despre.
    Un exfoliant de la Paula Choice - ptr ca prea de mult timp mi-l doresc.
    Pila aia de picioare de la Scholl - inca ezit, pretul nu e tocmai mic si n-am pe nimeni prin preajma care s-o fi incercat pe bune.
    Henna de la Henna Mandala - am vazut niste nuante superbe pe acolo.
    Si, desi nu e produs de ingrjire e tot pe lista, asa. Imi doresc mult sa incerc aikido - ma fascineaza filozofia ce sta la baza. Daca voi fi suficient de disciplinata in februarie voi face demersurile necesare, ptr ca ma gandesc la chestia asta de ceva ani :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti doresti trebuie neaparat sa incerci ... poate reusesti sa le bifezi si pe restul de pe lista. :)

      Ștergere
  2. De la Charlotte Tilbury am si eu o lista lunga de dorinte! Acum sunt si la reducere cateva dintre ele pe selfridges, dar transportul e 15 lire. :(((
    La Multi ani si un An Nou Minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa aud de nici o reducere, de nici o oferta. :) Sa ai un an frumos si plin de tot ce-ti doresti. :)

      Ștergere
  3. Nu am auzit de nici una.... doar de Tom Ford am auzit la parfumerie....sper sa fie bune . eu as vrea sa incerc de la Paula"s Choice si de la Kiehl"s.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu aveam cateva dorinte de la Kiehl's dar parca nu ma mai tenteaza asa tare acum.

      Ștergere
  4. Pe Charlotte Tilbury sunt si eu cu ochii :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Elemis arata super bine. Tom ford la fel, dar sunt parca prea high end pt mine :D Ca tot e super extra folosita expresia "ma scoate din zona mea de confort" :)) :-j

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai bine putine si bune (si aici nu ma refer la preturi) decat multe si care sa stea degeaba, zic eu care am tone de produse. :))

      Ștergere
  6. Nu am auzit de ele. Eu am pe lista cosmetice Elf, cosmetice Essence si o trusa faina de farduri si accesibila la pret. Daca sti vreuna care se incadreaza te rog sa-mi spui si mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, eu n-am cumparat farduri de ceva vreme ca n-am avut nevoie.

      Ștergere
  7. Cat de bine arata produsele de la Charlotte Tilbury .
    Primul pe lista mea de dorinte este parfumul Daisy Dream de la Marc Jacobs, sticluta este superba dar si parfumul miroase super bine, este perfect pentru primavara .Paleta Sexy de la Too Faced , are niste culori minunate Cutiuta Look Fantastic, de pe site-ul cu acelasi nume, astept sa fie in ea ceva pe placul meu si o gentuta din piele de pe Elefant , mai exact aceasta http://www.elefant.ro/fashion/accesorii/genti/casual/geanta-bow-negru-46879-28.html
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Misto geanta, sper sa bifezi ce ai pe lista. Nici acum n-am mirosit Daisy, varianta originala, dar mereu ma tentezi cu el. :)

      Ștergere
  8. Ank, produsele de la Inglot nu sunt chiar atât de scumpe! Ba din contră, pentru cât de faine-s, aş zice că au preţuri mega-decente! Aşa că bagă în shopping cart :)

    RăspundețiȘtergere
  9. offff doamne cat de bine arata produsele astea...cand vre-o data o sa am eu asa ceva....:(....raspuns:niciodata :))),,nici macar nu am auzit de ele...sunt o nenorocoasa pe lumea asta...te pup Camy :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norocul ti-l faci cu mana ta, ti-am mai zis asta. Vrei ceva, muncesti sa-l ai, cam asa functioneaza. :)

      Ștergere
  10. Nici eu nu am avut niciun produs de la firmele mentionate aici de tine, pentru mine sunt noi :))
    Si eu tot rujurile as vrea sa le incerc de la T.F., nu stiu care e cel Vanilla Suede pe care il vrei tu asa mult, dar daca are in denumirea sa vanilia, cred ca imi place si mie :D
    Uff, si Nourish imi pare faina.. as incerca si de la ei ceva :D vedem pe parcurs, deocamdata stau prost cu bugetul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceputul asta de an toti avem dorinte ... si gaura in buzunar. :))

      Ștergere
  11. Recunosc ca de Nourish, Suti si Elemis n-am auzit pana acum; am intrat pe site-uri si asa am aflat amanunte despre firme si produse, dar nu ma tenteaza.

    Si recunosc ca nu am nimic pe lista, am zis ca e cazul sa fac si eu o pauza... sau poate niste tratamente de microdermabraziune (daca se pune)...


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu vreau nici o pauza, trebuie sa-mi mentin interesul viu. :))

      Ștergere
  12. Nu sunt o cunoscatoare a acestor branduri, dar descrierile tale suna foarte bine iar produsele arata extraordinar.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu ce sa-ti zic de Inglot ca nu le-am incercat, dar nu-s chiar asa scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  14. Tom Ford si Charlotte Tilbury! Da si pentru mine !

    Ma bucur ca in 2014 am reusit sa incerc (primele) doua produse de la Estee Lauder, le aveam de mult pe lista si pana le-am prins la o oferta buna a trecut mult timp. Cred ca 2014 a fost cel mai bun an in privinta aceasta. Am avut ocazia sa incerc multe branduri dorite.
    Mi-ar placea anul asta sa incerc cat mai multe produse de la Clinique. Si mi-as dori sa incerc si shoppingul online de peste hotare mai des decat am facut o pana acum.

    Spor la shopping atunci. Si sper sa fii multumita de toate noutatile pe care le vei incerca.

    RăspundețiȘtergere