Se poate si asa (11)

26.1.15

 

A trecut mult timp de cand v-am aratat o postare cu produsele consumate, bineinteles ca nu mi-am amintit sa pastrez toate ambalajele, dar tot s-a strans o punga uriasa si era cazul sa scap de ele. Pana la urmatoarea postare de genul asta insa nu va mai trece mult timp pentru ca am o gramada de produse care sunt pe punctul de a se termina, deci o sa am material nou si am uitat de o cutie in care pastram niste ambalaje special pentru postarea asta (pe alea nu le arunc ca vreau sa va povestesc cateva ceva de ele data viitoare).

M-am vopsit de cateva ori in lunile astea si am folosit vopsea de la Loncolor si Syoss, pentru mine toate fac cam acelasi lucru, le folosesc doar ca sa acopar cateva (mai multe in ultima vreme) fire albe care mi-au aparut intr-o parte. Am terminat o gramada de produse pentru ingrijirea parului: sampon si balsam Revive Me Daily de VO5 (ok, dar nu ma tenteaza sa le mai cumpar, cred ca v-am povestit despre ele), sampon si balsam EverPure de la L'Oreal (am scris acum cateva luni cum mi s-au parut, nici astea nu au ajuns pe lista cu cumparaturi viitoare), un balsam de la Joico din gama K-Pak Reconstruct (nu mi s-a parut nimic special la el), un balsam regenerant de la Bunica Agafia (ok, nimic spectaculos) si niste tratamente de par de la Queen Helene (cu ulei de jojoba) si de la Pantene (pentru par vopsit, d-astea am folosit mai multe, dar n-am pastrat decat un tub sa va arat).

Gelul de dus exfoliant de la Yves Rocher (de care v-am povestit in mod sigur, deja am inceput altul) mi-a placut mult si l-am terminat repede, la fel si gelul de dus de la Fa (foarte misto, poate o sa il cumpar candva, desi e greu de crezut la cate geluri de dus am), un gel de ras luat de la Hello Free Z One Discount (a fost mai degraba o spuma, dar si-a facut treaba si m-a tinut o gramada si in plus a fost si ieftin - 5-6 ron), un mini lapte de baie de la Boots (a mirosit foarte bine) si o sare de baie cu vanilie care nu mi-a placut deloc.

Exfoliantul de fata cu caise de la Queen Helene a fost ok, luat de pe iHerb cu 3 dolari si ceva, dar parca nu se mai termina, m-am plictisit de el. Micro Polish Cleanser de la Ren mi-a placut mult, este a doua sau a treia oara cand il am in varianta mini, iar de cleanserul de la Pai nu va mai zic ca stiti deja ca-mi place mult si l-am cumparat din nou. Gelul peeling de la Pellamar nu am simtit ca a facut ceva pentru tenul meu, iar cantitatea mica nu prea m-a ajutat sa descopar ceva care sa si merita mentionat. Am tras greu sa termin o lotiune micelara de la Bioderma si raman la parerea mea pe care v-am zis-o de atatea ori pe blog.

Am terminat cateva sprayuri Nivea Powder Touch (nu stiu cate, dar multe) si am oprit sticla de la dezinfectantul spuma pentru maini de la Deb sa vi-o arat (super misto, daca il gasiti pe undeva luati-l). M-am indurat in sfarsit sa folosesc ultimii 5 ml de parfum Hypnose de la Lancome (trebuie neaparat sa-mi iau parfumul asta pentru iarna viitoare) si am reusit sa termin si o crema de picioare de la Montagne Jeunesse.

Nu mai stiu cate masti am folosit in ultimele luni, am pastrat doar cateva ambalaje de la Nu-Pore (de pe iHerb) si Montagne Jeunesse. Mult mai multe ambalaje au ajuns direct la gunoi ca n-avea sens sa le adun aiurea. Ma intreb cum ar fi aratat postarea asta daca pastram chiar toate ambalajele? Oricum ma simt mandra de mine ca am reusit sa folosesc produsele pana la final. 

Voi cum stati la capitolul produse terminate? Ceva marturisiri de facut?

32 de comentarii

  1. Bravooo! Ai scos ceva produse din stoc! E asa un sentiment placut sa vezi ca nu doar cumperi ci le mai si folosesti, nu? Cel putin eu asa ma simt cand fac o postare din asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru mine e o provocare. De obicei incerc ceva, il folosesc o perioada si dupa aia il dau ca incep alt produs de acelasi fel sau uit sa-l folosesc. Asa sunt mai atenta. :)

      Ștergere
  2. Pot sa intreb ce varsta ai daca nu sunt indiscreta? ca si mie imi aparusera niste fire albe si am abia 27, de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine primul a aparut de la 25. Iti recomand din experienta ceai de sunatoare si ceai de musetel. Te ajuta sa nu te mai stresezi si implicit nu iti mai apar fire albe.

    PS: ai terminat o multime...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am 35 de ani, firele mele albe n-au legatura cu stresul cotidian, mi-au aparut acum vreo 10 ani cand a murit cineva drag mie. Multumesc de recomandare. :)

      Ștergere
  3. Ce de ambalaje goale, bravo! Eu fac postarea lunar ca să nu le țin prea mult timp prin casă și mă simt foarte mândră când văd că tot consum produse și mă oftic rău când arunc produsele aprope întregi, de bune - bani aruncați pe fereastră!
    M-ai făcut curioasă cu gelul exfoliant YR și în ultima vreme am tot văzut gelurile de duș FA, mi s-a făcut dor de ele. Dar am aceeași problemă: am deja prea multe geluri de duș!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu prea am mai facut cumparaturi neinspirate (cu mici exceptii), dar am destul de multe produse incat sa fie greu sa termin constant ceva pentru ca-mi place sa tot rotesc produsele la folosire.

      Ștergere
  4. Ce bine arata produsele care le-ai folosit tu, un adevarat rasfat pt tine, doar ce am terminat si eu sprayul de la Nivea il ador, si il folosesc demult timp.Tot ce imi doresc enorm sa incerc se afla printr-e produsele tale, si este apa micelara bioderma , am citit atatea despre ea incat imi doresc enorm sa o incerc si eu, dar sincera sa fiu nu imi permite bugetul, te pup si iti doresc o saptamana minunata :*:*♥♥♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu te sfatuiesc sa o iei pe cea de la Garnier, e mult mai accesibila ca pret si mie imi place mult mai mult. :)

      Ștergere
    2. Multumesc pt sfat, o sa o cumpar si eu , te pup esti o scumpa

      Ștergere
  5. astept si eu sa se termine luna sa le postez, ca nu mai incap de ele in baie in dulapior :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Uhuuu, multe multe produse consumate!! Stiam eu ca esti harnica foc :*

    RăspundețiȘtergere
  7. O gramada de produse bune si interesante (in afara de cele pt ca al meu e mai sucit)

    RăspundețiȘtergere
  8. WOWWWW CAT DE MULTE... :) EU NU PREA CUMPAR ASA MULTE(DIN CAUZA BUGETULUI) ...NOI CUMPARAT DOAR NECESARUL..SAMPON,SAPUNELE..ETC...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-un timp destul de lung ... nu-s multe pentru perioada in care le-am folosit. :)

      Ștergere
  9. Esti harnicuta nu gluma . Eu stau foarte prost la acest capitol, din pacate .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stau bine, e o provocare pentru mine sa le termin, dar mi-am impus sa vad si recipiente goale si fac eforturi. :))

      Ștergere
  10. o gramada de produse!!, la fel ca si prietena mea, eu ma multumesc cu un shampon un gel de dus si o pasta de dinti:))

    RăspundețiȘtergere
  11. Te-ai descurcat de minune, m-ai motivat si pe mine :)) multumesc
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  12. Te felicit ca ai avut rabdare sa le termini.
    Cu privire la exfoliant te inteleg perfect, am si eu cateva produse care sunt exagerat de spornice. Eu le dau prietenelor care vor sa le incerce, ca parca imi pare rau sa le las sa expire.
    Mi-am cumparat si eu masca de la Montagne Jeunesse cu namol si imi place la nebunie :X.
    Eu am terminat ( in ulimele 2-3 luni): spuma de par de la Kerastase ( am primit`o cadou, pret prea ridicat pentru ceea ce face), parfum Bvlgari eau du rouge ( imi plac toate parfumurile de la Bvlgari), crema de maini Crabtree & Evelyn cu miros de lacramioare ( crema nu hidrateaza foarte bine, dar mirosul este fenomenal), gel de dus si crema de maini cu mango de la Balea si rimelul the rocket de la Maybelline ( bunicel), luciu (lac?) de buze Rimmel Apocalips ( cu siguranta o sa`l cumpar din nou, fixat cu pudra rezista 4-5 ore).

    RăspundețiȘtergere
  13. Multe produse si bune :) Multumim ca ai rabdare sa pastrezi ambalajele ca sa ne povestesti despre ele! :-* <3

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai facut loc pentru produse noi :)
    Sunt mare fana a gelurilor de dus de la Yves Rocher, dar trebuie sa marturisesc ca varianta exfolianta inca nu am incercat-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu acum mi-am luat cu vanilie, dar nu l-am inceput inca ca mai am cateva exfoliante incepute si e cazul sa mai termin din ele.

      Ștergere
  15. E bine că ai răbdare să scrii atata , pentru a ne împărtăşi şi nouă experientele tale! Am terminat si eu cateva sprayuri de la Nivea, şampoane , geluri de duş.Am o spumă de păr Taft imi place dar nu o folosesc prea des, la parfumuri stau rău trebuie să-mi iau unul care să miroase bine si să reziste timp îndelungat, dar nu la preţ exagerat ! O seară cu zâmbet!

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar vroiam sa incerc balsamul de la Joico...acum nu prea. Am primit o oferta de la Yves si cred ca am sa profit..isu sigur si gelul exfoliant. Ioanalar

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am primit ieri o oferta, dar n-am apucat sa ma uit pe ea. :)

      Ștergere