Oferta Yves Rocher de ianuarie

6.1.15

http://ttap.co/1ogLt2e
http://ttap.co/1ogLt2e
http://ttap.co/1ogLt2e

M-am tot uitat la oferta celor de la Yves Rocher de luna asta (e valabila pana pe 1 februarie) si nu stiam daca sa va povestesc de ea sau nu, insa cum statisticile imi spun ca va intereseaza o sa fac un scurt (sper) rezumat.

reducere 40% la un produs la alegere (exceptiile sunt aceleasi dintotdeauna: produsele aflate in promotie, seturile, produsele cu bulina verde si cele in editie limitata)

o surpriza la alegere din 5 pentru o comanda de minim 39 ron (apa de toaleta Vanilie Bio/ ceas cu proiectie luminoasa/ pled calduros/ ruj stralucitor - 3 nuante/ cadou surpriza in valoare de 105 ron)

o surpriza la alegere din 2 pentru o comanda de minim 99 ron (crema antirid pentru zi cu 30 uleiuri pretioase sau surpriza secreta)

livrare gratuita pentru comenzile de minim 99 ron 

Pe site inca mai sunt disponibile seturile editie limitata (inclusiv gama cu pere si caramel care mie mi-a placut mult) si sunt cateva oferte interesante pentru Valentine's Day (din cate am vazut eu parfumuri in mod special). Puteti vedea AICI oferta. Va tenteaza? Pe mine parca m-ar tenta pentru apa de toaleta Vanilie, ma gandesc ca merge perfect pentru layering, dar nu-s decisa sa dau o comanda.

9 comentarii

  1. N-am mai dat o comanda la ei de ceva vreme mai ales ca am gasit prin magazine destule oferte tentante.Eu imi iau produse cosmetice de obicei in perioadele in care nu sunt promotii tentante la haine,pantofi,etc.Nu ma refer la cele folosite zilnic ci la rasfaturi.Cred ca am avut si prea multe produse de la ei asa ca a cam disparut curiozitatea si nu am vazut o oferta super tentanta.Momentan sunt super incantata de Lancome-Visionnaire(Correcteur Fondamental) ti-l recomand cu drag. (FLORINA A.)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu comand mult yves rocher, aproape lunar! dar aici, in Spania, sunt oferte diferite aici, mai beneficioase zic eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tenteaza si nu prea... am si oferta de Craciun care expira luna asta si sigur am sa dau de acolo comanda; nevoie de ceva nu as avea deci si cred ca am sa o sar pe aceasta.


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt tare curioasa surprizele secrete ce sunt, dar presupun ca sunt creme de fata, sau creme pentru ochi. De obicei asa sunt :D Iar apa de vanilie e tentanta intradevar :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Apa de vanilie suna foarte bine. Imi plac produsele Yves Rocher, calitate ok, pret bun, oferte tentante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine nu ma tenteaza oferta asta :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt o mare fana a produselor Yves Rocher. Aproape lunar imi comand cate ceva. Oferta de crema cu oja din nou ma tenteaza :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai dat de mult o comanda la ei, insa momentan nu sunt atrasa de ofertele lor, desi suna destul de bine. Probabil voi da o comanda cand o sa imi fie un dor prea mare de gelul de dus cu cafea. Cred ca au trecut mai bine de 3 luni de cand nu am mai folosit.

    RăspundețiȘtergere