2015

1.1.15



Cand a venit 2014 mi-am facut o lista (in mintea mea) cu lucruri de facut si chestii care imi imaginam eu ca vor veni cu noul an, am avut asteptari si ... pana la urma s-a intamplat cu totul altceva. Anul asta lucrurile stau altfel si eu n-am nici o treaba (cum va spuneam si ieri). Stiti voi chestia aia "I let myself be!", sa vedem ce-mi aduce ... rad cand scriu asta si e ceva ce vreau sa fac tot anul.

Sa avem un an frumos!

24 de comentarii

  1. Fie ca anul acesta sa fii mereu cu zambetul pe buze si ti se intample numai lucruri frumoase! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel, Daniela, sa fie un an bun pentru noi toti. :)

      Ștergere
  2. Cel mai important este ca ai inceput noul an cu zambetul pe buze :) Si 2014 al meu a fost cu totul diferit fata de ce mi-am imaginat si planificat eu la inceput, nici nu banuiam eu ce avea sa ma astepte...
    Si eu astept cu nerabdare sa vad ce-mi aduc valurile vietii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Niciodata nu mi.am facut o lista la sfarsit de an cu ce mi.as dori sa se intample, deci nu te pot contrazice daca functioneaza sau nu. Din ce ai scris mai sus ai zis ca nu ti s.ai ntamplat mai nimic din lista ta. Merita incercata si varianta "I let myself be" insa parca te.ai simti mai focusat cand ai niste teluri. Domnul sa.ti aduca in cale cele mai bune situatii prin care sa te cunosti cu adevarat. Un An Nou asa cum ti.l doresti!!! 💕💝

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am scris ca nu s-a intamplat nimic din lista, ci ca viata a avut alte planuri, deci lista mea n-a mai avut nici o importanta. Nu este vorba de focusat si de teluri, alea exista intotdeauna, ci de incapatanarea de a face ceva cand totul e impotriva. Sa avem un an frumos, plin de bucurii!

      Ștergere
  4. Eu am gandit ca-mi doresc sa fiu buna chiar si atunci cand situatiile nu sunt tocmai bune/ roz bombon :)
    Hai sa ne aflam, sa fim si sa implinim ce avem de implinit :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Camelia, sunt si eu in asentiment cu tine, e mai bine sa nu-mi propun anumite lucruri de facut, decat sa raman cu ele neterminate si cu o urma de regret.. Parca nici timpul nu mai are aceeasi valoare ca in anii trecuti.
    Eu iti doresc un an prosper si cu multe impliniri! La multi ani! Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
  6. Sper ca toata lumea sa aiba parte de un asn 2015 fabulos

    RăspundețiȘtergere
  7. La mulți ani, îți doresc să ai un an excelent și să fi mereu cu zâmbetul pe buze!

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani, Camelia! :) Iti doresc sa te surprinda frumos 2015 si sa zambesti pe tot parcursul lui!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa continue mai bine decat a inceput. N-a inceput foarterau, dar e loc de mult mai bine...

    RăspundețiȘtergere
  10. An Nou bun si frumos, iar zambetul sa iti fie statornic coechipier! :)
    La multi ani, Camelia!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi-ai luat vorbele din gura cum s-ar spune.Nici eu nu mi-am propus nimic special,nici o dorinta.Sunt un pic superstitioasa dar am mai si descoperit ca lucrurile neplanificate sunt cele mai bune si oricum ce va fi va fi.Sa vina la mine 2015 cu bune si rele si ne vom lua la tranta.Glumesc dar iti doresc un an minunat cu bune si rele ,sa te bucuri de unele si sa ai putere pentru celelalte.(FLORINA A.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ai si tu un an minunat, plin de impliniri si sanatate! :)

      Ștergere
  12. La mulți ani, Camelia!
    Anul meu începe cu promisiuna de a comenta mai des aici, în casa ta. Nu am mai comentat de mult timp, eram însărcinată când mai schimbam păreri aici, la tine pe blog, acum pruncul mai are puțin și face 2 ani, și eu am tăcut din lipsă de timp, sau din comoditate. Mă bucur că am continuat să te citesc și îți mulțumesc pentru fiecare postare scrisă anul trecut. Mi-a plăcut să citesc păreri despre produse pe care nu le găsesc chiar pe toate blogurile, mi-a plăcut să-ți descopăr sertarele secrete și magice (ce mi le mai doresc și eu :D), mi-au plăcut postările în care îți scrii trăirile. Ești specială, și mă bucur că te-ai redescoperit.
    Îți doresc tot binele din lume,
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, Ioana! Bine ai revenit, sa ai un an asa cum iti doresti si sa te bucuri de minunea mica. :)

      Ștergere