La sfarsit de an ...

31.12.14


E ultima zi din an si eu n-am nici o treaba ... n-am facut liste, nu m-am gandit ce-a fost si ce n-a fost (bine, am tinut socoteala ca Bella si-a pierdut 2 dinti anul asta si nu-mi place deloc asta, sper ca in 2015 sa-si pastreze restul de dinti ca n-as vrea sa ramana stirba de tot), n-am planuri, n-am asteptari, doar ma bucur (mai chinuit putin de la raceala, dar nu ma dovedeste ea pe mine) si privesc cu incredere spre viitor.

Am pregatit ceva pentru voi si ma mananca degetele de zile intregi sa va dau motive sa asteptati 2015, dar am rezistat eroic pana astazi cand nu mai tin doar pentru mine. Am pregatit 15 zile de cadouri, sunt o gramada de premii la care nu va asteptati si stiu sigur ca va vor incanta, unele premii le-am preluat de anul trecut ca au avut mare succes, altele le-am gandit ca sa aveti acces la produse si servicii mai deosebite. Vor fi premii de la cateva firme dragi mie, vor fi vouchere, vor fi ... multe. O sa vedeti incepand de maine ce am pregatit insa sunt sigura ca vor fi tentatii pentru fiecare dintre voi. Nu uitati sa va uitati pe blog in fiecare zi pentru ca fiecare zi va veni cu o alta surpriza.

Nu am regrete la sfarsitul asta de an (desi as putea sa am), sunt sigura ca tot ce s-a intamplat a fost ca sa-mi fie mie bine pe termen lung, nu mi-e teama de nimic si am o incredere in ce urmeaza sa vina care imi da aripi (vorba reclamei).

Va urez un 2015 plin de bucurii si oameni frumosi, care sa va mangaie sufletul si sa scoata tot ce e mai bun din voi!

33 de comentarii

  1. Eheee, asteptam cu drag sa vedem ce surprize ne-ai pregatit!
    Un an nou fericit, plin de bucurii si reusite!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. A mai trecut un an citindu-te, draga Colt al Cameliei, la cat mai multi ani inainte . Iti doresc un an nou frumos, alaturi de oamenii care-ti sunt dragi . Multa sanatate si sa ne bucuri cu cat mai multe postari si in anul care urmeaza .Sa aveti distractie placuta , sa ciocniti cate un pahar de sampanie (sau chiar doua) :) si La multi ani !!!!
    ps: saracuta Bella :(
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Anamaria, sa ai si tu un an de vis, frumos si incarcat cu sanatate si impliniri.

      Ștergere
  3. La mulți ani și la cât mai multe momente frumoase în noul an!

    RăspundețiȘtergere
  4. "Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie îninimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru tot!!! La multi ani din inima si numai bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi Ani!!! Un 2015 plin de bucurii, de impliniri si inspiratie! Multa fericire si sanatate! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. La mulţi ani! Un 2015 minunat să ai. Te voi citi cu drag mereu, în toţi anii care vor veni ! Te îmbratisez sufletul şi îţi trimit toate gândurile mele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa-ti fie bine, om frumos :)
    Cu drag
    :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Iti doresc sa ai parte de un an minunat, sa primesti tot ce-si doreste sufletul tau, sa fii sanatoasa si inconjurata de fiinte dragi!
    Un 2015 fabulos!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anca, sa ai si tu un an minunat, asa cum iti doresti!

      Ștergere
  10. Aoleu Camelia nu mai face Giveawayuri atat de misto, pt ca eu am mai castigat in anul asta care se incheie 2014 si mi-e rusine sa ma inscriu la toate, dar realmente alegi niste chestii...peste puterile mele:)) Ma atrag mai rau ca gravitatia :))

    Sa ai un An Nou cu sanatate, impliniri si plin te bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mi se pare asa un gest frumos ca si la sfarsit de an te gandesti la noi,cititoarele tale:) Sunt tare incantata de aceste 15 zile cu premii si astept sa vad cu ce ne surprinzi:)
    La multi ani si iti doresc ca tot ce faci pentru noi, toata bunatatea si tot sufletul pe care il pui, sa se intoarca inmiit la tine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2014, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai fost la medic pentru Bella ca sa stii precis de ce a pierdut 2 dinti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, stiam ca o sa se intample candva, problemele sunt mai vechi. Varsta isi pune cuvantul.

      Ștergere
  14. La multi ani, om frumos! Sa ai un an asemeni sufletului tau! Multa sanatate si tie, si Bellei! Cum te mai simti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani! Nu pot sa zic ca-s mai bine, dar nici nu vreau sa zic ca-s mai rau. Tusesc rau si am niste dureri de cap ...

      Ștergere
  15. Multa sanatate in primul rand!
    Un an frumos, plin de realizari si bucurii! La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  16. La Multi ani! Iti doresc un an mai bun si plin cu realizari! :-*

    RăspundețiȘtergere