Produse de machiaj de la Born Pretty Store

29.12.14


Cei de la Born Pretty Store m-au contactat de cateva ori de-a lungul anilor sa colaboram, insa recunosc ca nu m-a interesat si am refuzat. In luna august m-au contactat din nou, lansasera cateva produse noi si dupa ce-am aruncat o privire pe site am ales cateva pentru testare. Au ajuns la mine in luna decembrie (e de ras, stiu) si nici macar nu mai stiam ce-am ales. In pachet am descoperit 3 produse si le-am incercat in ultimele saptamani sa vad cum sunt si sa va povestesc de ele.


All-In-One Face Colour Powder (eu am ales nuanta 2 - dupa ce-am cautat informatii si am vazut ca este descrisa ca fiind natural color) este de fapt o pudra minerala coapta si este foarte misto. Chiar nu ma asteptam sa imi placa asa mult. Este foarte fina, nu incarca deloc tenul si fixeaza foarte bine machiajul. Vreau sa incerc si blushurile minerale din gama asta, am un sentiment ca-s misto.


Cand am vazut pe site blushul de mai sus mi-a zburat mintea la cele de la Hourglass, nu ma intrebati de ce, dar asta s-a intamplat. Am ales nuanta 1 (puteti sa vedeti aici restul nuantelor) si n-are nici o treaba cu nuanta primita, dar este o nuanta frumoasa, extrem de pigmentata - ce vedeti mai sus este la o simpla trecere a degetului peste blush - si am purtat-o de cateva ori. Da o stralucire aparte tenului si rezista destul de bine. Ambalajul este din plastic si vine cu o pensula caraghioasa (taiata aiurea si care pierde peri), dar oglinda e chiar buna, nu stiu cine o fi gandit asa produsul.  Desi nu este ceea ce am sperat sa fie, imi place pentru ca este foarte pigmentat si arata foarte bine pe ten.


Ultimul produs pe care l-am ales este un ruj, eu am ales nuanta 6 (aici puteti vedea si restul culorilor), un portocaliu turbat pentru ca n-am nimic de genul asta si am zis ca daca tot experimentez sa o fac asa cum trebuie. Nu ma asteptam sa fie asa pigmentat, dar puteti sa vedeti singure mai sus cum arata. Se simte ok pe buze si rezista destul de bine, al meu insa a ajuns rupt - desi era sigilat - si este mai problematica aplicarea. L-am purtat de vreo 2 ori - putin imblanzit - si nu pot sa zic ca nu-mi place, desi este ceva ce nu m-as fi vazut vreodata purtand.

Ma asteptam la niste produse bomba si n-a fost deloc asa. Produsele sunt foarte pigmentate, preturile sunt rezonabile, nu-mi place ambalajul, iar timpul de asteptare este de-a dreptul penibil si nu stiu daca as comanda ceva gandindu-ma la asta, dar am pentru voi un cod de reducere de 10% (CNNG10) in caz ca aveti curaj.

Ati comandat ceva de la ei? Va tenteaza produsele? Daca da, am pentru voi un blush si un ruj ca cele de mai sus. Tot ce aveti de facut este sa urmariti blogul prin GFC si sa lasati un comentariu la postare si sa-mi spuneti ce parere aveti despre site. Pe 5 ianuarie aleg o castigatoare.

Later edit: castigatoarea este Annie, felicitari! Astept mesaj/ mail cu datele tale pentru a-ti expedia premiul.

14 comentarii

  1. Buna dimineata Camelia.
    Daca te referi la parerea despre site-ul lor, mi se pare destul de incarcat, dar pe de alta parte e ok, pentru ca ofera destul de multe detalii. Faptul ca au fotografii foarte mari la produse, este un plus, asa putem vedea foarte clar nuantele. O mica problema zic eu ar fi faptul ca se incarca foarte greu, cel putin la mine. Sa folosesti cu placere toate produsele si sa ai un an nou cat mai bun :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineața cu muuulta zapada !,Am intrat pe site-ul respectiv si m am minunat de multitudinea de produse ...de la sutiene push Up ...PINA la cosmetice! E un loc de unde ai ce sa ti achizitionezi insa trebuie sa stii inainte daca se merita sau nu.Intrebarea mea este ..sunt de calitate sau ,,Chinezării,,de proasta calitate? Multumim de pont !, Ar mai fi problema transportului si durata expedierii coletului care nu e foarte scurta!,,O zi frumoasa !,

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o retinere sa comand online, ma bucur mai mult sa merg intr-un magazine fizic si sa testez produsul; Rujul acesta imi place la nebunie!
    Multumim!
    gfc: nadia candrea

    RăspundețiȘtergere
  4. Arată tare bine acel blush! Eu am avut o colaborare cu ei pe partea de fashion, am primit niște bijuterii foarte frumoase, dar am renunțat să mai colaborez cu ei fiindcă mă înnebunea comunicarea cu tipa care se ocupa de secțiunea asta... mă-ntreba de 10 ori aceeași chestie. :))
    Cu timpul de livrare e cam la ghici... la mine a ajuns coletul în mai puțin de o lună. Știu și fete care așteptau două colete și a venit mai întâi cel mai recent, apoi a sosit și ăla mai vechi. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, cât de bine arată blush-ul acela! ♥ Ai făcut alegeri tare drăguțe! ♥ Mi se pare interesant site-ul, am găsit niște stickere cu tatuaje care mi-au plăcut mult. :))

    Cu drag,
    www.gabriela-popescu.com

    RăspundețiȘtergere
  6. site-ul e ok, preturile bune, ...desi nu am auzit pana acum de produsele respective. m-ar tenta pudra aceea minerala si rujul.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Rujul, avand o culoare atat de indrazneata, poate scoate din anonimat orice machiaj! :)
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC: Deni Ifrim
    Eu am castigat la un giveaway international un voucher de 30$ pt oja la acest site. Mi-au venit la posta vamala in 30 de zile....am ales oje mate care sar destul de repede 2-3 zile de altfel cam ca toate brand-urile mai ieftine :) si unele texturate care rezista mai mult. Pe ansamblu am fost multumita de ele dar nu stiu daca as mai achizitiona ceva de la ei...poate pudra si blush-ul m-ar tenta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. de multe ori gasim produse bune in ambalaj ...care lasa de dorit... si viceversa... de cele mai multe ori cumparam "branduri" si produsele nu sunt la nivelul asteptarilor. Intr-adevar culoarea rujului este stridenta, insa este frumoasa daca stii la ce s-o asortezi si sa nu incarci prea mult fata si ochii. Felicitari ca ai avut curaj ;) GFC Mihalache Florin

    RăspundețiȘtergere
  10. nu stiam ca au cosmetice, m-am alaturat si eu zilele trecute programului pentru bloggeri si mi-am ales cateva accesorii. momentan astept, sa vad ce si cum voi primi
    GFC: Pandrea Florina

    RăspundețiȘtergere
  11. E prima oara cand vad acest site, de obicei nu rasfoiesc site-urile ale caror produse ajung la posta vamala pt ca aceasta este mult prea departe de mine! Site-ul e foarte diversificat cu accesorii si produse minunate la preturi bune! N-am incercat nimic de la ei. gfc: Ana-Maria Gurgu

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna, imi face mereu placere sa descopar brand-uri nou de cosmetice si mai ales sa am ca ghid parerea unei persoane care le-a folosit. Am vizualizat cateva cosmetice de pe site, imi plac insa ceea ce ma face sa ma gandesc de doua ori inainte de a comanda este timpul indelungat pana la primirea produselor. La preturi sunt chiar accesibili, imi place si ca majoritatea cosmeticelor au o culoare pronuntata, pe placul meu.
    ionelala@yahoo.com GFC Furnica Maricica (Mary Yony)

    RăspundețiȘtergere
  13. GFC: Annie
    Nu am cumpărat niciodată produse de la ei, am aruncat de câteva ori priviri pe site-ul lor şi consider că au preţuri atractive. Rujul arată bestial, mi-ar plăcea să am ocazia să îl testez.

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  14. gfc adina radu
    Acum am auzit/citit pentru prima data despre aceste produse. Avand in vedere timpul de livrare nu m-ar incanta ideea de a comanda de pe site ul lor, dar o sa intru totusi sa ma uit ce produse au..asa....de curiozitate

    RăspundețiȘtergere