Reintalnirea mea cu Nivea

9.12.14


Anul asta mi s-au intamplat multe lucruri interesante, care mi-au dat de gandit si m-au facut sa privesc totul dintr-o alta perspectiva. Am redescoperit oameni, m-am indepartat de oameni si lucruri care ma incarcau negativ, m-am apropiat de iubiri vechi sau m-am indragostit de lucruri noi, dar cel mai important mi-am amintit cine sunt eu si ce-mi place cu adevarat. Una dintre reintalnirile memorabile de anul asta a fost cea cu Nivea.

De ce zic memorabila? Pentru ca a fost o perioada cand produsele Nivea erau parte constanta din viata mea, dupa care a aparut o ruptura brusca si nemotivata. Pur si simplu m-am pierdut in marea de produse de pe piata si am uitat ca mirosul Nivea e unul care ma face sa ma simt bine si sa zambesc. Una dintre cele mai dragi amintiri despre bunica mea este ca mereu avea in geanta, pe noptiera, pe masa de langa fotoliu o cutie cu capac albastru de la Nivea (si eu vorbesc de acum cativa zeci de ani cand Nivea avea cu totul alt ambalaj si nu era deloc usor de procurat in Romania). Da, atat de vechi sunt amintirile mele cu Nivea.

Cred ca eu si Nivea am ajuns intr-un punct in care prietenia noastra a fost testata - ne-am intalnit brusc dupa multi ani in care nu ne-am vorbit si am descoperit ca suntem la fel de bune prietene ca acum cativa ani, n-a fost nevoie de explicatii si scuze. Cam asa vad eu Nivea astazi - o prietena buna, care iti e alaturi cand te simti bine, dar mai ales cand nu te simti bine. Si nu sunt doar cuvinte ...

Marea de produse de mai sus dovedeste ca nu scriu doar de dragul de a scrie ceva, as fi putut sa-mi demonstrez spusele cu inca o poza cu multimea de geluri de dus si creme de corp insirate prin baie si dormitorul meu, dar stiu ca prietenia n-are nevoie de dovezi, se simte si te ia asa cum esti.

Anul asta am descoperit cateva produse care imi plac la nebunie si pe care n-am de gand sa le mai scot din viata mea: antiperspirantul Powder Touch e singurul pe care il folosesc de luni de zile (si nici nu ma intereseaza sa incerc altceva, e exact ce am eu nevoie), lotiunile de corp sub dus sunt perfecte cand sunt obosita si vreau sa ma simt bine fara sa folosesc o gramada de produse, laptele de corp Cocoa Indulging e rasfatul meu de seara si multe multe altele despre care as putea sa scriu randuri fara sa ma opresc. Dar nu despre asta e vorba.

Sunt cateva produse Nivea pe care nu le-am incercat pana acum (dar care imi starnesc interesul), dar am de gand sa schimb asta in curand: untul de buze cu vanilie si macadamia, spuma de baie Happy Moments, cremele de maini si uleiul pentru fermitate Q10 (stiati ca sunt 15 ani de la lansarea cremei Q10?).

De ce imi place Nivea? Pentru ca ti se baga pe sub piele si te cucureste fara sa-ti dai seama, pentru ca reuseste sa imprime amintiri care te marcheaza si nici macar nu realizezi, devine parte din tine si asta mi se pare fantastic - nu pot spune asta despre multe firme si produsele lor.

Anul asta intentionez sa pun produse Nivea in multe dintre cadourile de Craciun pe care le pregatesc, lucru pe care nu l-am mai facut in ultimii ani, dintr-un motiv pe care numai mintea ar putea sa-l inteleaga (si nici macar ea). Puteti sa vedeti ce pachete a pregatit Nivea AICI si sa va inspirati


Acum va intreb pe voi: ce amintiri aveti cu Nivea? Ce loc ocupa in viata voastra? Aveti produse preferate de la ei?

19 comentarii

  1. Le ador , chiar daca am folosit decat spray-ul...este singurul produs care l-am folosit de la ei, imi doresc enorm sa am si alte produse de la ei, te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Au produse foarte bune. De-a lungul vremii, am avut mai multe produse nivea. Momentan am spuma de curatare pentru tenul sensibil, lip balmul cu aroma de zmeura si produse pentru dus si sun foarte multumita. Sunt tentata sa incerc apa micelara si demachiantul bifazic pentru ochi. Ai putea sa imi spui ceva despre ele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre apa micelara gasesti review pe blog (vezi casuta de cautare), demachiantul bifazic n-am apucat sa-l folosesc de multe ori, insa prima impresie e una buna.

      Ștergere
  3. Crema albastra a fost primul cosmetic pe care am pus mana pe la 3-4 ani, iar in ultimul an am folosit o gramada de produse, cred ca mai toate: fixativ, crema de fata, de maini, BB cream, sprayuri (mama) deo stick, roll on, apa micelara, toner...deci da! Imi plac. Nici nu am realizat ca am folosit atat de multe produse de la ei. Bine ca mi-ai amintit de spuma de baie. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca multe dintre noi au amintiri legate de crema aia, cred ca putem s-o numim fara probleme beauty icon. :)

      Ștergere
  4. Mie îmi place BB cream de la Nivea și îl folosesc zilnic. Nu are putere mare de acoperire, nu dă impresia de mască pe față dar totuși acoperă micile imperfecțiuni și uniformizează tenul. Mirosul este specific mărcii Nivea, miros pe care îl recunoaște oricine: miroase a curat, a proaspăt și a bunăstare. Apoi îmi place deodorantul spray de la Nivea care este de eficiență maximă și balsamul de buze fără de care nu pot trăi. De fapt iubesc toate produsele Nivea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumos ai descris mirosul Nivea, sunt total de acord ca exista mirosul Nivea si ca trezeste amintiri in fiecare dintre noi. :)

      Ștergere
  5. Ce coincidenta :) , bunica avea la fel . Inca de atunci foloseam crema Nivea si o lunga perioada (multi ani) am ignorat produsele lor . Acum situatia sta altfel, mi-am cumparat lip butterul cu zmeura carre imi place mult de tot, si mai am unul care este pe drum ( Caramel cream kiss) luat de pe iherb . Vreau sa-mi iau si o lotiune de corp sub dus pentru ca am auzit numai lucruri bune despre ele .Antiperspirantul lasa urme albe ? Mie imi plac foarte mult si produsele Dove :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti placa lotiunile sub dus, mai ales pentru momentele alea cand esti rupta de oboseala si spalatul si aplicatul unei creme sunt prea mult. Daca nu il agiti, lasa, daca il agiti, nu e nici o problema. Daca iti spun de cand n-am folosit eu vreun produs Dove n-o sa ma crezi. :))

      Ștergere
    2. Spune-mi ! :))
      Eu folosesc antiperspirantul Dove stick impotriva urmelor albe de muuult timp, sunt foarte multumita de el .
      (Anamaria)

      Ștergere
  6. Folosesc produsele Nivea de ani buni deja,imi aduc mama mai aproape.Deodorantele lor sunt foarte bune ...eu le folosesc pe cele barbatesti atat spray cat si gel,lotiunea de corp sub dus,gel de dus,lotiune intima care apropo o recomand cu caldura,si nelipsita crema in ambalaj albastru asa zis universala pe care eu o am mereu in casa.Nu cred sa-mi fi lipsit din casa Nivea,am o slabiciune pentru acest brand iar in ultimii ani a dovedit ca tine pasul cu noutatile.(FLORINA A.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi se pare si mie ca sunt mereu la curent cu ce se lanseaza si nu se lasa mai prejos, apreciez brandurile care stiu sa se reinventeze si sa pastreze interesul pentru produse viu si Nivea exceleaza la asta. :)

      Ștergere
  7. Crema Nivea o folosesc de pe vremea bunicii,obisnuia sa ne protejeze manutele cand eram mici si mergeam la sanius ma dadea cu crema pe manute si apoi imi punea manusi de lână lucrate chiar de ea.Si călcâiele in acelasi mod erau rasfatate,nici eu si nici buni nu aveam probleme cu calcaiele crapate.Acum mai folosesc si antiperspirantul,spuma de par,sampoanele,lotiune de corp sub dus,gel de dus,balsam de buze si mi-ar place sa incerc si restul produselor,pt ca sunt foarte multumita de produsele nivea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce amintiri, nu? Cred ca putine firme se pot lauda ca ating o coarda sensibila in inima noastra. :)

      Ștergere
  8. produsele de par le ador! si mi e dor de ele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie nu prea imi place mirosul clasic Nivea, insa sunt innebunita dupa Happy Time :D Folosesc de la ei deodorante, geluri de dus, BBceam si imi plac!

    Te-am nominalizat pentru un tag, sper sa-ti placa si sper ca nu l-ai facut deja (in cautarile mele pe blogul tau, nu l-am gasit) :D http://www.kindofira.com/2014/12/tag-very-inspiring-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ira, eu stiu ca l-am facut, dar ma uit sa verific. Happy Time (lotiunea) e la loc de cinste la mine pe noptiera. :)

      Ștergere