Parfum Desire de la Famous Luxury Perfumes

15.12.14


Alt parfum? Da, 2014 clar a fost anul parfumurilor - am adaugat cateva parfumuri mai mult decat interesante colectiei mele (destul de mare, recunosc, dar avem dreptul la placeri vinovate) si nici acesta nu face exceptie - cand cei de la Famous Luxury Perfumes mi-au propus sa-mi trimita cel mai vandut parfum al lor sa-l incerc am verificat inainte care sunt notele parfumului pentru a nu risca sa fie ceva care sa nu mi se potriveasca.

Desire (gasiti aici detalii), caci despre el este vorba, e un parfum interesant, fiind o combinatie de note florale si fructate combinate cu notele de baza de nuca, patchouli, vanilie si boabe de tonka. Suna bine, nu? In prima faza nu m-a impresionat, n-am simtit nimic special la el, insa pe masura ce minutele treceau se schimba pe pielea mea si rezultatul final este unul care imi place (imi aminteste de o aroma cunoscuta, dar nu-mi dau seama de care). Il vad potrivit pentru zi, pentru seara eu prefer ceva mai lemnos, care sa ma faca sa ma simt intr-un anumit fel, dar depinde mult de gusturi. Ce m-a surprins mai mult decat placut este rezistenta lui, peste 10 ore.

Celalalt parfum care ma tenteaza mult este Caprice, un parfum vanilat-oriental, insa m-am gandit ca am destule parfumuri in stilul asta si am ales practic, gasiti alte 5 variante pentru femei in afara de cele 2 mentionate de mine si 4 variante pentru barbati. Cum eu am avut probleme cu mirosul, mama s-a oferit sa-l incerce ea (doar nu va imaginati ca mamei nu ii plac parfumurile, are si ea o mica colectie) si simt ca pe pielea ei miroase mult mai bine decat pe a mea, asa ca probabil ca o sa-l foloseasca ea si eu doar o sa-l imprumut din cand in cand.

Si pentru ca e luna cadourilor pe pagina de Facebook va asteapta un pic mai tarziu un concurs impreuna cu Famous Luxury Perfumes - puteti sa castigati un parfum la alegere ca sa incepeti frumos noul an.

14 comentarii

  1. Offff Doamne cate minunatii detii♥♥♥♥, sa il folosesti sanatoasa si iubita.Imi doresc enorm sa vina si la mine Mosul...:(, te pupppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, de asta se bucura mama mai mult decat mine, dar merita. :)

      Ștergere
  2. Imi place sticluta, simpla si eleganta .Se pare ca amandoua avem o slabiciune pentru parfumuri si nu numai :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt curioasa cum sunt restul, asta este foarte persistent, chiar m-a mirat. :)

      Ștergere
  3. Chiar sunt curioasa cum arata aromabiblioteca ta?Poti sa faci o postare sau macar poze cu intreaga ta colectie de parfumuri?Multumesc de concurs,chiar am nevoie de un parfum(raman fara incurand)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt vreo 2 postari pe blog cu parfumurile mele (una la inceputul anului si una mai recenta numai cu parfumurile de la Yves Rocher). :)

      Ștergere
  4. Acest parfum este o replica a lui "La vie est belle", probabil cu el ti se parea ca aduce :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, n-are nici o treaba cu Le vie est belle sau Flowerbomb de la Viktor&Rolf, e cu totul altceva, cel putin pe mine. Nici pe mama nu simt ca aduce cu vreunul din cele 2.

      Ștergere
    2. Am si eu acest parfum si pe mine chiar seamana bine cu "La vie est belle"...oh well :)

      Ștergere
  5. Cand am rasfoit prima data site-ul pe acest parfum am pus si eu ochii dupa note. Ma gandeam poate seamana cu D&G Desire :D. Sunt si eu innebunita dupa parfumuri desi nu imi permit cele de milioane chiar daca ar fi muuulte pe lista, ma limitez la cele care imi plac de la Avon sau Oriflame. Si pe la Yves Rocher sunt cateva care mi-ar placea sa le am. Sa-l folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere