Skin Care Plus & Glucomplex Gold

28.12.14


Am primit acum cateva zile suplimentele astea 2 de la Simply Supplements si de saptamana viitoare incep sa le iau, simt ca este o perioada buna sa ma ajut putin. Stiam de site de ceva vreme, ba chiar m-am uitat acum vreo luna ca au avut o promotie buna, dar n-am dat comanda. Cand mi-au propus sa-mi trimita cateva produse pentru testare am zis da si am ales doua sa vad cum sunt.

Skin Care Plus are o formula interesanta (colagen, acid hialuronic, vitamina C, aloe vera, alge marine) si chiar sunt curioasa daca o sa vad vreo diferenta, am mai incercat in trecut ceva de genul asta, insa n-am vazut vreun efect. A primit niste premii in 2013, fiind declarat cel mai bun din categoria lui, asa ca mie clar mi-a starnit interesul si chiar vreau sa vad daca o sa observ vreo imbunatatire la nivelul pielii. Si daca e asa o sa va povestesc si voua.

Al doilea produs pe care l-am ales este Glucomplex Gold si l-am luat initial pentru mama care se vaita mereu de dureri de articulatii, contine 19 ingrediente de cea mai buna calitate si a fost si el declarat de clientii lor cel mai bun produs in 2013 din categoria lui. Dar asa cum v-am zis in postarea de mai devreme am si eu probleme cu genunchiul, asa ca o sa incep sa-l iau eu si sper sa-mi fie de ajutor. Nu prea are cum sa ma ajute cu ligamentele, dar macar la articulatii sa faca ceva. Va spun daca merita sau nu.

Acum imi pare rau ca nu mi-am luat si niste suplimente OmegaMax sau ceva combinatie cu Omega pentru ca stiu ca mi-ar fi fost de folos acum, dar o sa-mi iau zilele astea si o sa incep sa le iau si pe astea. Eu am primit produsele pentru testare si nu am platit taxa de transport, insa am simulat o comanda sa vad ce si cum si la un produs taxele de transport sunt in jur de 3 lire, iar la doua produse 4 lire si ceva. Stiti siteul? Ati luat ceva de la ei? Dar mai ales - sunteti constante in luarea de suplimente? Mie nu-mi iese niciodata, ori ma tin de treaba cateva saptamani/ luni si dupa aia uit cu desavarsire, ori iau o zi da, doua nu si-mi dau seama ca n-are sens.

16 comentarii

  1. De cand am plecat din tara in august iau zilnic multivitamine cu adaux de calciu, zinc si bacillus coagulans. Pe langa aceasta mai iau si capaule de omega 3. Sin fiecare 1/zi. Ma simt bine cu ele. Le-am pus steategic langa peria de par, ada nh uit sa le iau :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde nu le-am pus si eu sa le iau, nu e vorba ca uit, mereu gasesc cate o scuza. Sper de data asta sa ma tina, chiar e nevoie de un mic ajutor. :)

      Ștergere
  2. Eu am lipsa de calciu si magneziu deci tre sa le iau pe astea, plus mai fac cate o cura de B-uri din cand in cand, la recomandarea medicului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu asimilez calciu si fier, de cand ma stiu sunt cu carente, dar ... nu mai zic nimic.

      Ștergere
  3. Sa ne tii, te rog, la curent cu efectul suplimentelor pentru piele. Eu am luat o perioada calciu, acum sunt in cautarea unor pastilute bune pentru par fragil si unghii moi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate biotina sa ne ajute, pe mine pentru unghii m-au ajutat suplimentele cu zinc, chiar am vazut o diferenta majore cat le-am luat.

      Ștergere
  4. Chiar asta cautam aseara pe net, ce suplimente as putea lua pentru piele, riduri, avand in vedere ca evit multe alimente si incep sa se vada efecte nedorite mai ales in jurul ochilor simt ca pielea este prea uscata (din cauza alergiei de care sufar). Ma duc pe site sa vad care-i treaba :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa va zic cum mi se par, desi eu raman la parerea ca tot gandurile sunt cele de baza, dupa care alimentatia si mai la final suplimentele. Dar incerc.

      Ștergere
  5. Camelia, poti sa-mi spui si mie multivitaminele se pot lua a la long...sau in cure de 3 luni cu pauza intre? Am intrebat la o farmacie si ce crezi ca mi-a raspuns farmacista: dar de ce luati, sunteti bolnava?

    Merci!

    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt vreo experta, din cate stiu anumite vitamine se recomanda sa fie luate in cure si in anumite perioade, insa pentru multivitamine nu cred sa existe o asemenea recomandare. Farmacista aia era orice numai farmacista nu ...

      Ștergere
  6. Eu nu am luat niciodata suplimente, dar poate ar fi cazul sa ma gandesc la asta. Parul imi cade destul de rau, iar unghiile nici nu cresc bine ca se si exfoliaza sau se rup...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niste biotina ti-ar folosi, pe mine cu unghiile m-au ajutat si suplimentele cu zinc.

      Ștergere
  7. Ghizdavu iuliana simona;recunosc ca in ultimii 10 ani am luat foarte multe vitamine si multiminerale care m-au ajutat in primul rand sa ma ingras si apoi aveam carente (si acum mai am )de fier ,calciu ,magneziu si mai nou am descoperit ca potasiu este foarte scazut desi iau de 3 ani suplimente pe baza de potasiu si nu asimilez deloc ,deci eu iau aceste suplimente ,de obicei le iau primavara si toamna ,dar potasiu iau non-stop si valoarea lui in organism ramane la fel ,la limita minima ,am inceput sa iau si omega 3 (am colesterolul ,lipidele marite si nu vreau sa trec pe statine )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu m-am tinut niciodata cu adevarat de luat, am perioade cand imi impun sa le iau, dupa care uit cu lunile.

      Ștergere
  8. Eu nu reusesc sa ma tin de ele, orice as face . Le iau cateva zile si gata .....uit.Acum mi-am luat o cutie de pe iherb pentru piele unghii si par si mi-am promis ca am sa le iau pana la ultima capsula...dar nu e prima data cand imi promit asta :))
    De cumparat le cumpar...am cateva cutii de care nici nu m-am atins .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere