3 de pe Sheinside

16.12.14


Comanda de pe Sheinside a venit nesperat de repede si mi-a adus-o un curier UPS la usa, nu stiu cum sau de ce, n-am platit nimic, nici n-am stiut ca ajunge asa. Mai am una pe drum, chiar sunt curioasa daca si aia ajunge tot asa sau la posta. Oricum m-am bucurat ca a ajuns atat de repede pentru ca asteptam esarfa sa pot s-o port. 


E lunga, foarte lata (aproape 70 cm) si-mi place la nebunie combinatia de culori (bej-gri-negru). Mi-ar fi placut sa fie un pic mai moale decat este, dar si asa e placuta la atingere. Bineinteles ca nu mai e disponibila pe site in combinatia asta, insa o puteti gasi aici in alta varianta. Mi-ar fi placut si o varianta mai colorata, o sa fiu cu ochii pe site poate apare ceva care sa-mi placa la nebunie. Am vazut aici cateva modele in carouri colorate, dar ma mai gandesc.


Pulovarul asta s-ar putea sa vi se para cunoscut ... si nu va inselati. La prima comanda data pe Sheinside am luat varianta pe crem si mi-a placut atat de mult incat de data asta am luat si varianta pe maro. N-am fost sigura ca o sa-mi placa nuanta de maro dar imi place. Este un pulovar larg, cu multe texturi si foarte placut la purtare. Imi place mult, ar fi fost mai potrivit acum vreo 2 luni, dar asta e. Il gasiti aici daca va intereseaza, este la oferta si merita toti banii.


Jacheta bleumarin (o gasiti aici) am luat-o dintr-un impuls. O am deja in alte 2 nuante (o s-o vedeti zilele urmatoare intrucat trebuie sa va arat ce mi-am mai cumparat) si am vrut sa vad daca este aceeasi. Da, este identica, doar preturile difera, am pus si link zilele trecute pe Facebook sa vedeti diferentele. Are buzunare si n-are nasturi, e usor de purtat peste un tricou sau o bluza, iar cu o esarfa calduroasa la gat si e mai bine. Acum trebuie sa ma gandesc la care dintre cele 3 culori renunt, intrucat mama a zis ca vrea si ea una. 

Am mai vazut cateva chestii interesante pe site, dar pentru moment stau in banca mea. Voi ce v-ati luat in ultima perioada?

20 de comentarii

  1. Jacheta este tare frumoasa!
    Recent am plasat doua comenzi pe Sheinside! Am profitat ca au avut transport gratuit si mi-am luat cateva pulovarase, un cardigan si cateva accesorii!
    Sunt foarte multumita de ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie cei de la Sheinside mi se par seriosi si au preturi ok, pana acum chiar mi-a placut tot ce-am luat de la ei. :)

      Ștergere
    2. Eu am dat o comanda pe 17 Noiembrie si inca nu a ajuns. De obicei cat de repede ajung comenzile?

      Ștergere
    3. In perioada asta nu e valabila nici o regula de transport, stau foarte mult blocate la BSI.

      Ștergere
  2. Buna. Cat de repede a ajuns comanda dupa ce ai plasat-o?
    Si pe mine ma tenteaza sa dau o comanda pe Sheinside, dar nu stiu ce tip de transport sa aleg ca sa vina prin curier si daca se poate sa nu platesc nici taxe vamale :))
    Tu ce varianta de transport ai ales?

    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oana, nu stiu de ce a ajuns asa coletul, in mod normal trebuia sa ajunga prin posta. Nu stiu sa-ti spun cate zile ca n-am fost atenta, a durat mai mult procesarea decat timpul practic de livrare.

      Ștergere
    2. Multumesc de raspuns. Stiu ca de obicei in Bucuresti ajung la posta normala, iar in provincie la cea vamala. De asta ezit :)
      Tu ai selectat standard shipping?

      Ștergere
  3. pe mine ma intereseaza pentru ca vreau sa stiu cum sunt inainte de a cumpara. vin totusi din china si se poate ca poza sa nu coincida cu realitatea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se mai intampla si d-astea, n-a fost cazul la comanda asta. :)

      Ștergere
  4. Ador jacheta si esarfa albastra! Sa le porti santatoasa

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine n-a ajuns niciodata comanda prin curier, doar la posta. Imi place tare mult esarfa :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici la mine pana acum, a fost caz special - a doua cred ca vine la posta ca n-a ajuns pana acum. :))

      Ștergere
  6. Imi place prima esarfa! Am inceput sa fiu atrasa tot mai mult de combinatiile astea monochrome.
    Sa le porti cu drag!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. sa le porti cu drag, imi place jachetica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si mie ca daca am luat-o in 3 culori diferite. :))

      Ștergere
  8. Sunt foarte frumoase toate 3 piesele, sa le porti cu drag! :*
    Eu am cumparat niste pulovere nici prea groase, nici prea subtiri, dar bune pentru purtat pe sub gecile de gas.

    RăspundețiȘtergere