Cadouri de Craciun - ghid de urgenta

22.12.14


Anii trecuti am facut cateva ghiduri de cadouri pentru perioada sarbatorilor, v-am spus si cateva idei proprii, v-am aratat cum ambalez eu cadourile, insa anul asta n-am simtit s-o fac. Insa am primit mesaje si intrebari (inclusiv de la cativa prieteni barbati) ce facem daca suntem in criza de timp si n-am luat nimic (si nici nu stim pe ce lume suntem), asa ca m-am gandit la un ghid urgent de cadouri care sa te scoata din impas.

Prima varianta sunt seturile cadou pe care le gasim fie in magazine, fie in farmacii - avantajul este ca sunt mai multe produse (minim 2, asa ca nu trebuie sa te mai gandesti ce cu ce merge sau nu), vin gata ambalate in cutie si mai au si cate o funda sau felicitare care sa le dea un aer festiv. In magazine gasiti o gramada de seturi interesante de la Nivea (si sunt magazine care le si ambaleaza festiv gratuit - Carrefour Vitantis face asta si sigur mai sunt si alte magazine care procedeaza la fel), iar in farmacii gasiti Eucerin. Sunt atat seturi pentru femei, cat si pentru barbati. M-am limitat la Nivea si Eucerin pentru ca anul asta am incercat o gramada de produse de la ei si mi-au placut mult, insa sunt multe alte branduri care au facut pachete (in functie de preferinte). Si cei de la Yves Rocher au cateva idei bune de cadouri si seturi gata pregatite (in cutie, plasa eleganta, sac organza sau chiar cutie) deci sigur gasiti ceva care sa va incante si sa bucure pe cineva drag.


O alta varianta pe care as lua-o in calcul sunt voucherele si nu ma refer la voucherele de pe siteurile de reduceri, ci la voucherele de la saloane sau diverse magazine. De exemplu cei de la Anastasia Beverly Hills Romania au vouchere pentru diverse servicii (conturare sprancene, nail SPA, rejuvenare fata si corp, hair styling si altele - in functie de preferinte) si sunt sigura ca orice pasionata de frumos va aprecia un rasfat de genul asta. Magazine precum Sabon ofera vouchere cu valori diferite (100-350 ron), astfel fiecare sa poata sa-si ia ce-si doreste. De la aceasta idee puteti porni si sa va indreptati spre ce stiti ca ii place persoanei care urmeaza sa primeasca cadoul.

poza preluata de aici

O ultima idee (sunt sigura ca mai sunt multe, dar ma limitez doar la astea) ar fi cosurile cadou - le gasiti in multe magazine si sunt atat pentru buget restrans, cat si pentru un buget mai mare. Sunt perfecte pentru o vizita la rude sau pentru niste persoane pe care nu le cunosti atat de bine incat sa ai habar de gusturi si preferinte personale. Dar pana la urma sunt bune pentru oricine - cozonac, vin, bomboane si alte minunatii, cine nu se bucura sa le primeasca?

poza preluata de aici

Voi ce idei d-astea de urgenta mai aveti? Sa ii ajutam pe cei ce n-au timp de umblat si nici inspiratie multa.

10 comentarii

  1. Eu anul trecut le-am luat matusilor cate o zambila in ghiveci, de la Carrefour - maaari, inflorite, parfumate - au fost in extaz toate :)) Unchilor le-am luat cate o sticla de vin - au fost bucurosi si ei :)
    Anul acesta am luat bomboane (asortate, cu alcool, praline... stiu cam ce le place fiecaruia), cutii de ceai din lemn de pin, ceaiuri delicioase, cani de ceai, botosei pufosi... cam ce stiu ca le-ar aduce zambetul pe buze celor dragi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eram sigura ca am raspuns la comentariul asta aseara. :))

      Eu am terminat de mult cumparaturile, am mai luat eu zilele astea asa mici chestii care mi-au placut. Eu mereu incerc sa iau chestii care fac placere si pe care oamenii nu si le iau in mod normal.

      Ștergere
  2. Si eu as merge tot pe seturi, de la Nivea sau de la B.U. sunt misto, dar nici un cos din ala nu e rau

    RăspundețiȘtergere
  3. cu siguranta nu dai greș daruind unul din cadourile propuse de tine,toate sunt interesante si utile! Sa ai parte de cadourile dorite si bucuria sarbatorilor sa fie si in casa ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am vreo dorinta materiala pentru sarbatorile astea, imi doresc liniste, pace, armonie, timp frumos, atat. :)

      Ștergere
  4. Si eu tot pe seturi merg, nu am cum sa dau gres :))



    http://madalinaelenao.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu spun ca acum, cand timpul este fooooarte limitat, cel mai bine si util ar fi sa mergem in hypermarketuri sau farmacii, cum spuneai si tu! :)

    RăspundețiȘtergere