Dorintele tale ce culoare au?

8.12.14

Mereu imi doresc cate ceva si cred ca asta e ceea ce ma motiveaza sa fac ... ca sa am. Asta e motorul care ma face sa functionez indiferent de ce se intampla in jurul meu. A fost o perioada urata in viata mea cand nu mi-am mai dorit nimic (probabil ca moartea celor apropiati te face sa cauti raspunsuri la intrebari pe care nu ti le-ai pus pana atunci si te face sa vezi totul altfel - e normal si face parte din procesul de vindecare) si s-a vazut - s-a cam ales prafu' de tot ce facusem pana la momentul ala. Pur si simplu nu m-a mai interesat si acum imi dau seama ca buba a fost la mine. Cand pierzi motivatia nu exista solutie miraculoasa ... dar sa revin la dorinte. Astazi ale mele au o culoare - ROSU.

Imi doresc o pijama noua si nu pot sa vreau decat una de la Victoria's Secret (acum am pe mine tot una de la ei cu pantaloni rosii cu bomboane albe si un maieu rosu pe care e scris ceva), oja Chyna din colectia PixieDust de la Zoya si o carcasa noua de telefon - e cam tarziu sa o comand pe asta rosie cu fulgi de zapada, dar la anu' o sa ma gandesc mai devreme. Sper ...

Si pentru ca tot m-am uitat pe siteuri dupa diverse vreau o pereche de cercei (si astia imi plac mult), o camasa in carouri (dar un pic altfel) si o esarfa rosie calduroasa (si una albastra, una verde si una bleumarin). Bine, vreau si vreo doua pulovere pe gat si o jacheta rosie (dupa mi-am comandat-o pe bleumarin). Parca v-as mai zice cateva dorinte rosiatice, dar ma opresc.

Dorintele voastre ce culoare au astazi?

24 de comentarii

  1. sincera sa fiu si eu imi doresc multe...dar degeaba daca de nimic nu am parte...sa zicem ca tot rosu :D,te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un sfat pe care ti l-am mai dat: gandurile creaza tot ce se intampla in jurul tau. Daca tu spui (si implicit gandesti) ca nu vei primi nimic exact asta se va intampla. Tu singura iti negi orice sansa de a primi ceva. Incearca sa lucrezi la asta si o sa vezi cum se schimba lucrurile.

      Ștergere
  2. Eu deocamdata evit orice culoare- sunt in doliu. Dar am o atractie mare fata de rosu in aceasta perioada a anului dupa ce anul asta am fost intr-o stare rosu alb albastru impreuna. Am fost foarte "marina" tot anul asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau pentru doliu, sufletul nu ti-l poate colora nimeni si nimic.

      Ștergere
  3. Dorintele mele astazi au culoarea mov. Mai ales oje. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place mov, pot sa fac o lista si mai lunga cu dorinte mov. :))

      Ștergere
  4. Turcoaz, turcoaz !! Imi doresc 2 produse de la Maroccanoil, o spume pt volum si un fixativ :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cea mai pasionala culoare!Mereu rosu va fi culoarea preferata:)As vrea o rochita rosie,o caciulita si o gentuta.Ar fi un sfarsit de an minunat!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dorinta mea cea mai.mare (materiala) e un telefon nou - alb mi-ar placea. si ca sa ma refer la nuanta ta, as vrea inca o tarta Black Cherry.

    RăspundețiȘtergere
  7. camasa din carouri este preferata mea si tocmai aceasta imi lipseste..:)
    te pup

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai si eu am dorinte in culoarea rosie ...dar am parte tot de albastru. Nu-i bai ca iubesc si aceasta culoare dar....o sa-mi iau sigur o oja rosie,rosie caci se deschide Auchan la mine-n cartier si vor avea DM cu promotii de 20%,si depinde ce-mi mai pica in mana ...poate o rochie rosie cu aer retro. (FLORINA A.)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi s-a pus pata pe o pijama Reserved cu pantolonii cu patratele rosii si bluza cu pinguin! Super frumoasa! Asa ca si eu tot la rosu visez! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut perioade goale, sterse efectiv cu buretele. Alea hai sa zicem ca nu se pun. Apoi m-am pus in miscare, si n-au mai fost asa doar ca ma intreba cineva din cand in cand. Fa-mi o lista cu ce-ti place/ce-ti doresti. NIMIC. Cum nimic? Pai asa bine! Si treceau saptamanile si imi punea aceeasi intrebare si ii dadeam acelasi raspuns care ajunsese sa ma scoata din sarite. Abia acum cand vad ce-ai scris tu imi dau seama ca am inceput sa-mi DOREC CHESTII, lucruri adica. Ca dorinte aveam si inainte da nu din astea gen oja, parfum pijama. Azi mi-am dat comanda de mouse+tastatura si ciocolata Kiss (o sa mananc dupa 100, o da!) si mi-am luat 2 lenjerii de pat 1+1 gratis. Mov cu stelute si luna mie si maro (ca altfel e gay cica?! :))) pt fratior. Nu e prea economic pasul asta, dar cred ca e un pas inainte daca e sa o iau asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa le folosesti cu placere si sa te bucuri de tot ce iti aduce viata. :)

      Ștergere
  11. Dorintele mele astazi sunt albe :)) . Vreau o crema bioderma senaibio rich si o crema pentru pielea sensibila a bebelusilor ( nu stiu ce o sa fie de capul ei dar daca nu are parfum , parabeni deja e bine :)) )

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa sti ca rosul nu este o culoare pe care o port, sau care imi place. Dar parca m-ai molipsit putin - o pijama rosie ar fi super! La rosu ma gandeam pentru o lenjerie noua de pat:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu port des rosu sau n-o faceam, insa in ultimii ani am invatat sa ma bucur de ea. :)

      Ștergere