2 ore de rasfat la Vivien Kondor Studio

10.12.14

Masajul este una dintre placerile majore din viata mea, simt ca renasc si ca ma incarc cu energie de cate ori ma duc la masaj. Nu am timp sa ma duc atat de des pe cat as vrea, insa refuz cu greu o invitatie la masaj, daca mai pui si cuvantul ayurvedic langa si-mi mai spui si ca centrul de infrumusetare cu pricina este unul cu tematica orientala clar mi-ai trezit interesul. Asta s-a intamplat si cand am primit invitatia sa incerc serviciile oferite de Vivien Kondor Studio (gasiti pe site detalii despre proceduri si preturile), deschis recent in zona de nord a capitalei, un centru diferit de ce am intalnit pana acum (ati mai auzit de centru de infrumusetare cu cursuri de yoga si pilates unde sa-ti faci si manichiura, sa te tunzi, dar sa ai parte si de un tratament facial?). Puteti sa ii urmariti si pe Facebook (aici) pentru a afla noutati si promotiile pe care le au.


V-am spus la inceputul lunii ca vreau sa profit la maxim de zilele ce-au mai ramas din anul asta si sa-mi incarc bateriile si exact asta am facut. Am luat-o pe mama de mana si am plecat impreuna la salon - amandoua aveam nevoie de o evadare si de cateva ore de rasfat total, iar Vivien Kondor este locul perfect pentru asta. Mama e genul de femeie care nu a invatat (inca) ca merita momente de liniste si relaxare si eu incerc sa ii ofer asta de cate ori pot, sa o ajut sa evadeze din lumea nebuna in care traim si sa se bucure de experiente noi. Salonul mi-a placut de cand am pasit (o sa va pun poze la final sa va faceti o idee cum arata), mi-a placut atmosfera, mi-au placut oamenii, mi-a placut conceptul. Cand am vazut camera pentru masaj am zis ca am ajuns in Rai si a fost prima data cand am reusit sa tin ochii inchisi pe toata perioada cat am stat intinsa.

Am incercat la viata mea multe tipuri de masaj, insa ce am experimentat de data asta a fost total diferit. Centrul foloseste produse Sundari (singurul din Bucuresti care foloseste aceste produse) si cred ca asta a facut diferenta. Produsele Sundari (sundari in sanscrita inseamna femeie frumoasa) sunt produse organice, fara parfum si coloranti sintetici, pe baza de uleiuri esentiale terapeutice, cu o frumoasa poveste in spate - create special pentru a obtine echilibru si armonie in minte, trup si spirit. O sa va spun pe scurt ce-am simtit eu ("vinovate" fiind masajul de relaxare cu uleiuri pe care l-am incercat + lumanarea care mi s-a parut fenomenala) - relaxare totala, toate simturile mele s-au trezit intr-un mod pe care nu-l pot descrie in cuvinte, oasele mi s-au asezat la locul lor, liniste, dorinta de viata, o stare de bine pe care nu am cum s-o limitez la cateva cuvinte.

Pentru ca ma pasioneaza subiectul (si voi stiti asta deja) am stat de vorba cu Ramona Toader, cea care detine salonul si am intrebat-o de unde a pornit totul. Am aflat ca este pasionata de spiritualitate de cand era copil si asta i-a fost inspiratia pentru a incepe afacerea - a ales cu grija produsele din salon si yoga pentru ca la randul ei urmeaza cursuri si spera pe viitor sa devina terapeut si sa poata ajuta alti oameni. Mi-a vorbit cu pasiune despre Sundari si Ayurveda si am aflat si eu lucruri noi.

Sundari impleteste stiinta moderna orientata catre rezultate imediate cu plantele cunoscute prin intelepeciunea seculara. Rezultatele Sundari sunt frumusete prin echilibru, pastrarea aspectului tanar si prevenirea semnelor imbatranirii premature. Sundari introduce cele mai rafinate ingrediente din natura si foloseste o abordare holistica a starii de wellness, avand ca rezultat luminozitatea exterioara si serenitatea interioara. Produsele se gasesc si la vanzare in salon, insa am uitat sa intreb preturile, dar puteti afla contactandu-i direct daca sunteti interesate.

Masajul ayurvedic (denumirea provine de la medicina indiana Ayurveda - stiinta vietii - care foloseste doar produse naturale si plante) are ca tehnici principale palparea si presiunea, care reduc tensiunea nervoasa si amelioreaza circulatia sangelui. Rolul masajului este de a purifia corpul, de a facilita circularea energiilor, de a elimina tensiunile, blocajele si oboseala, conferind destindere si stare de bine. Si acum trebuie sa ma credeti pe cuvant - am facut atatea drumuri la baie aseara incat va spun sigur ca masajul asta functioneaza (stiti problemele mele cu eliminarea toxinelor si circulatia limfatica).


Dupa masaj a urmat tratamentul facial - dupa o discutie cu Ramona (are certificarile pentru Babor direct din Germania, de la fabrica din Aachan) am decis ca cea mai buna solutie este HRS De Luxe Anti Aging de la Babor. A fost prima mea intalnire cu Babor, am auzit de produse, dar nu le-am incercat pana acum. Tratamentul a urmat pasii clasici (demachiere, tonifiere, peeling enzimatic, masca, crema, serum - toate insotite de un masaj facial cum n-am mai primit pana acum) si mi-a placut mult. Tenul meu a reactionat la masca cu efect termic (m-am inrosit, insa nu am simtit nici un disconfort la nivelul tenului - din cate am inteles este o reactie normala pentru ca produsele sunt foarte concentrate si sunt pe baza de acizi de fructe) dar rezultatul final a fost o incantare - ten mult mai luminos, mai ferm si cu un aspect general mult mai bun. Cred ca un astfel de tratament este solutia perfecta daca aveti un eveniment la care vreti sa aratati perfect, efectele se vad imediat, iar experienta este o placere.

In salon sunt disponibile si tratamentele de la Yon-ka (am de gand sa ma intorc sa incerc) si in viitor vor fi disponibile si tratamentele faciale Sundari (chiar sunt curioasa pentru ca produsele pentru terapiile corporale mi-au placut la nebunie), care pe mine ma entuziasmeaza rau, da' rau de tot. Am citit o gramada despre ele si au reusit sa-mi starneasca interesul. De asemenea anul viitor salonul intentioneaza sa aduca si tratamentele Reversive de la Babor, linia de reintinerire cu revolutionarul Re-Youth Complex (bazat pe efectul protectiv al celulelor stem din extracte de plante si puterea ingredientilor activi de origine marina). Suna bine, nu?


La final ne-am rasfatat cu cate o manichiura, eu am ales o nuanta metalica de grena de la OPI, iar mama o nuanta nude. Am aflat ca in curand urmeaza sa ajunga in Romania propria linie de oje Vivien Kondor (42 de nuante, eu deja am pus ochii pe o culoare care stiu ca o sa va mire pentru ca nu este ceva ce port in mod normal - Beechwood Red, este superba, nu zic mai mult) si mai pregatesc si alte surprize.

Mi-a placut la nebunie ce-am gasit acolo (fete cu zambetul pe buze si pasionate de ceea ce fac, produse foarte bune, un concept pe placul meu) si mi se pare locul ideal de mers cu cineva drag (prietena, mama, sora si de ce nu iubit/ sot - daca e genul care apreciaza astfel de lucruri) pentru o ora (doua sau trei) de rasfat. Mi se pare un cadou perfect pentru perioada asta si este ceva ce cred ca orice pasionata de frumos si de starea de bine va aprecia. O ora de relaxare totala (incarcata de experiente senzoriale pentru care nu s-au inventat inca cuvinte) oferita cuiva drag nu va fi uitata usor si va fi un cadou mai mult decat inspirat. Am discutat cu cei de la salon si daca va duceti in luna decembrie si le spuneti codul COLTUL CAMELIEI la un masaj platit veti primi unul gratuit (sunt multe tipuri de masaj disponibile, asa ca studiati siteul sau sunati-o pe Ramona si intrebati-o ce vi se potriveste), astfel incat sa va bucurati impreuna cu cineva drag de aceasta experienta. Sper sa profitati de oferta pentru ca merita din plin.

Eu am iesit de acolo cu zambetul pe buze, cu tenul luminos, cu spatele relaxat total (nici nu mi-am dat seama cata tensiune era acumulata in umerii si ceafa mea pana nu le-am auzit trosnind), dar mai ales cu o stare de bine care mi-a mers la suflet. Iar zambetul mamei cand cobora scarile a atarnat mai mult decat orice alt cadou i-as fi facut, am petrecut impreuna cateva ore frumoase care sunt mai importante decat multe alte lucruri in viata - nu uitati de timpul cu oamenii pe care ii iubiti (timpul este unul dintre cele mai pretioase cadouri care se pot face in lumea asta) si sa le faceti bucurii cat de des puteti.

Ce parere aveti de Vivien Kondor Studio? Va tenteaza o vizita la ei? Ce ati vrea sa incercati? Nu uitati ca e luna cadourilor si mie imi place sa daruiesc ...

20 de comentarii

  1. Suna foarte bine si extrem de tentant Camelia ! ..ma bucur ca tu si mama ta ati reusit sa va rasfatati si relaxati in acest salon exclusivist, e bine ca o rasfeti cat o mai ai, din pacate a mea nu mai e si tare mi-e dor de ea :( ..cand era inca in viata, adica acum 2 ani jumate mergeam impreuna si noi la astfel de saloane..am auzit de masajul ayurvedic dar nu stiam de cel Sundari...oricine si-ar dori sa ajunga la un astfel de salon, fie doar pentru un masaj...multumim ca ai impartasit cu noi impresiile despre acest salon,m-ar tenta, dar deocamdata nu-mi permit...te pup, o zi placuta ! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa o pot rasfata astfel multi ani de acum inainte, mama este inca tanara. Iti doresc sa ajungi si tu curand la un masaj de genul asta, este minune pentru trup si suflet. Mama ta o sa fie mereu langa tine, chiar daca fizic e departe. O zi frumoasa in continuare.

      Ștergere
  2. Hmm.. mi-ai atras atentia.. O sa studiez site-ul si ofertele, poate reusesc chiar si sa merg acolo.. De mult timp ma gandesc la un astfel de rasfat pentru mine. Din pacate, mereu atentia, darurile si grija mea au fost pentru cei din jurul meu, nu si pentru mine.
    La cat mai multe momente frumoase pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa ii poti iubi pe ceilalti trebuie sa te iubesti intai pe tine si cred ca o evadare de genul asta te face sa te regasesti, sper sa ajungi curand, sunt sigura ca o sa-ti placa la nebunie.

      Ștergere
  3. Ati avut parte de o experienta minunata, ma bucur pentru voi . Ghici la ce am ramas cu ochii :) (la standul cu produse Maroccanoil, cat de bine arata ......) Imi place foarte mult salonul, arata curat si ingrijit si pentru mine asta conteaza foarte mult .
    LAURA LOREDANA , imi pare rau pentru mama ta :(
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam eu ca acolo iti zboara ochii, cred ca daca ai ajunge ai fi incantata.

      Ștergere
  4. Daaaaaaa!!!! Chiar pare de vis totul <3 Merita asa cadou oricine macar o data pe an!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O data pe an numai? Eu m-as duce in fiecare saptamana daca mi-ar permite finantele. :))

      Ștergere
  5. Wowww, cat rasfatttt, cine nu si-ar dori asa ceva♥♥♥♥, te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o experienta ce trebuie incercata. Mintea, sufletul si corpul nostru au nevoie si de momente d-astea.

      Ștergere
  6. Totul este foarte interesant! Am studiat putin site-ul si pare ceva deosebit. Sunt curioasa daca un cuplu poate sa mearga la masaj ayuverdic. Din cate am citit in articolul tau, cred ca da.
    Felicitari pentru postare, ceva interesant si foarte folositor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, bineinteles ca se poate, sunt si pachete speciale pentru domni. Cred ca o experienta de genul asta chiar ar face minuni in cazul unui cuplu.

      Ștergere
  7. Si mama mea e la fel... :)
    Locusorul unde ai fost tu pare desprins din povesti :) Daca as putea sa ma teleportez pana acolo sau macar pe pe mama, ce bine ar fi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e un loc unde uiti de tot si te incarci cu energie si toti avem nevoie de asta. :)

      Ștergere
  8. Mi-ar placea sa incerc tot ce ai incercat si tu.. desi daca as avea aceasta ocazie, i-as oferi mamei mele ocazia.. minunata! Ea merita tot ce-i mai bun... face si a facut prea multe sacrificii.. de fapt ea a facut toate sacrificiile.. e minunata.. ca si mama ta de altfel!
    Muuultumim pentru un asa articol.. parca m-am relaxat si eu citindu-l..
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate intr-o zi o s-o poti face, daca lupti pentru ce-ti doresti nu te poate opri nimic, nu? :)

      Ștergere
  9. wow...un adevarat rasfat binemeritat pentru tine si mama ta! Sa fiti sanatoase,sa va puteti bubura una de cealalta! Ma bucur tare mult ca ai putut sa ai parte de relaxare ,pentru ca meriti...esti o persoana cu suflet mare,care merita toata atentia din lume,deasemeni si mami a ta,merita tot respectul pt. ca a crescut o fata minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, a fost o zi frumoasa si cateva ore de rasfat total, chiar aveam nevoie de ele.

      Ștergere
  10. Doamneee, pai cu o asa descriere detaliata, cum sa nu vrei sa mergi intr-un loc in care sa uiti de tot si de toate???

    RăspundețiȘtergere