Planuri & pere & caramel

20.12.14


Mi-am inceput ziua cu o prietena la o cana de ceai cu pere si caramel (luat din Lidl, astazi parca mi s-a parut mai gustos), am discutat vrute si nevrute, am ajuns la niste concluzii inteligente, am facut schimb de cadouri (da, da, Mosu' e mai eficient decat firmele de curierat si se misca mult mai repede) si ne-am simtit bine. Momentele astea cantaresc mai mult decat lucruri care de obicei ne tin departe (si ma refer in general) si ar trebui sa ne facem timp mai des pentru relaxare si voie buna.

Acum ma bucur de lumanarea Caramelized Pear de la Village Candle si termin un proiect - teoretic sunt in vacanta, practic mai am de facut mici lucruri. Am de gand sa ma bucur de fiecare zi libera care vine si sa ma simt bine. Si mai am de incercat vreo doua (sau chiar mai multe) lumanari pe care le-am pastrat pentru perioada asta.

Am in plan o baie lunga, cu muzica in surdina si stiu exact ce produse vreau sa folosesc - editia limitata de la Yves Rocher (o gasiti aici daca va intereseaza) cu pere si caramel. V-am mai spus ca-mi plac mult produsele asta, aroma e de-a dreptul delicioasa, deloc sintetica si eu ma relaxez de cate ori le folosesc. Sunt ca o evadare dintr-o lume unde simturile sunt amortite intr-o lume unde totul are viata.

Si ca sa inchei postarea intr-un mod delicios va las cu tarta pe care a savurat-o mama mai devreme - cu pere si caramel, a fost o simpla intamplare, nimic planificat - eu nu ma omor dupa prajituri, ea in schimb e innebunita.


Voi ce planuri aveti astazi? Vreo aroma delicioasa in programul vostru?

20 de comentarii

  1. Ciocolata&Menta e la mine :D Ceaiul acela pare delicios, am să-l încerc şi eu cu siguranță <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place si combinatia ta, am un ceai perfect pentru ea. :)

      Ștergere
  2. Ce de bunătăţi!
    Ceaiul părea delicios şi mirosea extraordinar, dar gustul n-a fost chiar la înălţimea aşteptărilor mele.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Putea sa fie mai aromat, am spus si eu, dar e ok daca il lasi la infuzat mai mult. :)

      Ștergere
  3. Am atatea ceairui in camara ca nu stiu pe care sa le beau intai: Cu mere, cu zmeura, cu lavanda, ginko biloba, 7 plante..etc. Iubesc sa savurez o cana de ceai cu miere si putina lamaie si sa ascult un colind.Stiu ca este innebunita dupa lumanari parfumate, le-am vazut si eu dar mi se par ff scumpe(40-60 de lei)..ceva recomandari pentru un buget mai restrans??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am multe ceaiuri si alegerea nu e usoara uneori. Mie nu mi se pare scumpe lumanarile (cele medii care sunt 50 ron acum si la oferte pot fi luate si la 35-36 au timp de ardere foarte mare - pe mine m-a tinut una mai mult de o luna cu folosire zilnica cateva ore), nu stiu alternative ieftine. Am mai citit de cele de la Ikea, insa nu le-am incercat ca sa-ti spun daca sunt sau nu ok.

      Ștergere
  4. Eu citesc o carte buna (am intrat oficial in vacanta de iarna, pana pe 5 ianuarie si mi-am propus sa savurez cat mai multe carti in perioada aceasta) si ma delectez cu o portie de visine decongelate peste care am presarat un pic de zahar de cocos, scortisoara si vanilie. Imi propusesem sa fac o baie relaxanta, dar parca e prea bine in pat... o las pe maine seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu teoretic sunt libera pana pe 5, dar am o gramada de lucruri de facut pe care n-am apucat sa le fac in ultimele saptamani. Eu vreau sa ma vopsesc astazi, este mai mult decat necesar. Si am de impachetat cadouri. :)

      Ștergere
    2. Eu astept sa-mi aduca maine curierul cadourile, sa am ce impacheta :P

      Ștergere
  5. Maine promit sa-mi fac o asemenea zi!! am nevoie!! si am si ingredientele necesare. Mai putin tarta, dar o inlocuiesc eu cu ceva. Mutumesc pt idee

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu ceaiul de la Lidl ne-am delectat şi noi asear:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Incepusem sa scriu comentariul si dintr-o data a disparut pagina unde scriam..nu stiu exact ce am ispravit :))
    Spuneam ca la mine toata casa miroase a scortisoara, vinovata este tot o lumanare de la Village Candle, mai exact Apples and Cinnamon, pur si simplu o iubesc .Sunt tare bune lumanarile astea, am vazut mai sus ca spunea cineva ca sunt scumpe..dar chiar nu sunt.Eu inca imi astept ceaiurile de pe iherb :(( si nu stiu daca mai ajung zilele astea . Comenzile au fost date atunci cand au avut oferta la ceaiuri .Nici comanda de pe Feelunique nu a ajuns (cea de care iti povesteam) .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac mult lumanarile, eu azi am trecut la Gingerbread Cookies. :)

      Poate iti face Mosu' surpriza si vin toate saptamana viitoare.

      Ștergere
  8. Ceai de la Lidl cu pere si caramel..pentru mine a fost o dezamagire destul de mare, avand in vedere ca imi plac in general! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu m-am asteptat la mai mult la inceput, insa cu timpul (si cu timpul de infuzare corect) am inceput sa-l savurez. :)

      Ștergere
  9. De unde iti cumperi acum lumanarile village? Ca pe elefant nu mai sunt :(

    RăspundețiȘtergere