Chain of confidence - despre ce vorbim de fapt?

11.12.14

Va spuneam zilele trecute (si nu numai) ca atitudinea e aia care conteaza. Nu trebuie sa ai cel mai mare coeficient de inteligenta sau sa arati cel mai bine sau sa ... (multe altele) ca sa reusesti in viata. Secretul (care nu e atat de secret) este sa ai incredere in tine si in capacitatile tale. Asta vrea sa transmita si Chain of Confidence (un concept creat de cei de la Tupperware, care a ajuns acum si in Romania) si asta v-am spus si eu de atatea ori in toti acesti ani, in unele momente m-am exprimat mai bine, in altele mai prost, dar mereu am gandit la fel si am gandit asta prin prisma celor traite de mine. 

De ce am ales sa merg la lansarea platformei si de ce am ales sa va povestesc despre asta? Nu exista raspuns mai simplu - cred in femeie, cred in ceea ce reprezinta ea, cred ca poate rasturna lumea, cred ca poate face orice, cred in mine si cred in voi. Cred ca in viata avem momente bune si momente mai putin bune, cred ca viata e o roata si acum esti sus si acum esti jos, cred ca puterea unui om nu sta in ceea ce construieste, ci in capacitatea de a se ridica indiferent de cate ori i se pune piedica sau de cate ori i se ia tot, cred ca poti reusi indiferent de ce ceea ce este in jurul tau. Cred (cu tarie) ca in fiecare dintre noi sta puterea de a face orice, totul e sa ne dorim. Si daca este ceva ce vreau sa invatati de la mine, asta e - fiecare dintre voi este frumoasa, fiecare dintre voi are toate calitatile sa reuseasca, fiecare dintre voi poate ajunge acolo unde isi doreste.

Cei de la Tupperware (o sa va povestesc despre produsele lor in curand pentru ca mi-au placut si sunt sigura ca o sa va intereseze si pe voi) vor sa ajute femeia sa se descopere, sa fie independenta din toata punctele de vedere, dar mai ales sa-si schimbe viata si sa gaseasca acel ceva care sa o implineasca. Pe platforma veti gasi cateva povesti de viata (urmeaza multe altele pentru ca in tara asta sunt o gramada de femei exceptionale care merita sa-si faca povestile auzite) care sunt o dovada clara ca daca vrei poti. 

Va las cu cateva imagini de la petrecerea de lansare (care mie mi-a placut la nebunie si de care m-am bucurat din plin - am cunoscut oameni noi, am ras, ne-am jucat, am mancat ceva bun, pe scurt ne-am simtit bine) si va provoc sa duceti mai departe gandul din postarea asta - fiecare femeie e speciala si poate ajunge unde isi doreste, amintiti-le astora femeilor din jurul vostru. 


12 comentarii

  1. Interesant conceptul si felul prin care se poate monetiza calitatea femeilor puternice,de-a avea incredere in sine.Multumesc ca ai impartasit experienta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca vi se pare interesant, mie mi-a placut mult si astept cu interes sa vad ce se va intampla mai departe.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ajung la voi cuvintele mele, asta imi doresc. :)

      Ștergere
  3. Ce frumos, ma bucur tare mult ca ai fost si te-ai simtit bine.Imi place foarte mult mesajul transmis.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost frumos, cred ca aveam nevoie de asta ca sa-mi amintesc niste lucruri. :)

      Ștergere
  4. sincer ma bucur pentru tine,ca te-ai simti bine la eveniment,sa ai mereu forta sa fi tu insati.Imi plac mult cuvintele tale si conceptul e super interesant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost o evadare din cotidian, cred ca aveam nevoie de asta ca sa-mi dau seama de anumite chestii, eu nu prea cred in intamplari. :)

      Ștergere
  5. Incurajator! Chiar atitudinea conteaza! Insa ce faci cand o pierzi, cand iti pierzi increderea in tine? Cum o recapeti?
    Sau ce faci daca nu ai o atitudine ferma? :D
    Asta pentru ca nu suntem la fel nici una, fiecare e speciala in felul ei, chiar daca e slaba, grasa, are cosuri sau parul gras! Fiecare are complexele ei si fiecare ar trebui sa aibe incredere in ea! Pentru ca asa cum tu te vezi, asa te vad si altii! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te autoeduci ca sa-ti fie bine, nu exista alta varianta. Atitudinea e aia care face diferenta. :)

      Ștergere
  6. Foarte frumos scris, Camelia, sunt cuvinte pe care aveam nevoie sa le citesc acum. Multumesc! :)

    RăspundețiȘtergere