Inca o pensula

17.12.14


Imi plac pensulele, am spus-o de multe ori si o s-o mai spun - poti sa ai cele mai bune produse de machiaj, daca n-ai si pensula potrivita n-o sa ai niciodata rezultate pe masura. Am mai multe decat am nevoie, insa e bine pentru ca nu-s fortata sa le spal atat de des. Cu toate ca stiu ca-s multe nu rezist de multe ori tentatiei - asa mi s-a intamplat si cu pensula de care vreau sa va vorbesc astazi.

Am vazut-o (pe aliexpress) si m-am gandit imediat la o pensula de la Marc Jacobs. Am stat pe ganduri putin inainte s-o iau dar pana la urma am cedat - n-am dat cine stie ce bani pe ea (pana in 20 ron), asa ca m-am gandit ca daca nu e ce speram eu sa fie nu pierd mare lucru. Pensula a ajuns acum cateva zile si-mi place mult. E o pensula maricica, insa eu mi-o imaginam si mai mare, dar e mult mai bine ca e cum e.

Este densa (si perfecta pentru aplicarea fondului de ten lichid, insa cred ca ar merge la fel de bine si cu fond de ten mineral), perii sunt moi (a pierdut cativa la prima spalare, dar e normal) si se curata destul de usor. Nu vreau sa ma hazardez in recomandari atat de repede, dar dupa primele utilizari as zice ca este mult peste pensulele Sigma si undeva pe langa Expert Face Brush de la Real Techniques. Mai trebuie sa ma joc cu ea inainte sa dau un verdict final, insa ma bucur ca mi-am ascultat instinctul.

Si acum va intreb pe voi - cand de des faceti cumparaturi impulsive?

17 comentarii

  1. Seamana mult cu aia de la Sephora de o am eu. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta, regina a pensulelor :)
    Am vazut ca ti-ai luat geanta mov inchis....poza pe instagram , e foarte frumoasa, sa-mi zici ce calitate are , am vazut-o la reducere pe oasap .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am postat m-am gandit ca iar ma faci regina. :))

      Nu stiu daca e aceeasi geanta de pe Oasap, eu am luat-o de pe aliexpress cu vreo 22-23 dolari (parca pe Oasap era mai mult) si e chiar misto, material misto, accesoriile metalice de calitate - daca vrei link sa-mi zici. Am vazut una albastra de dai in balbaiala. :))

      Ștergere
  3. Da, sa imi lasi te rog link , la ambele..si la cea albastra ca m-ai facut curioasa :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu ma uit de cateva saptamani pe aliexpres la un set de pensule chiar nu stiam ce sa fac :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca as avea timp de umblat pe la posta mi-as comanda-o si eu. La anu' de acum...

    RăspundețiȘtergere
  6. Grozav blog ! Prima oara azi l-am gasit si numai imi scot nasul din el .
    As avea si eu nevoie de un sfat in legatura cu pensulele .Caut o pensula pt foundation . Ce-ai recomanda ?In principiu , n-as vrea sa cheltuiesc mai mult de 100lei pe ea . Naaa, acuma stiu ca , cu cat cresti pretul cu atat pot sa ma astept la rezultate mai bune. Dintr-o privire rapida am vazut ca-i preferate sigma sau real tech.M-ar tenta sa cumpar de la sephora sau mac. Mai am cateva pensule de la sephora ( nu de foundation ) si pot sa spun ca imi plac , dar nu ca le ador ; asa ca as incerca ceva nou . Am auzit ca si de la body shop a laudata pensula pt foundation .
    Daca cineva se simte mai trecuta prin incercarile de a gasi pensula perfecta , citesc orice sfat primit cu bucurie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti pe blog o gramada de reviewuri la pensule, inclusiv pentru fond de ten - Expert Face Brush de la RT este preferata mea in momentul asta. Pensulele Sigma sunt prea scumpe pentru ceea ce fac si in timp pierd o gramada de peri. Mie personal nici o pensula de la MAC nu mi se pare ca exceleaza la aplicarea fondului de ten si acelasi lucru pot sa spun si despre Airbush 55 de la Sephora - nu este suficient de densa.

      Ștergere
  7. Mi-a placut review-ul. Cred ca o sa imi cumpar si eu pensule de pe aliexpress, pentru ca arata foarte bine. Cat ai dat pe transport si in cat timp ti-a ajuns?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am platit nici o taxa de transport, nu-mi amintesc in cat timp a ajuns, probabil 3-4 saptamani, cum ajung coletele din Asia de obicei.

      Ștergere