Rasfat a la Camelia - pentru voi

18.12.14


Mai e o saptamana pana la Craciun si n-am vrut sa fac un giveaway doar ca sa fac ceva, m-am gandit ce m-ar bucura pe mine si m-am gandit de ce avem cel mai mult nevoie in perioada asta (pe langa sanatate) si stiu sigur - liniste, relaxare, rasfat. Asa ca am creat o cutie (partea de sus e vinil care imita tabla de scris, asa ca puteti sa stergeti ce am scris cu creta si sa scrieti ce vreti voi - puneti-va imaginatia la treaba si reutilizati cutia) cu niste chestii care zic eu ca o sa va ajute sa aveti o seara de rasfat total.

Am pus sosete hidratante, masca de fata si de ochi, gel de dus cu ulei de argan, pastila efervescenta pentru baie, crema de corp cu ciocolata, gloss de buze, cateva produse de ingrijire a tenului, o lumanare parfumata, un plic de ceai si inca cateva surprize care nu apar in poza si le va descoperi cine va primi cutia.

Nu trebuie sa faceti nimic deosebit ca sa participati, doar sa lasati un comentariu (in cazul in care o faceti anonim lasati si o adresa de mail ca sa stiu despre cine e vorba daca da norocul peste voi) in care sa-mi spuneti ce veti face anul asta de Craciun.

Aveti timp pana pe 23 sa va inscrieti, iar in ajun o sa anunt cine e norocoasa (printr-un update la aceasta postare). Bafta!

Later edit - castigatoarea este Cristina cu adresa de mail cristina.ueb@....Felicitari, astept mesaj cu datele tale!

86 de comentarii

  1. anul acesta de Craciun voi fi impreuna cu familia.
    adina_kiss04@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. voi petrece in familie. Sarbatori fericite si tie, draga camelia

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghizdavu iuliana simona ;anul acesta de Craciun ,ca in fiecare an il voi sarbatorii acasa cu cei dragi,e-mail;giulianasimona@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Anul acesta de Craciun voi sta cu parintii mei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi fi alaturi de familia mea pentru ca ne vedem destul de rar asa ca va fi o petrecere in care vom avea destule lucruri noi de impartasit si vom gati bunatati cu totii impreuna :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ca in fiecare an Craciunul il petrec alaturi de familie, inconjurati de miros de vanilie de la fursecurile ce se coc in cuptor si cu o cana de vin fiert cu mirodenii.
    bajenaru.iulia@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Anul acesta voi petrece sarbatorile alaturi de familia si prietenii mei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Crăciunul îl voi petrece cu niște prieteni foarte dragi.
    fechetelavinia@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Anul acesta voi petrece Craciunul la...servici, ce poate fi mai ''frumos '' decat sa stai cu colegii la munca, sa te mai certi cu ei, sa urle seful la tine si sefa sa te sacaie incontinuu sa te misti mai repede :)))
    Anyway, sarbatori fericite pentru toata lumea si multa sanatate va doresc!! email: marianfer15@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Craciunul acesta il voi petrece alaturi de familia mea si de cateva rude apropiate, vom lua masa impreuna, vom asculta colinde, vom primi colindatori.
    nicoleta_alexandra1993@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Anul acesta, ca dealtfel si-n ceilalti, voi sarbatori Craciunul impreuna cu sotul meu, vom manca ceva bun (inca nu am definitivat lista) si vom imparti cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Anul acesta voi petrece Crăciunul cu prietenii.
    Email: make_me_smile82@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Noi o sa petrecem alaturi de parintii nostri, ca in ultimii ani! Sarbatori cu bine iti doresc tie si tuturor celor care iti citesc blogul!

    RăspundețiȘtergere
  14. de Craciun o sa stau cu nepotica Eva acasa, ne desfatam cu cadouri :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Anul acesta de Craciun voi petrece impreuna cu familia intreaga.Zic intreaga pentru ca in ultimii 3 ani,inclusiv de sarbatori,mama mea a fost plecata la munca in Italia.Anul acesta suntem toti si nu e nimic ce ar putea sa ma bucure mai mult decat asta.Daca as castiga,i-as da ei cutiuta ca sa fie Mosul ei mai bogat!

    Adresa mea de mail e lavinia_lavinia92@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Craciunul il petrec impreuna cu familia

    RăspundețiȘtergere
  17. De Craciun voi sta acasa cu familia, vom sarbatori impreuna, asa cum facem de obicei, iar a doua zi de Craciun vom merge in vizita la prieteni dragi. Sarbatori fericite tuturor! mihaela4_mada@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. Craciunul acesta il voi petrece ca de obicei cu familia si cu noul membru al familiei : Anastasia

    korinnad@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  19. anul asta o sa petrec Craciunul cu fetita mea si cu catelusa noastra si abia astept sa vad cum o sa reactioneze cea mica cand o sa vada sub brad casuta de papusi pe care i-am pregatit-o! sper ca pana atunci sa i pot lua un pat si Stelei, fetitei mele cu 4 picioruse, daca nu, ea o sa primeasca ceva de ros mai deosebit. un decembrie frumos sa avem! larisa

    RăspundețiȘtergere
  20. oooo <3 cutiuta!!
    sunt obsedata de cutiute dragalase, iar aceasta este perfecta pentru ca o pot desena eu cum vreau si de cate ori vreau! mai mult ca sigur, daca as castiga-o, as reutiliza-o pentru a depozita ojele :D
    nu am stabilit un plan de craciun, insa cu siguranta va fi ca in toti anii: de ajun, cu iubitul, mergem la familia mea si la familia lui, urmand sa ma intalesc cu prietenele mele cele mai bune pentru a ne face cadouri ( abia astept sa le vad reactia la primirea lor! ador sa fac cadouri, mai putin important e ce primesc, fericirea lor e cel mai frumos cadou pentru mine).. prima zi la bunicii de pe tata, a doua zi, bunica de pe mama si a3a zi cu prieteni de familie. nu consider craciunul un motiv de distractie, de mers prin cluburi, cum fac majoritatea tinerilor de azi.. prefer linistea din familie si printre prietenii adevarati.
    iti urez si tie un Craciun Fericit si multa linistite sufleteasca si fericire.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nimic special, intentionez sa fac ceva bun de mancare si sa-mi vad familia si prietenii. Pana la urma este o zi ca oricare alta, doar ca sper sa reusesc sa ma odihnesc :)
    Sarbatori Fericite!
    aurelia_anca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  22. Sarbatori fericite,sanatate si sa petreci alaturi de cine iti este tie drag.Cat despre Craciunul meu si eu sunt curioasa ce voi face.Fiimea vrea la Bucuresti,la rudele de acolo si unde s-a nascut si crescut,iar eu as vrea ziua sa deschidem cadouri acasa aici la Tg-jiu sau munte si seara mi-as misca toate oasele amortite si toti muschii intr-un club sau o petrecere.Vedem pe 25 ce vom face :)

    RăspundețiȘtergere
  23. De Craciun stau cu familia mea, vine si sora mea care e plecata din tara..:ce poate fi mai frumos decat o reintregire a familiei in acorduri de colinde si miros de brad si cozonaci ???

    FB; Corina Cosa

    RăspundețiȘtergere
  24. Anul acesta voi petrece Craciunul undeva la munte, la socrii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Craciunul asta este special.Este primul craciun petrecut cu noul meu catel si ultimul petrecut cu fratele meu mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce cadou frumos. Eu imi voi petrece Craciunul la bunici, la munte, impreuna cu restul familiei. Acolo mergem de obicei :).

    RăspundețiȘtergere
  27. Anul ăsta vom fi la ţară, vom pregăti masă de sărbătoare, vom merge la colindat şi apoi ne vom bucură împreună cu fetiţa noastră de cadourile de sub brad. Îti doresc să ai parte de sărbători minunate şi să fi răsfăţată la rândul tău tot atât de frumos asa cum vrei să ne rasfeti pe noi şi îţi mulţumesc din suflet pentru surprizele minunate pe care le pregăteşti mereu pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumesc pentru giveaway! Chiar este minunat! Anul acesta Craciunul ma v-a gasii acasa alaturi de cei dragi, impartind cadouri care stiu ca nu le asteptau :)) am si ceva suprize ptr.niste oamenii care imi sunt alaturi ... daca tot am primit cadouri in timpul anului, acum e timpul sa fac cateva persoane fericite, si care nu se asteapta la aceste mici atentii. Desigur le doresc multa sanatate, dar bucuria este si mai mare cand primesc bunatatile :)) ... Tie iti doresc un sfarsit de an cald, cu multe bucurii, cu impliniri sufletesti si multa multa sanatate. Iti multumesc ptr. anul care e pe cale sa ne paraseasca, si ptr. micile bucurii pe care ni le-ai oferit cu drag. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  29. Ma duc la ai mei, unde o sa stam cu toata familia. Sincer, abia astept momentul asta de repaus, am de gand sa iau cu mine o cutie de ceai (cel cu pere si caramel de la Lidl, cel mai probabil, pe care l-am luat la recomandarea ta) si sa ma relaxez cat o sa pot cu ai mei, cu sora-mea si verisoara mea, cumva prezenta lor si acceptarea pe care mi-o ofera neconditionat ma linistesc si resimt tot mai acut nevoia asta.

    RăspundețiȘtergere
  30. Mai are rost sa-ti spun ca premiul tau ma tenteaza mult de tot?! Iti multumim pentru surpriza! deeea.ablog@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Anul acesta Craciunul il petrec acasa impreuna cu sotul si fetitele mele!

    RăspundețiȘtergere
  32. pentru prima data in multi ani, parintii mei sunt acasa de craciun, asa ca vom petrece impreuna ajunul, apoi dimineata voi deschide cadourile impreuna cu baietelul meu de 3 ani si sotul si ne vom reintoarce la parinti, ahhh...relaxare totala din partea mea :**

    RăspundețiȘtergere
  33. Anul acesta voi pentrece primul Craciun cu iubitul meu. E primul barbat din viata mea care va face cunostinta cu familia mea. Sunt foarte emotionata mai ales ca am facut amandoi multe sacrificii sa putem avea acest Craciun impreuna, pe noi ne despart 400 de km acum. Dorul e imens emotia ca totul sa fie perfect ma copleseste. Va fi un Craciun modest dar il voi avea pe el langa mine si asta e tot ce conteaza.

    RăspundețiȘtergere
  34. Va fi greu. Este al doilea Craciun fara Ea, sufletul meu drag, mama. Nu mai e la fel si nici nu va mai fi mult timp de acum inainte. Eu, iubitul, tata, dar si mama (intr-o forma sau alta). Noi si atat. Un set de beculete, o friptura de purcel si cateva povesti amuzante din vremea buna.
    Cu drag, Cristina; cristina.ueb@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg prea bine, nici pentru mine nu mai e la fel de niste ani, sper sa il simt altfel in ziua cand o sa am un copil, vreau sa cred ca asa va fi.

      Ștergere
  35. Pentru ca am castigat deja la tine pe blog, e asa de bun simt sa-i mai las si pe altii :)
    Dar ptr ca imi esti draga - iaca am aterizat si eu din Universul asta fix pe blogul tau - m-am gandit sa-ti las comentariu :)
    Ptr mine Craciunul e in seara de 24. E ceva magic in seara aia. N-o sa fac ceva anume. O sa fiu acasa, o sa ma uit pe geam cu gandul ca poate ninge si poate vin colindatorii. Si-o sa ma gandesc la copiii mei... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit comentariul cand l-ai lasat, l-am recitat acum si am zambit cu gura pana la urechi. Sa ai un ajuns magic, asa cum iti doresti. :)

      Ștergere
  36. Ca in fiecare ani la parintii mei, impreuna cu sotul, sora si alte rude; mancarea mamei este formidabila!

    RăspundețiȘtergere
  37. ca de fiecare data craciunul il voi petrece acasa, cu familia

    RăspundețiȘtergere
  38. ce premiu fain! striga RELAXARE prin toti porii :))
    Ce mi-am propus eu pentru acest Craciun? sa-l simt cu adevarat, sa ma bucur cu adevarat de sarbatoarea nasterii lui Isus. Dincolo de perdeaua asta dulceaga a magiei sarbatorilor, a luminitelor ce inunda intreg orasul, a parfumului de brad, de cozonac, portocale si scortisoara, vreau sa simt esenta Craciunului.
    Sunt obosita de tot acest marketing, de mos Craciun, de cele 1000 de feluri de mos Craciuni de ciocolata ce au invadat hipermarketurile inca din septembrie, de goana asta nebuna dupa cadouri, carne de carnati, toba si caltabosi, de vesnica lozinca "sa fim mai buni de Craciuni" (deci in restul anului putem sa dormim in papuci), de vaietul gospodinelor ca nu si-au terminat curatenia (nu inteleg ce-au a face geamurile nelustruite cu sarbatoarea nasterii Domnului), de fetele schimonosite ale celor care se vaita ca tin post...
    Asa ca de acest Craciun vreau sa ma scutur de toate aceste lucruri care ma obosesc si ma irita si sa ma bucur de ceea ce conteaza cu adevarat. Vreau sa merg la biserica, sa cant "astazi s-a nascut Hristos, Mesia chip luminos, cum au spus prorocii" (e unul din colindele mele preferate), sa revad filmul Isus din Nazareth, pe care-l vedeam cand eram mica, cu parintii la TVR1, de Pasti si de Craciun.
    Cam astea sunt planurile mele... poate ne povestesti si tu ce planuri ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E a doua oara cand scriu, nu stiu de ce nu s-a publicat primul. Am un singur plan, sa-mi fie bine. Un pahar de vin, ceva dulce facut de mine (nu le-am cu mancarea de Craciun), fiinte dragi, relaxare. Suna perfect, nu?

      Ștergere
  39. O vizita scurta cu sotul si copiii la parintii mei si apoi acasa.Nu putem pleca departe si nici pt mult timp deoarece soacra mea bolnava necesita ingrijiri speciale si nu o putem lasa singura.Important e sa fim impreuna si trecem cu bine peste toate.Sarbatori fericite Camelia!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Imi doresc sa termin de recapitulat pentru sesiune, astfel incat sa fiu mai linistita la inceputul anului. Sigur ca sarmalutele si cozonacii facuti de mama imi fac cu ochiul si in plus voi petrece foarte mult timp cu familia si prietenii mei! Sarbatori fericite tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  41. Mail: claudia_3187@yahoo.com Fb :Claudia Simion Draga mea, Sarbatori Fericite, sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos! Multa sanatate! De Craciun, asteptam musafiri, am organizat o petrecere pe care o voi tine acasa, datorita faptului ca programul nu- mi permite nicio deplasare in perioada aceasta . Visez la o escapada la munte,dar ma voi multumi cu o pereche de ghete sub brad. Iar faptul ca ii am alaturi pe cei dragi valoreaza mai mult decat orice cadou as putea visa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Claudia, ai perfecta dreptate. Sa te bucuri de fiecare clipa si sa te simti implinita pentru ceea ce ai. :)

      Ștergere
  42. NU VOM MERGE NICAIERI,IN PRIMUL RAND NU NE PERMITEM SI NICI NU AVEM LA CINE MERGE..COPILASII SUNT PRIORITATEA NOASTRA,NICAIERI NU ESTE MAI BINE DECAT LANGA COPILASII..DACA CA MAMICA MEA MAI ERA IN VIATA CU SIGURANTA MERGEAM LA EA... WWW.ANDUTU.ALEX.10@FACEBOOK.COM

    RăspundețiȘtergere
  43. Anul acesta de Craciun voi sta acasa alaturi de cei dragi mie,vom merge cu colinda si ne vom bucura din tot sufletul de aceasta minunata sarbatoare <3
    Email: rodicagranpier@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  44. De Craciun sarbatorim in familie, noi sunte cinci surori si ce-a mai mare bucurie a noastra e de craciun cand mergem toate la mamma acasa, mamma pentru noi e tot ce avem mai sfant si intodeauna de sarbatori sarbatorim impreuna cu ea.Iti doresc Sarbatori Fericite si La multi aniiiiiiiiii ♡pupiciiiiii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sarbatori fericite si sa va bucurati de clipele petrecute impreuna. :)

      Ștergere
  45. Singurele concursuri la care am participat pana acum au fost cele de pe blogul tau,asa ca imi incerc norocul si la cel actual.Anul acesta va fi un Craciun aglomerat deoarece toate rudele vin la noi acasa.Vizita pe care ne-o face baiatul meu student in Danemarca ne face tinta tuturor.Deci pentru mine este un Craciun mai muncitoresc asa....dar la anul o sa-mi iau revansa caci ne ducem noi la el.Sa nu uit ''Craciun fericit si plin de bucurii!"' (FLORINA A. florina_atanasiu@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  46. Craciunul e o sarbatoare de familie asa ca voi fi cu cei dragi!Astept tot anul perioada asta ne vom bucura din plin...Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  47. Buna,

    De Craciun o sa mergem impreuna cu sotul si cei doi baietei draguti ai mei in vizita la mama. Asa ca o sa ne jucam cu copii si o sa mancam cel mai bun cozonac facut de bunica mea. Poate mergem si la colindat pe la celelalte rude.. Si sper sa ne vedem si cu prieteni dragi ca sa profitam la maxim de vacanta.

    Sa ai sarbatori cu bine!
    Valentina A. (valentina_tracicar@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  48. Servus,Camelia:)
    Anul trecut eu am castigat cadoul oferit de tine de Craciun:) Sa vedem daca o sa fiu la fel de norocoasa si anul asta;)
    Anul asta o sa am o sarbatoare linistita in sanul familiei si impreuna cu prieteni.O sa am un moment de respiro.
    Iti doresc un Craciun magic si plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  49. Anul acesta stam acasa ,ce de alfel in fiecare an, insa avem program incarcat de intalniri cu prietenii, vizite pe la parinti, bunici , matusi ,nasi,fini...etc !!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Anul acesta o sa mergem in vizita la parinti ! Este al doilea Craciun al fetitei mele Sofia , acum este mare si poate spune "aho , aho . popii si ati " deci trebuie sa colindam bunicii !Sarbatori fericite ! email:tsandita@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  51. Anul acesta o să sărbătoresc Crăciunul cu sora mea şi mama(numai ele mi-au mai rămas). Nimic special, ceva modest în familie.
    Sărbători fericite îţi doresc! :*
    E-mail: grigorasana97 (yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  52. Cu familia, parintii, socrii, prietenii, cu cat mai mult cu atat mai bine! :) Sarbatori fericite tuturor!
    dyanadas@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  53. Intotdeauna Craciunul l-am petrecut cu familia, iar anul asta va fi la fel. In Ajun facem bradul iar in dimineata de Craciun ne strangem cu totii in jurul lui si desfacem cadourile. De cativa ani avem o traditie, fiecare ia cate un cadou de sub brad si daca este al lui (are eticheta), il pastreaza, daca nu, il da cui ii apartine. Si apoi altcineva ia un cadou si tot asa. Pentru mine Craciunul este cea mai frumoasa sarbatatoare. Daca vom avea si un pic de zapada, va fi perfect!

    RăspundețiȘtergere
  54. De Craciun o sa fiu cu familia (cu baiatul meu de 5 ani si sotul ), si probabil in vizite la bunici, matusi...
    mandrutaa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  55. Va fi primul Craciun petrecut cu fetita mea, acum are sase luni, e tare scumpica, - asa ca vom petrece aceasta minunata sarbatoare in familie! ionelala@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  56. Pentru ca familia s-a marit cu un membru, am dori sa petrecem sarbatorile Nasterii Domnului in sanul familiei, dar vom merge si pe la bunei sa-i vedem...e vacanta!!! mihaela.bojescu@yahoo.ro

    RăspundețiȘtergere
  57. Craciunul asta va fi unul special...suntem 3...noi si puiutul nostru vom petrece in fata focului, intr-o cabana superba. stanciu_ioana_larisa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  58. Toate drumurile duc acasă de Crăciun. De 26 de ani, respect cu religiozitate acest obicei, chiar dacă viața ne mai pune piedică uneori și ne împiedică să fim aproape de cei dragi. Mi-am revăzut și tatăl, după câteva luni de absență justificată, așa că sărbătorile vor fi cu adevărat minunate, cu miros de cetină și cu multe zâmbete, ceea ce îți doresc și ție! gianinutz@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Craciunul ... intitdeauna cu familia ! Turta dulce, cozonacei, carnaciori ca la mama .... tot tacamul andacad@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Sarbatorile(Craciunul si Anul Nou) mi le voi petrece alaturi de familie si prieteni.
    Cat despre giveaway pot spune ca e un giveaway pe sufletul meu si ca imi place tot ce vei oferi castigatorului. Multumesc frumos si sarbatori frumoase!
    Adresa de e-mail: biancastn99@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  61. De Craciun voi sta acasa cu familia mea. floricik_07@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  62. Uff, de cand lucrez, Craciunul reprezinta pentru mine o perioada plina de stres ca nu pot ajunge acasa din cauza serviciului, ca nu pot simti sarbatorile etc. Dar incerc sa le fac pe toate si ma bucur cand ajung acasa..Asta e tot ce imi doresc...
    Iti doresc un Craciun minunat!
    loryblue84@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  63. Craciunul acesta e primul pe care-l petrec doar cu el, incercam sa facem ceva doar noi 2, avand in vedere ca acum 2 zile a devenit logodnicul meu :D facem ciocolata de casa, impodobim bradul in timp ce motanul nostru despodobeste bradul :)) Sarbatori feriicite! paula.stacescu@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  64. Voi petrece Craciunul acasa, cu familia. https://www.facebook.com/dor.deflori.7, e-mail: dor_de_flori@ymail.com

    RăspundețiȘtergere
  65. Păstrez tradiția și anul acesta. Voi petrece Crăciunul acasă împreună cu familia.
    Sărbători fericite!!
    Email: emiliamiron1@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  66. Voi petrece Craciunul alaturi de familie si prieteni!
    Un Craciun fericit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  67. hmm............Craciun...........sper sa le fac putina concurenta pisicilor mele si sa lenevesc pana ma satur. Sa miros cozonacii, sa ascult colinde si sa zambesc

    RăspundețiȘtergere
  68. De Craciun voi fi acasa cu bunicii, mama si prietenul meu. Va fi un Craciun de poveste in familie, chiar daca tata imi lipseste de 3 ani...

    alicemariana.andrei@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  69. Anul acesta voi petrece alaturi de familie. Nimic pretentios. Desi iubitul nu este alaturi de mine in tara,voi avea familia alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  70. Anul acesta de Craciun vom sta acasa, ne vom odihni si ospata din bucatele pregatite de noi...
    loredana_mardari@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere