M-am indragostit de o geanta! Serios!

5.12.14


Cand m-au contactat cei de la Fecbek pentru o colaborare am ridicat sprancenele si m-am gandit - in mintea mea - cine mai sunt si astia ca nu auzisem de ei. Dar am luat siteul la rasfoit si m-am oprit la 2 genti (stiu ca am o problema cu gentile in ultima perioada, dar nici macar nu mai incerc sa ascund acest aspect) si castigatoarea a fost cea din poze, au prea multe modele si e destul de greu sa te opresti la ceva - la momentul ala nu stiam ca Marsala va fi culoarea aleasa de Pantone pentru 2015, dar am facut o alegere destul de inspirata. Geanta o gasiti AICI.

O sa incep cu sfarsitul - este cea mai misto geanta cumparata de mine on-line pana acum. De la culoare la model, imi place tot. Materialul este atat de moale si placut la atingere, accesoriile metalice sunt de calitate, cusaturile sunt perfecte, geanta nu a avut nici un miros (marea mea problema cu gentile cumparate on-line), interiorul gentii este de calitate (o alta mare problema la genti in general, nu va zic la cate genti mult mai scumpe mi s-a rupt captusala de-a lungul timpului).

Are 3 compartimente interioare (cel din mijloc cu fermoar, celelalte doua cu inchidere magnetica care functioneaza foarte bine) si desi nu este o geanta mare reusesc sa car destule dupa mine. Se poate purta atat pe umar (bareta este reglabila si este de-o calitate foarte buna) cat si pe/in mana (chiar imi place lantul metalic cu bucata mai lata pentru tinut in mana, e foarte usor de purtat). Nu am nici o geanta in nuanta asta si nici vreun model asemanator, sunt mai mult decat incantata de alegerea facuta.

 
Pentru lucrurile misto trebuie sa te lupti si asa a fost si de data asta - a ajuns cu peripetii la mine. Cei de pe site au trimis-o cu GLS (sa ii evitati, v-am mai zis zilele trecute mai multe) si a ajuns in 2 zile in tara, insa ca sa ajunga la mine cei de la GLS mi-au cerut 124 ron (pentru intocmirea declaratiei vamale - taxe de platit nu erau intrucat valoarea pe colet a fost mica), eu le-am spus celor de pe site de situatie si si-au asumat ei taxele - nu uitati concluzia: fara GLS, sunt penali. Acum ma bucur ca geanta a ajuns la mine pentru ca imi place mult, cred ca v-ati dat seama deja.

Nu ma asteptam sa-mi placa si nici s-o port aproape zilnic, dar s-a intamplat. Astazi am primit un colet cu o alta geanta (nu de la ei, ci de pe alt site) si-mi place si aia mult de tot (o sa vi-o arat zilele urmatoare), insa pana ma cucereste altceva geanta asta ramane preferata mea pentru moment.
 
Stiati siteul? Cum vi se pare geanta? Si ce parere aveti despre Marsala, culoarea anului 2015? Mie imi aminteste de tata (rapidist infocat) si imi da o stare de bine.

36 de comentarii

  1. Foarte frumoasă geanta! Să o porți cu mare drag. Culmea, tot de Rapid îmi amintește și mie această nuanță, sora mea fiind rapidistă din clasa întâi.
    Eșarfa este cu vulpițe? Ne poți spune de unde este? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Aurora. Eu am mers prima data pe stadion la 3 ani. :) Esarfa e primita si, da, este cu vulpi, cred ca este din Primark, daca nu ma insel. Si culmea (sau poate nu) este primita de la o cititoare.

      Ștergere
    2. Ah, e foarte simpatic imprimeul! Cei de la Primark au multe chestii faine, păcat că nu au magazine și la noi în țară.

      Ștergere
  2. Geata este de-a dreptul superbă! Nu știam de existența site-ului. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult, nici eu n-am stiut, dar acum stiu. :)

      Ștergere
  3. In primul rand sunt Rapidista!!!!
    In al doilea rand.. am un mare off in suflet pentru ca nu pot sa o am si eu :))) recunosc!
    Si in al treilea rand ma bucur din sulfet pentru tine!!!
    Doamne.. nu am vazut in ultimul timp.. o geanta sa-mi placa atat de muuuult... <3
    Visez... inca.. visez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, imi place mult si mie si culoarea imi da o stare de bine pe care nu pot s-o descriu. :)

      Ștergere
    2. Si mie draga mea... daca te gandesti vreodata sa nu-ti mai placa... I'm here.. :)))

      Te puuuuuuuup!

      Ștergere
  4. Ce dragut, am citit zambind, tot de la ei astept si eu o geanta similara (aceeasi culoare!) si ma bucur sa aflu ca a ta e atat de bine lucrata, acum o astept cu emotii si mai mari pe a mea. Inca n-a ajuns dar sper sa nu mai dureze mult.
    Sa te bucuri de ea, este superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sper sa fie si a ta cel putin la fel de reusita si sa te bucure. :)

      Ștergere
  5. Si eu m-am indragosit de geanta ta! Este superbaa! Sa o porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai avut motive bune sa te indragostesti de ea, este speciala . Sa o porti cu mare drag , nu am stiut de acest site pana acum. Imi place foarte mult si culoarea,azi am aflat si eu ca este culoarea anului 2015.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place mai mult Marsala decat asta din 2014. Multumesc :)

      Ștergere
  7. Sa o porti cu placere pana la "rupere". Site-ul e nou pentru mine dar ador postarile pe care le faci despre diferite site-uri -documentate si asa cumva umane.Culoarea este....exact pentru mine caci ador rosul in toate intensitatile sale ,chiar ieri am fost intrebata care e culoarea mea preferata( cred ca ma asteapta o surpriza) si am raspuns ROSU.Aaaa si sa nu uit : La cat mai multe genti si....ghetute asortate.( FLORINA A.)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, si mie imi place rosu si toate nuantele de pe langa, dar a fost o perioada cand n-am purtat deloc. Recuperez. :)

      Ștergere
  8. Este chiar foarte foarte frumoasă! Atât modelul cât și culoarea.. wow! Să o porți cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  9. E minunata geanta asta, chiar merita un pin pentru mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte faina geanta, din toate punctele de vedere, ma duc sa trag un ochi sa vad modelele lor, imi pare ca se diferentiaza de celelalte site-uri asiatice.
    Sa o porti cu placere! Cand ai spus ca si-au asumat taxele, te-ai referit la colaborator sau firma "minunata"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La site m-am referit, cei de la GLS sunt de toata jena. Navigare placuta :)

      Ștergere
  11. E minunata! Si dupa ce am citit ce descriere i-ai facut imi place si mai mult. S-o porti sanatoasa! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, chiar m-a surprins placut din toate punctele de vedere. :)

      Ștergere
  12. Cat de mult imi place culoarea - un ruj in nuanta asta mi s-ar asorta perfect cu parul :))
    Nu prea-mi schimb gentile din simplul motiv ca mi-e lene sa tot mult continutul dintr-una in alta si inevitabil uite cate ceva, dar gentuta din imagine chiar arata bine :)

    RăspundețiȘtergere
  13. e foarte frumoasa si ca aspect dar si culoarea e minunata! sa o porti cu drag,pana cand o alta preferata va va desparti! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. E chiar simpatica, o alegere inspirata. Culoarea este foarte frumoasa; e un rosu grena sau un rosu-roz-zmeuriu inchis?

    Eu am avut probleme cu Star Curier si Urgent Curier, niste nesimtiti care m-au enervat la maxim, mai ales cei de la Star Curier (dap, am luat si eu o data de la Makeupshop prin ei si nu de BF) si am facut la reclamatii...geaba. Tot dupa cateva zile am primit comanda.
    Cei mai serios raman Cargus (nu, nu s-au unit cu Urgent si sper sa n-o faca) si Fan.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este grena. Cargus si Urgent au fuzionat din luna iulie si nici unii n-au cine stie ce servicii, depinde foarte mult de curierul de pe zona, unii sunt ok sau altii vai mama lor, ca in toate firmele.

      Ștergere
  15. Imi place geanta, e super draguta! Si culoarea la fel! Sa o porti cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. M-am indragostit iremediabil!!! Superbaaaa!
    Sa o porti cu placere!
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere