7 intr-o saptamana #16

14.12.14


Postarea asta banuiesc ca o sa fie o mare ameteala asa cum e si mintea mea acum (nu ma intrebati de ce ca nu stiu, am o stare aiurea - nu neaparat proasta, ci doar aiurea - nu-mi doresc decat sa ma bag in cada si sa stau acolo fara sa ma gandesc la nimic). Am avut o saptamana agitata cu multe drumuri si lucruri de facut, am o gramada de planuri si idei, am multe in minte ... cred ca prea multe. Dar in fine ... sa revenim la poze.

Am facut poze in vreo 3 zile diferite sa va arat oja pe care am purtat-o, n-a fost chip sa ne intelegem. Nici nu-mi amintesc cum se numeste - este grena, metalica si e de la O.P.I si are un nume lung care incepe cu E. Macar asta am tinut minte. Am primit de la o prietena 2 lumanari cadou si chiar m-am bucurat (Gingerbread Cookie o am si-mi place mult, Caramelized Pear chiar m-a tentat, dar n-am luat-o, asa ca acum o sa pot sa vad cum e). Am o geanta noua care imi place la nebunie, dar o sa va povestesc mai multe despre ea zilele urmatoare.

Am ajuns saptamana asta de 3 ori la masaj asa ca nu puteam sa nu mentionez asta (daca n-ati citit postarea de zilele trecute va invit s-o cititi, a fost misto de tot), momentul a fost perfect si mi-a placut mult. Am descoperit niste produse romanesti care m-au entuziasmat peste masura si de-abia astept sa vad cum se inteleg cu tenul meu (prima impresie este mai mult decat buna), promit sa va povestesc si despre ele pentru ca merita.

Am primit cateva cadouri frumoase, unul dintre ele de la Nivea atunci cand am mers sa profit de voucherul primit pentru Chocolat. Am luat macarons cu vanilie, fistic si portocale, iar mama s-a indopat cu niste tarte cu fructe (nu stiu daca v-am spus ca mama e innebunita dupa dulciuri, bine ca nu seman cu ea). A fost o surpriza frumoasa, dar nu m-am mirat foarte tare pentru ca Nivea m-a surprins placut tot anul asta. Dar am zambit larg.

Voi ce-ati facut saptamana asta?

9 comentarii

  1. Vai ce frumoasa e geanta, imi place mult de tot . Arata tare bine si culoarea ojei.Saptamana mea a fost tot una agitata, ma enerveaza si aglomeratia din magazine. Sunt curioasa de produsele romanesti. Te piup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie, Anamaria, o sa va povestesc despre ea curand. Deja e nebunie peste tot si reusesc sa te agite si pe tine, asa e. :)

      Ștergere
  2. Macarons (!!!) si lumanari...dupa asta poti sa-mi arati si luna de pe cer ca sunt imuna :)) Caramelized Pear e foarte misto, eu o am in varianta mare <3
    Ca tot ziceai de cadouri pt suflet intr-o postare, mi-am cumparat de pe EMag...ciocolata Kiss!! Who does that? I do! :)) Pai daca n-am Mega Image? N-am mai mancat de 20 de ani (cand te exprimi asa zici ca esti o fostila:))). E 90% ca in copilarie. Imi placeee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi-a placut niciodata Kiss, nici nu stiu daca am incercat-o la vremea aia. :))

      Da, macarons, lumanari, cadouri, masaj - ce sa mai ceri? :)

      Ștergere
  3. Ce saptamana minunata ai avut..
    Alta geanta.. alt timp de gandire pentru mine.. :)))) superba postarea!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, a fost frumoasa, dar si obositoare. E frumoasa geanta, stiu. :)

      Ștergere
  4. Mie imi place nuanta ojei. :) Nu am incercat prea multe de la OPI pentru ca pe unghiile mele nu rezista prea mult.
    Nu am auzit de cele trei produse de mai sus, dar astept sa citesc parerea ta despre ele.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe mine nu rezista de obicei, insa asta a rezistat vreo 6 zile fara topcoat. :))

      Ștergere
  5. In afara de munca si treaba prin casa...nimic interesant :(
    Ma simt prea obosita sa mai fac si altceva,de multe ori!

    RăspundețiȘtergere