Cumparaturi ... ultimele pe anul asta

30.12.14


Acum vreo doua saptamani (cred) am primit niste colete cu cateva produse comandate luna trecuta, dar n-am apucat sa vi le arat, erau luate pentru cadouri si n-am vrut sa fiu prinsa in actiune si sa stric surpriza. Daca tot au fost oferite am zis ca pot sa fac si poze, dar zapada de afara si intunericul din casa mi-au cam dat batai mari de cap, dar daca nu vi le arat acum nici nu mai apuc, asa ca lucram cu ce avem (sa nu comentati de patura care e sifonata ca numai de calcat paturi nu imi ardea mie ieri).

Prima comanda a fost data pe Sheinside si i-am comandat mamei 3 produse (mi-a zis mai in gluma, mai in serios, cand a vazut un pulover de-al meu ca as putea sa ii iau si ei cateva ceva cand mai dau cate o comanda si am executat - glumesc, imi place sa ii cumpar haine, chiar daca are un sifonier plin): un pulovar, un cardigan si un tricou cu maneca (aproape) lunga. 

O sa incep cu pulovarul khaki, care de fapt nu e nici bej si nici gri, dar nici khaki, e o combinatie, deloc urata, insa eu va spun ca ma asteptam la altceva si nu ma refer la culoare. Ma asteptam sa fie mai pufos si putin mai larg (nici gand de marimile trecute pe site la bust - 128 cm, mama are in jur de 100 si vedeti si voi cum ii vine), mi s-a parut interesant ca e mai lung in spate si ca sunt texturi diferite pe fata si pe spate, insa mi-l imaginam altfel. Puteti sa vedeti aici cum arata pe site si ce culori mai sunt disponibile.


Tricoul alb (eu as zice mai degraba ca e un alb murdar - il gasiti aici) e dintr-un material foarte misto, e moale si se poate purta cu multe chestii. A fost o achizitie inspirata si mamei i-a placut mult, desi nu prea se "asorteaza" cu burta ei dupa cozonac, dar pana la primavara se rezolva. Maneca lunga e mai degraba trei sferturi, dar e mai interesant asa, merge mai bine cu partea mai lunga de la spate.


Cardiganul bleumarin (il gasiti aici - in total sunt patru nuante disponibile) l-am vazut acum ceva vreme la Georgia (ea are varianta grena, puteti sa vedeti aici cum l-a asortat) si mi-a ramas mintea la el, insa pentru mine e prea scurt, asa ca i l-am luat mamei. Ma asteptam sa fie mai opac (asa mi s-a parut pe site si in pozele Georgianei), dar difera un pic. N-as zice ca nu e acelasi model, doar ca asta de l-am primit eu pare lucrat mai larg. Nu stiu daca e doar impresia mea, voi ce ziceti?. Oricum e misto si mama o sa-l poarte des, asta e tot ce conteaza.


Cea de-a doua comanda a fost data pe Choies dupa o incurcatura cu un pulover care ba n-a ajuns, ba era in stoc, ba nu era, o intreaga aventura. Si m-am saturat asteptand-o, a durat mult, peste 5 saptamani, daca nu mai mult. Ce-am luat? O geanta si o camasa (da, m-am riscat din nou la o camasa si de data asta n-am mai dat gres).

Geanta nu este deloc stilul meu, tocmai d-aia am ales-o (nuanta de grena imi place mult si o sa fiu "in trend" in 2015), n-am nimic asemanator. Capetele de mort de pe o parte chiar nu deranjeaza si nici nu ies in evidenta, de franjuri am scapat cum a ajuns geanta (puteti vedea aici cum arata cu ei, n-am inteles la ce au fost pusi, nu fac decat sa incarce inutil), forma este putin ciudata, dar imi place si am in cap o tinuta la care se potriveste la fix.


Camasa rosie (o puteti vedea mai bine aici - mai sunt inca 2 culori disponibile) mi-a dat mari batai de cap la pozat, asa ca o sa va arat poza cu ea sifonata (ma dispera cat de sifonate pot ajunge hainele comandate on-line) cand a ajuns ca sa vedeti culoarea (este o nuanta de rosu absolut superba). N-a fost chip sa ii pot face poze in casa la lumina asta, a iesit orice alta nuanta, numai rosu nu, desi m-am straduit si am adunat vreo 15 poze bune de aruncat. Candva (probabil la primavara, ca nu vad cand mai devreme) o sa vi-o arat pe mine pentru ca-mi place mult modelul si culoarea, dar e clar ca am nevoie de lumina naturala ca sa si intelegeti ce e cu ea. Daca exista si varianta pe negru, o comandam fara sa stau pe ganduri.


Si asta a fost ultima sesiune de cumparaturi on-line pe anul asta. Insa trebuie sa marturisesc ca am exagerat in ultimele zile si o sa am ce sa va arat si la anu'. Ma "laud" cu cateva perechi de ghete si cizme, cu o alta geanta, un colier, niste pulovere si esarfe si cateva produse cosmetice. Statul asta fortat in casa nu i-a priit cardului meu, dar ce era sa fac?

22 de comentarii

  1. ador geanta! eu am o pasiune pentru capetele de morti si asta e pe placul meu <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie mi-a plăcut tot ce am văzut..
    Pupicei mamei şi ţie, draga mea..

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul pulover si geata imi plac cel mai mult. Nu era asta geata din poza de ieri de pe FB, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le porti cu drag si tu si mama ta , imi place in mod deosebit geanta si camasa rosie , cand am vazut modelul intreg mi-am adus aminte ca o remarcasem si eu cred ca am si pus-o in wishlist .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim, e chiar reusita camasa, nu se compara cu cele comandate inainte.

      Ștergere
  5. Foarte dragute noile achizitii si o prind foarte bine pe mama ta, sa le poarte cu mare drag .Imi plac si geanta + camasuta .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. De mult timp sunt cu ochii pe camasa aceea rosie! Cred ca o sa o cumpar cat de curand! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita, singura chestie de reprosat e ca se sifoneaza cam usor.

      Ștergere
  7. Aceeasi geanta am vazut-o la sfarsitul verii la un magazin din zona Cismigiu.Era 25 lei parca, iar daca nu avea capetele alea de mort, mi-o luam. Am trecut de cativa ani de perioada aia, nu vreau sa ma mai intorc. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am fost niciodata in perioada aia, deci pot sa fiu acum fara probleme. :)) N-arata de 25 ron geanta, probabil era acelasi model, insa la asta materialul si accesoriile metalice chiar sunt ok.

      Ștergere
  8. Toate arata bine, ii urez mamei tale sa le poarte cu placere (cardiganul mi-l doream si eu pe albastru, intr-adevar pare lucrat mai larg acesta, e mai putin opac), iar geanta si camasa sunt super frumoase! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asteptam sa-mi zici daca doar mi se pare. Al tau pare si mai gros, ma refer la maneci, la partile care-s petrecute. :)

      Ștergere
  9. Foarte frumoase toate! <3
    Sa le purtati cu drag! :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa porti cu placere tot ceea ce ti-ai luat!
    Si nu regreta "dezmatul" shoppinguistic, ce-ar fi viata fara astfel de mici bucurii??? Stii cum se spune: "suma viciilor este constanta". Unii cu alcoolul, tigarile sau chestii mai grave....altele cu hainele si accesoriile :)))
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, nu regret, ma dau si eu interesanta :)), nu mi-am refuzat niciodata astfel de mici placeri, fac viata mai frumoasa. :)

      Ștergere
  11. Imi plac achizitiile tale! Pana acum am primit haine comandate doar de pe Sheinside, TBdress si Romwe si mereu am fost multumita! :D

    loredanavlaescu@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere