O seara cu Fares ... de 85 de ani

11.1.15


In decembrie cei de la Fares au implinit 85 de ani de existenta (va vine sa credeti?) si m-au invitat la un eveniment la Seneca Anticafe. In seara aia eu aveam ceva programat si n-am avut cum sa ajung si mi-a parut rau. As fi vrut sa aflu mai multe despre istoria Fares si momentele lor frumoase, despre planetele din spatele ceaiurilor lor (am vazut cat de apreciate sunt cand v-am aratat pe Facebook ce-am primit), despre tot ce inseamna existenta asta indelungata. 

Si as fi vrut sa ajung si la Seneca Anticafe - vazusem un reportaj despre spatiul asta si mi-a placut mult de tot conceptul. Este gandit pentru lucru si relaxare, platesti timpul (8 ron/ ora) si poti folosi spatiul unde gasesti ceaiuri si snacksuri, jocuri de masa, carti, reviste de specialitate, ai acces la bibliotecile universitare, mese de lucru, proiector, scanner, imprimanta si Wi-Fi. Poti chiar sa aduci mancare si bauturi non-alcoolice de acasa, este pur si simplu un spatiu in care sa te simti ca acasa.  Si daca stai mai mult de 5 ore dupa a cincea ora nu mai platesti.

Insa cum n-am reusit sa ajung cei de la Fares mi-au trimis un colet surpriza unde am descoperit o gramada de produse interesante, iar unele dintre ele chiar mi-au fost de folos in perioada cand m-am luptat cu raceala. Am baut mult ceai, iar ceaiul anotimpuri - Iarna mi-a placut in mod deosebit pentru ca este foarte aromat. L-am savurat in timp ce foloseam ulei esential de lavanda in lampa de aromaterapie si m-a ajutat sa ma relaxez.

Un alt aliat de nadejde in perioada asta mi-a fost uleiul de pin pe care l-am folosit pentru inhalatii (10 picaturi la un litru de apa), dar si in baie cand zaceam si uneori l-am folosit si noapte in lampa de aromaterapie. M-a ajutat sa respir mai usor si sa pastrez o nota de prospetime.

Mai am de incercat o gramada de ceaiuri (v-am povestit pe Facebook ca ma minunam ca n-am nici un produs de la Fares in casa, am descoperit ca aveam chiar destule, doar ca nu m-am uitat niciodata de la ce firma sunt, intindeam automat mana dupa ele in magazin), iar mama o sa incerce capsulele Antistress si Confort Emotional (daca sunt bune va anunt). Si cu ocazia asta am aflat cat de multe produse au (chiar nu-mi imaginam) si mi-ati dat si voi cateva idei bune si am de gand sa va urmez recomandarile.


Eu in mod sigur o sa ma uit dupa produsele lor de acum incolo si n-o sa mai fiu asa aeriana. La multi ani, Fares! Voi cat de bine cunoasteti produsele Fares? Recomandati ceva? Este ceva ce nu va lipseste niciodata din casa?

23 de comentarii

  1. Si eu am o multime de ceaiuri Fares in casa. Pariez ca toata lumea are, apreciez raportul calitate-pret.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fares e una dintre marcile de ceai autohtone super folosite de catre familia mea si suntem foarte multumiti de calitatea lor :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Wowww 85 de ani, incredibil, am auzit de ele, dar nu am folosit :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu m-am bucurat ca am ajuns la evenimentul lor si mi-a placut tare mult la SenecaAnticafe, chiar discutam cu un prieten cu vreo saptamana inainte si imi povestea de loc, dar nu mai stia cum se numeste :D Sunt fan ceaiuri Fares si am patit ca tine - credeam ca nu am, dar aveau alt ambalaj. Si la farmacie tot Fares aleg, fara sa imi dau seama :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tot zis ca ajung, dar n-a fost sa fie. Am fost chiar caraghioasa cu ceaiurile, toate lumea zicea am, am si eu ma gandeam ca numai eu n-am si cand m-am uitat ... am ras singura de mine. :)

      Ștergere
  5. Da am folosit sunt super si nu numai ceaiurile cat si siropurile de tuse vit c cu echinaceea si mai sunt cateva incercate de mine dar nu mi amintesc acum :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a mai recomandat cineva siropul de tuse, o sa ma uit dupa el. :)

      Ștergere
  6. Ceaiurile de la Fares sunt mai aromate,iti dai seama ca sunt de calitate :)
    Am mereu in casa astfel de ceaiuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am ceaiuri de la Fares.. 💞 pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Zilnic beau cate 2-3 ceaiuri Fares. Cea cu cele 7 fructe, ceaiul verde si de menta sunt preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna Camelia.Iti citesc blogul de foarte mult timp dar nu am comentat niciodata.Dar acum nu ma pot abtine sa nu iti spun ca mie nu imi lipseste niciodata din casa Siropul din muguri de pin de la Fares.Este foarte bun pentru tuse, bronsite etc.Iti recomand sa il probezi, mai ales ca este natural. Imi place tare mult cum scri.Spor pe mai departe.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te astept mai des cu comentarii si multumesc de sugestie. :)

      Ștergere
  10. Imunitate cu 7 ciuperci...zic eu ca m-a ajutat sa evit raceala, il folosesc de vreo 3 luni de zile + ceaiurile( diverse sortimente, am in casa cel putin 8 sortimente de ceai :)) )

    RăspundețiȘtergere
  11. Vad ca toata lumea mai nou a inceput sa si arate ceaiurile pe blog si cu siguranta am sa fac si eu o atfel de postare la mine pe blog , chiar azi am aflat ca la mine in oras exista o ceainărie , de abia astept sa merg si eu .Te pup :*

    http://iloveshoppingmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici era vorba de o cafenea misto si o aniversare, nu de aratat ceaiurile pe blog. Dar nici ceaiurile nu e rau sa le arati, mai ales daca-s interesante si oamenii afla despre marci noi. :)

      Ștergere
  12. Util mi se pare uleiul de lavanda, l-am încercat și eu luna trecută pentru prima dată și mi-a plăcut mult. La mine cea mai de succes gamă Fares este Biosept și o recomand fără ezitare. Eu am folosit tinctura, uleiul și siropul din această gamă pentru primele răceli ale pruncului, dar și pentru tusea mea. Ceaiurile lor nu îmi lipseau din birou când mergeam la lucru, și sigur vor reveni odată ce voi termina concediul de maternitate. După mine, Fares rulz!

    RăspundețiȘtergere