Sampon uscat L'Oreal Express Refresh body-builder

31.1.15


Stiu ca multe asteptati sa scriu despre produsul asta de ceva vreme si culmea e ca si eu asteptam sa scriu de ceva vreme, doar ca, desi l-am folosit de cateva ori (mai multe chiar), nu mi-am gasit cuvintele, nu mi-a venit acea idee buna. In primul rand denumirea de sampon uscat n-are nici o treaba cu produsul in sine si pentru ca n-am vrut sa scriu despre el doar dupa ce l-am incercat eu i l-am dat mamei sa-l incerce (mama, care e fana Batiste de cateva luni si acum un an nici un stia ce e ala sampon uscat) cateva zile, dupa care i l-am pasat unei alte prietene sa-l incerce si ea. Acum s-a intors la mine si parerea noastra coincide - nu e sampon uscat.

Eu cand citesc pe un produs pentru par body-builder ma astept la rezultate, iar folosind produsul asta n-am vazut nici un efect de volum, de ingrosare a firului de par, nici nu mai vorbesc sa absoarba grasimea de pe scalp sau sa dea impresia unui par curat. Nu face nimic din toate astea, dar miroase frumos, deci daca e sa caut ceva bun de zis, as putea sa-l folosesc ca un fel de deodorant pentru par.

Stiu ca mai sunt doua variante ale acestui produs (Volume Kick si inca unul a carui denumire nu mi-o amintesc acum), dar nu stiu daca ma tenteaza sa mai incerc vreunul dupa ce am vazut cum (nu) functioneaza asta. In plus dupa ce il folosesc trebuie sa ma spal neaparat pentru ca simt o mancarime la nivelul scalpului (mama si prietena n-au simtit-o, dar eu da, de fiecare data, si nu am scalpul sensibil).

Asa ca data viitoare cand va duceti la Hello Free Z One Discount (ca de acolo e luat) si cautati un sampon uscat intindeti mana dupa Batiste care are un super pret la ei sau dupa sprayul de la VO5 de care v-am povestit aici, care e fenomenal cand vine vorba de volum.

L-ati incercat? Aveti alta parere decat mine? Chiar sunt curioasa.

18 comentarii

  1. Nu l-am incercat. Nu am avut sampon uscat pana acum dar urmeaza un Batiste, dupa ce am citit mai multe pareri. Am parul fin, lipsit de volum, se ingrasa usor si ma gandesc ca s-ar plia perfect unul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca mai toate produsele pe care le pui in discutie, nici de acest sampon uscat nu am auzit, de fapt nu am folosit niciodata un sampon uscat, dar e bine de stiut ca Batiste este un sampon bun.
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de avut in casa pentru urgente gen trebuie sa plec in 5 minute si parul meu pare lins de vaca. :)) Intelegi tu ideea ...

      Ștergere
  3. Eu sunt singura de pe planeta careia nu i s-a potrivit nici macar Batiste, deci ce sa mai zic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate l-ai folosit aiurea, nu prea vad ce sa nu ti se potriveasca la un produs de genul asta. :)

      Ștergere
  4. Primul sampon uscat pe care l-am folosit a fost Balea - Trend it up! Era ok, absorbea sebumul, dar evitam sa il folosesc prea des pentru ca de fiecare data ma sufoca. Apoi, datorita tie (si iti zic un mare "Multumesc!" pentru asta) am aflat de Hello Free Z One Discount de unde am luat Batiste varianta Cherry. Ei bine, m-am indragostit! E minunat din toate punctele de vedere. Am incercat si varianta XXL volume (primisem de la o prietena un tub micut de 50ml), dar nu mi-a placut efectul acela de fixativ. Apoi, la urmatoarea vizita la ei nu am gasit decat Batiste varianta XXL volume, asa ca am preferat sa il iau pe acesta de la L'Oreal. Dezamagire totala! Exact cum ai spus si tu, singura utilizare pentru el ar fi ca deodorant pentru par...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca informatiile oferite de mine ti-au fost de ales, Batiste e si preferatul meu din ce-am incercat pana acum. Mie mai imi place mult samponul spuma de la TRESemme, dar nu se gaseste usor, face minuni si ala. :)

      Ștergere
  5. Nu am folosit niciodata un sampon uscat,dar mi-as dori si eu sa vad cum este,pt ca am citit multe despre el si parcaam devenit curioasa,sper sa incerc si eu pe viitor,te pup scumpa mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu ti se ingrasa parul sau n-ai nevoie de volum, poti sa traiesti linistita si fara el. :)

      Ștergere
  6. L-am incercat si eu... mi s-a parut un sampon uscat prost, dar foarte frumos parfumat, cum zici si tu. Nu ma scapa de efectul de par lipit de cap si absoarbe foarte putin sebum. Acum doua saptamani am fost dupa sprayul VO5, dar nu mai era :( sper sa am noroc saptamana viitoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce l-au numit sampon uscat, n-are nici o treaba cu asa ceva. :)

      Ștergere
  7. Eu doar Balea am încercat (varianta veche și-mi place), dar vreau să încerc și Batiste (doar să ajung la magazin, nu-mi e deloc în drum, din contră), însă e bine de știut să nu-l iau pe ăsta... că ambalajul sigur m-ar fi atras, e așa de girly. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-asta v-am si povestit de el, m-am gandit ca o sa atraga si chiar nu e un produs care sa merite.

      Ștergere
  8. Am exact aceeasi parere ,chiar nu stiu de ce l-au numit sampon uscat :)
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar m-am gandit la tine cand scriam, tu erai curioasa ca si mine. Ne-am lamurit acum. :)

      Ștergere
  9. Cat costa batiste la free zone asta , asa ca sa-mi fac in ciuda ca de luat mi l-am luat .:)) Magazin online au cei de la free zone ?

    RăspundețiȘtergere