Black Friday 2013 (varianta de Romania)

28.11.13

A venit si marea si neagra zi (sau noapte - depinde la ce ora cititi postarea asta). Ne-am antrenat (sau nu - in cazul meu mai mult nu) weekendul trecut si se presupune ca astazi vom cheltui si ce nu avem. Dar sa vedem ce ma tenteaza astazi ... sau ce cred ca va poate tenta pe voi.

T-shirt Factory ofera pana pe 2 decembrie o reducere de 30% la orice comanda. Am vazut un print nou care spune ceva de genul "I am not special I'm Limited Edition" care m-a facut sa zambesc larg, poate fi un cadou misto pentru o persoana speciala. Tiparo are doua zile de Black Friday (29 si 30) si oferta lor este simpla 1+1, asa ca daca sunteti in cautare de stickere pentru perete asta e oferta de care trebuie sa profitati. Eu am deja 3 in casa si parca mi-as mai dori unul motivational, mai ales ca am vazut si texte in romana.

Yves Rocher participa anul asta la Black Friday si oferta este simpla: la cumparaturi de 89 ron va puteti alege un produs cu 1 ron (exceptie: seturilor si produsele cu bulina verde) - oferta asta mi-a venit pe mail pentru ca sunt abonata. De asemenea vor fi reduceri de 40% la toate parfumurile (am pus in dreapta bannerul pentru campanie).

Homeycomb are niste produse super haioase, insa preturi mari, asa ca sper ca ofertele de azi sa fie cu niste reduceri care sa ma faca sa si cumpar ceva. Cadouri de top are 3 zile de reduceri (29, 30 si 1) si anunta reduceri intre 25 so 70% pentru produsele selectionate. Meli Melo anunta reduceri de pana la 75% in acest weekend.

TinaR are reduceri de pana la 85% la mii de produse si anunta un weekend incendiar. Amafashion va participa la Black Friday cu peste 500 de produse din colectia noua si anunta reduceri de pana la 70%. Anul trecut m-a tentat o rochie, dar n-am apucat s-o iau, anul asta cine stie ...

Miniprix a botezat ziua de maine Pink Friday si anunta reduceri de pana la 70% la peste 5000 produse (imbracaminte, incaltaminte, accesorii, carti, electrocasnice si multe altele). Ecco Shoes va avea pana pe 2 reduceri de 50% la produsele selectionate (cizme, ghete, botine, pantofi).

DEpurtat anunta reduceri cuprinse intre 40 si 70% la produsele de sezon pana pe 01.12. fshoes ofera reduceri de 70% la toate produsele si mi-au placut niste botine de la ei. Kurtmann anunta reduceri de pana la 50% la peste 3000 modele Zara, Bershka, Stradivarius, Pimkie, Mango, Pull&Bear. Fashionfun va avea reduceri de pana la 85% la toate produsele de pe site, iar LaRedoute de pana la 80%. Matar anunta reduceri la toate produsele in perioada 29.11 - 01.12 si eu chiar sunt curioasa sa vad ce produse vor fi. LaFemme anunta 30% reducere la toate produsele de pe site.

Nailshop va avea reduceri de 20-50% pentru 50 produse pe 29.11., Nemira anunta o gramada de promotii interesante in acest weekend (reduceri de pana la 89% si oferta 1+1 la ebookuri). Elefant pe langa reducerile mari pe care le anunta organizeaza si o tombola cu 100.000 premii (carti, IPad Mini, ceasuri, genti si city break) - practic la prima comanda plasata primiti automat un cadou.

Evomag a decis sa repete experienta de weekendul trecut si a anuntat preturi bomba pentru maine (laptopuri de la 949, tablete de la 249 si multe alte reduceri de pana la 80%), CITgrup are in continuare preturi de Black Friday si anunta reduceri si la produsele refurbished. Si cei de la F64 au decis sa repete Black Friday si din cate am vazut reducerile la aparate compacte vor fi de 50%, la DSLR 34%, la obiectivele foto intre 23 si 50% si multe altele. Pentru ca au avut cereri vor fi in oferta Nikon D5100, gama DSLR Canon Pro si obiective Sony pentru Nex si Alpha (cu reduceri de pana la 64%). Interlink ofera transport gratuit la comenzile de peste 100 ron si reduceri de pana la 50% la toate produsele de pe site.

De asemenea anul asta vanzatorii de pe okazii.ro si breslo ofera reduceri de Black Friday, asa ca verificati si cele doua siteuri daca sunteti in cautare de cadouri sau alte produse, din ce-am citit eu reducerile vor ajunge pana la 50%. Nu uitati de promotiile de care v-am spus aici, o parte din ele sunt inca valabile.

Si sa nu uitam de adevaratul Black Friday, de la care au preluat si romanii - siteurile de afara au o gramada de oferte pentru Black Friday si pentru Cyber Monday, asa ca daca aveti cumparaturi in plan stati cu ochii pe ele. Strawberry a anuntat reduceri de pana la 50% la produsele Calvin Klein, Clinique si Lancome, iar cei de la Pai Skincare (de care v-am povestit aici) au o super oferta, am pus poza mai jos sa vedeti despre ce este vorba.


feelunique.com a dat startul reducerilor de Craciun si gasiti reduceri de 35% la produse (am vazut un set de la Tigi din gama Ressurection la 12,31 valoarea normala fiind 23 lire).

Daca o sa mai vad oferte interesante o sa actualizez postarea asta pe seara si maine si voi posta si pe pagina de Facebook linkuri cu ofertele noi pe care le vad. Aveti de gand sa va luati ceva?

7 comentarii

  1. Cei de la Yves Rocher reusesc sa ne ispiteasca destul de des cu oferte de nerefuzat . Eu ii iubesc pentru asta, stiu cum sa isi atraga clientii .
    Am de gand sa profit .... in special Miniprix si Kurtmann .Ramane de vazut :) . Multumim mult pentru postare .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa rasfoiesc si eu site-urile sa vad ce gasesc...Nici nu stiu ce imi doresc, poate un paltonas frumos si ceva hainute de iarna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce ma ingrijoreaza cel mai mult e ca ce e la reducere mare se vinde foarte repede. Pe 22 s-au vandut 1000 de tablete in 7 minute. Eeee... cat de rapizi sa fim sa ne dam seama de toate reducerile si sa le comparam, sa alegem, sa... Poate prindem ceva pe 29.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, in fiecare an sunt falita de black friday ... sau cand sunt reduceri ... sau cand sunt targuri :)) Pe de alta parte saptamana asta am investit o suma destul de importanta in dezvoltare (ca deh, asa-i la freelanceri), asa ca sper ca la anul sa se vada roadele si sa am buget si pt. micile placeri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu astept sa inceapa intr-o ora si sa vedem ce ma tenteaza..poate niste rochite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma tenteaza niste carti si o pereche de cizme noi. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos blog. Daca iti place arta contemporana - in special pictura - te invit sa vizitezi un blog deosebit, pe care il gasesti la aceasta adresa.

    RăspundețiȘtergere