Happy Moments

1.11.13

Mi-am inceput dimineata frumos: Bella s-a trezit plina de energie si a avut chef de joaca si de rasfat si am lenevit o gramada in pat. Momentele petrecute asa imi hranesc sufletul si-mi dau o stare de bine pe care nu am cum s-o descriu in cuvinte, dar sunt sigura ca multe dintre voi inteleg foarte bine ceea ce vreau sa spun.

M-am gandit la zilele care au trecut si mi-am dat seama ca desi am intampinat o multime de probleme (este o perioada foarte agitata pentru mine si sunt pe cale sa fac o schimbare majora - mai mult fortata decat de buna voie - care nu stiu spre ce va aduce cu sine, insa am incredere in viitor) am avut parte si de clipe frumoase si de surprize care m-au facut sa zambesc.

Alma (de care v-am povestit aici) a inceput sa se inteleaga cu ceilalti catei ai mei si am scapat de stresul cu mersul libera prin casa - a invatat sa urce/ coboare (scarile ne-au facut mari probleme) si sa mearga in lesa afara (ceea ce ma face sa cred ca a crescut intr-o curte). Inca mai sunt probleme cu statul singura (banuiesc ca asta e trauma suferita in urma pierderii/ abandonului), dar facem progrese ... si sper ca in final sa devina buna prietena cu Bella si sa aiba grija una de alta (Bella nu s-a mai apropiat de nici un catel dupa moartea lui Ricky).

Cei de la Yves Rocher mi-au trimis un colet cu produsele lansate in ultima perioada si de-abia astept sa le incerc. Gelul de dus cu nuca de Macadamia miroase ... n-am cuvinte sa va spun cat de bine ... imi place cel mai mult dintre gelusile de dus incercate pana acum de la ei, mi se pare perfect pentru serile reci din perioada asta.


Am cumparat de pe ebay niste forme de silicon pentru Craciun si au ajuns repede, de-abia astept sa stau acasa in decembrie si sa ma "joc" in bucatarie. Gatitul ma relaxeaza, dar cand e vorba de facut dulciuri parca e si mai bine. Saptamanile trecute si la munca m-am jucat si am facut diverse chestii pentru Craciun (cutii de cadouri, felicitari, etichete), n-am mai fost de mult timp entuziasmata de sarbatoarea asta, dar lucrurile incep sa se schimbe.

Mi-am facut o cana de ceai si am de facut o propunere unui client pentru botezul unei fetite - dupa cateva saptamani in care Minnie Mouse a fost la mare cautare azi e randul lui Hello Kitty sa ajunga pe biroul meu. Sa vedem ce inspiratie ma "loveste".


Sa aveti o zi frumoasa!

15 comentarii

  1. Si mie-mi plac produsele YR, mi se par de calitate :)
    Iar gelurile de dus imi plac la nebunie :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucura faptul ca Alma a inceput sa se inteleaga cu restul "copilasilor" , asta este o veste buna :) .
    Cei de la YR ti-au facut o surpriza foarte frumoasa si eu abia astept sa imi povestesti despre noul lor parfum . Gelul de dus cu nuci de macadamia imi place si mie foarte mult...dar pe locul 1 tot cel cu cafea ramane . Te pup si iti doresc un weekend frumos.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos! Sper sa ai momente si mai frumoase ca acestea! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Florence, si mie imi plac unele produse de la ei foarte mult - Vanille Noire miroase demential.

    Anamaria, mie nu-mi place cafeaua, nici macar mirosul ei, asa ca gelul asta de dus e in top (stiu ca cel cu cafea este adorat de multa lume). :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos gest. Gelurile lor de dus miros extraordinar. Week-end relaxant! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. imi plac mult produsele yves rocher si mi le-as cumpara pe toate
    acum am primit si oferta de craciun cu o gramada de bunatati

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul ala de dus e de incercat. Chestia alba de langa demachiantul Bio ce este? Eu as zice ca e o crema de corp cu cocos...asa imi inspira cand ma uit la el :D

    SI abia astept sa ne povestesti despre rimel :)

    RăspundețiȘtergere
  8. O gramada de intamplari care sa iti aduca un zambet si energie pozitiva.Ma bucur pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca tot vorbim de trezitul devreme, ce recomandare ne poti face in loc de cefea si ceai verde, pentru cei care stau trezi fara somn de dupa-amiaza peste 14 ore pe zi ?
    Orice recomandare e bine venita, multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  10. TheMay Day, da, sunt cateva care imi plac si mie la nebunie.

    Ramo, da, seturile alea de Craciun sunt tentante rau. :)

    Gabriela, este lapte oriental pentru dus cu floare de portocal, miroase bine ....

    Adina, aveam nevoie si de asa ceva.

    Geo, nu prea am ce recomandare sa-ti fac. Eu nu beau nici cafea si nici ceai verde, pe mine ma "baga in priza" cainii dimineata :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Am descoprit cu mare drag blogul tau, mai ales ca ai avut in viata ta un catelus si l-ai pierdut. Yupy meu - caci asa I'll chema a murit la varsta de 13 ani anul asta in martie - si de cate ori vb despre el am ochii plini de lacrmi. Modul in care scrii ma face sa ma simt ca si cum te-as cunoaste...rezonez cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  12. ioanalarisa, mi se intampla si mie la inceput, in curand se fac 3 ani de cand Ricky a plecat si, desi nu exista zi sa nu ma gandesc la el, timpul m-a ajutat sa zambesc cand vorbesc despre el - ma hranesc cu clipele petrecute impreuna care sunt mai importante decat durerea.

    RăspundețiȘtergere