Victoria's Secret Beauty Rush Lipgloss - Strawberry Fizz

4.11.13

De-a lungul timpului am avut diverse nuante ale glossului Beauty Rush de la Victoria's Secret si le-am folosit cu placere, recent am incercat nuanta Strawberry Fizz pe care am primit-o acum ceva vreme si mi-am dat seama cum se schimba gusturile pe masura ce trece timpul.

Daca inainte mi se pareau usor de folosit si aveam mereu unul in geanta, acum mi s-a parut lipicios si am avut o senzatie ciudata pe buze dupa ce l-am aplicat. Mi-a creat disconfort (cred ca e cel mai bun cuvant pentru a descrie senzatia) si am nimerit si o zi cu vant asa ca m-am trezit cu fire de par lipite de buze si am reusit chiar sa ma enervez.


Nuanta este un roz placut, natural (are usoare urme de sclipici, insa nu este unul de prost gust sau care sa deranjeze) care n-arata deloc rau, insa este atat de lipicios incat am decis ca nu e cazul sa-l folosesc si l-am pasat mai departe.

Habar n-am de ce arata mana mea in halul asta in poza, dar am zis ca e mai important sa vedeti nuanta decat sa-mi fac griji ca arata ciudat.


Le-ati incercat? Cum vi se par?

6 comentarii

  1. Eu nu am suportat niciodata glossurile. tocmai pentru ca-mi par foarte lipicioase si nu suport senzatia aceasta pe buze :) .
    Nuanta acestui lipgloss este frumoasa , dar cu siguranta nu va fi pe lista mea :) . Te pup
    ps (ma grabesc sa citesc cealalta postare) :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Anamaria, mie imi plac mult, dar nu astea lipicioase :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pacat ca e lipicios pentru ca are o culoare frumusica ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ca timpul ne schimba pe noi si ne schimba gusturile. Si eu iubeam glosurile dar acum nu ma mai vad purtand unul. Mi se par copilaresti si senzatia de lipicios ma enerveaza la culme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac gloss-urile chiar si daca sunt lipicioase, nu stiu de ce ma atrag asa mult, poate pentru efectul de stralucire...

    RăspundețiȘtergere
  6. Macy, da, culoarea e misto.

    Gabriela, eu inca mai port, dar astea lipicioase nu-mi plac (Cremesheen-urile de la MAC sunt printre preferatele mele).

    Adina, depinde si de stare, cred.

    RăspundețiȘtergere