Deal of the day: oferte speciale Craciun pe Strawberry

12.11.13

N-am inceput bine ziua asta si oricat am incercat sa-mi schimb starea de spirit nu mi-a iesit, asa ca nici chef de munca n-am avut. Mi-am petrecut ziua raspunzand la mailuri (si jucandu-ma, dar asta ramane intre noi) si uitandu-ma pe siteuri si am vazut pe Strawberry cateva seturi foarte misto in oferta speciala de Craciun, asa ca am decis sa vi le arat si voua.


Ma tenteaza setul de la Stila, dar la fel de mult ma tenteaza si cel de la Fusion Beauty ... Clinique si Estee Lauder au o gramada de seturi la preturi foarte bune (Advance Night Repair este in unele seturi si in varianta de 15 ml), la fel si multe alte firme. Uitasem ce oferte bune vor pregati pentru sarbatori, bine ca mi-am amintit acum cand bugetul de cumparaturi nu exista (autoironie).

Aveti de gand sa luati ceva?(eu pana la urma tot o sa-mi cumpar ceva, ramane sa ma decid ce ma tenteaza cel mai tare, dar e greu)

5 comentarii

  1. Atatea bunatati care asteapta stapane :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Smashbox ma tenteaza cel mai tare... dar toate ofertele sunt foarte foarte bune ! Ai avut dreptate Camelia cand ai zis sa nu intram daca nu avem bani :))) am stat o ora pe site si am ramas cu gandul la ele :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Uf, de ce am citit acest articol! Doar tu vei fi de vina ca voi arata bine machiata! Multumesc esti o draguta, stii asta! Pupici nestemati :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu ma gandesc sa stau cuminte, insa in preajma sarbatorilor este imposibil sa rezisti ofertelor atat de tentante.

    RăspundețiȘtergere