Parerea mea despre produsele REN

10.11.13

Asa cum va povesteam acum ceva vreme am cumparat (si am si primit) niste seturi de produse mini de la REN, asa ca am avut ocazia sa le incerc (unele mai mult timp, altele mai putin in functie de cantitatea din fiecare tub). Unele mi-au placut, altele nu, o sa incerc sa va povestesc despre ele atat cat pot, insa tineti cont ca parerea mea este bazata doar pe experienta avuta in perioada cat am incercat produsele.

Inainte sa va povestesc despre produse, vreau sa va atrag atentia asupra a doua lucruri: produsele REN sunt parfumate (mirosul este unul foarte placut, insa daca nu va plac produsele de genul asta, clar n-o sa fie pe placul vostru), iar daca intentionati sa achizitionati vreun set/ produs in varianta mini nu va asteptati sa fie tuburile pline (toate produsele primite de mine au fost sigilate, insa cantitatea la unele a fost chiar si jumatate din tub).


Mi-au placut foarte mult exfoliantul Micro Polish Cleanser si gelul de curatare din gama Hydra-Calm - ambele au fost in tub de 25 ml si le-am folosit cateva saptamani bune. Exfoliantul are un miros discret de portocale si este foarte bland cu tenul, iar gelul de curatare are o textura fina, curata foarte bine si lasa tenul curat si hidratat. In schimb gelul de curatare Rosa Centrifolia nu mi-a placut deloc - mirosul prea puternic si textura mai lipicioasa m-au facut sa-mi doresc sa scap mai repede de el.


Toate cele trei creme incercate (Vita-Mineral Day Cream, Frankincense Revitalising Night Cream si Hydra-Calm Global Protection Day Cream) mi-au placut, dar nu m-au fascinat. Mi-as fi dorit ca cea de noapte sa fi fost intr-o cantitate mai mare pentru ca m-a tentat cel mai mult - textura intre ser si crema si modul in care mi-am simtit tenul dupa ce-am folosit-o m-au intrigat si posibil ca intr-o buna zi s-o achizitionez.


Despre serum v-am povestit aici, mi-a placut si combinat cu crema de mai sus chiar am simtit ca face ceva pentru tenul meu. Asta e unul din produsele pe care l-as cumpara in varianta full size pentru ca am vazut efecte asupra tenului meu. In schimb BB cream-ul nu m-a impresionat deloc - parfumat, acoperire mica spre medie si o textura care nu mi-a placut - spre sfarsitul zilei arata aiurea pe ten.


Mastile au fost motivul pentru care mi-am dorit sa incerc produsele REN, am citit atatea pareri bune despre ele (puteti citi parerea Andreei despre masca F10 aici) si au fost atat de laudate incat curiozitatea a castigat. Mastile mi se pare foarte asemanatoare (acelasi miros si aspect de gem de portocale, sunt foarte lipicioase si prin urmare destul de greu de inlaturat) si am vazut acelasi efect: ten curat si luminos, desi se presupune cu Glycolactic Radiance Renewal este sora mai mare si mai "puternica" a mastii F10 Smooth and Renew.

Nu pot sa vorbesc de efecte minune pentru ca mi-au ajuns doar pentru cateva folosiri, insa eu nu am nici puncte negre si nici pori dilatati, deci nu aveau cum sa actioneze asupra a ceva ce nu exista - dupa ce le-am folosit tenul meu a fost curat, luminos si neted si a avut un aspect uniform. Le-as cumpara? Nu cred ... pentru ca sunt destul de scumpe si se consuma foarte repede, insa daca as prinde vreo oferta m-as mai gandi pentru ca mi-au placut (desi nu ma dau in vant dupa textura lor lipicioasa).

Daca sunteti interesate de produse le puteti achizitiona de pe Strawberry (preturile sunt destul de mari), de pe lookfantastic.com, ebay sau din magazinul Skinmagia.

Ati incercat produsele REN? Cum vi se par?

Later edit: acum produsele REN sunt disponibile si pe feelunique.

3 comentarii

  1. Nu le-am incercat, poate tot asa sa incerc intai in varianta mini!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am incercat si nici nu stiu prea multe despre ele.Imi plac, in ideea unei calatorii si cred ca ar fi mai usor de transportat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Camelia, e cea mai sigura metoda.

    Adina, mastile sunt foarte laudate pe Youtube si blogurile din UK (in special).

    RăspundețiȘtergere