Pai Skincare? Yes please!

26.11.13

Banuiesc ca si voi, ca si mine, ati auzit pe Youtube sau pe vreun blog de uleiul de macese (Rosehip Oil) de la Pai Skincare si v-ati intrebat daca chiar e asa minunat tinand cont cat de laudat e. In momentul asta nu ma tenteaza uleiul foarte tare, insa intrand pe site am vazut setul de mostre pe care il ofera (6 mini produse + panza de muselina cadou, pretul ei este de 5 euro) si m-a tentat. Siteul ofera transport gratuit si pretul pentru set a fost de 6 euro. A durat cam mult pana a ajuns (14 zile), dar sunt chiar curioasa sa incerc produsele.


Setul contine (pe langa panza de muselina de care am amintit mai devreme) 4 mini creme a 5 ml fiecare (Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream for Dry Sensitive Skin / Chamomile & Rosehip Sensitive Skin Cream for Hypersensitive & Redness Prone Skin / Geranium & Thistle Combination Skin Cream for Combination and Oily Sensitive Skin / Macadamia & Rose BioRejuvenate Cream for Age-Prone Skin), Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (5 ml) si Kukui & Jojoba Bead Skin Brightening Exfoliator (4 ml) pe care de-abia astept sa-l incerc.


Pe site sunt doua oferte foarte bune pentru cadourile de Craciun, care din punctul meu de vedere merita din plin daca va tenteaza produsele, mai ales daca vreti sa incercati uleiul (pretul lui este de 25 euro, iar tot setul este 35 si are si panza de muselina si masca la 50 ml). Pe mine ma tenteaza la fel de mult cel cu exfoliantul, poate imi fac singura un cadou de Craciun.



Ati incercat vreun produs de la Pai? Cum vi s-a parut? Va tenteaza vreunul dintre seturi?

Later edit: kitul de mostre este din nou in stoc, insa au schimbat pretul - 10 euro, dezamagitor ...

12 comentarii

  1. La ce foloseste panza de muselina ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt curioasa cum e (demachierea cu) panza de muselina. Poate profit de oferta cu mostrele, daca mai e valabila, nu cunosc produsele si uleiul nu ma prea tenteaza, am prea multe in momentul de fata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana, pentru demachiere.

    Coconut, eu o am pe cea de la Liz Earle si am folosit-o, insa asta mi se pare mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. suna interesant, o sa-mi comand si eu
    coletul vine la posta normala?

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra, da, se trimite cu posta germana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am uleiul si sunt innebunita dupa el! Am consumat deja jumatate si chiar vad diferente. Vreau sa-mi iau si-o crema de ochi de la ei dupa ce termin ce am acum. Si cica si tonicul este ff bun, dar este sold out tot timpul.
    Nici nu stiam ca astia livreaza si-n Romania. Eu am luat de pe beautybay. Daca nu ziceai tu, probabil nu as fi aflat niciodata :)) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea, m-am gandit la tine cand am scris postarea (ca citisem postarea ta despre ulei), asa ca ... spor la cumparaturi :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe mine nu ma tenteaza brandul asta cu toate ca am auzit multe despre el. Cred ca e din cauza ca-s multumita cu rutina mea actuala. Oricum, astept parerea finala :)

    RăspundețiȘtergere
  9. buna! mi-ar placea sa vad din partea ta un post (sau mai multe) cu idei pt cadourile de Craciun :) multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesanta panza de muselina, nu am auzit prea multe despre acest brand.

    RăspundețiȘtergere
  11. acum au oferta de Black friday!

    http://www.paiskincare.com/blog/2013/11/28/exclusive-black-friday-offers/

    RăspundețiȘtergere
  12. Gabriela, dupa ce le-am incercat pe mine ma tenteaza multe :))

    Anonim, am notat :)

    Adina, blogurile din UK sunt o sursa buna de informatii despre PAI.

    Claudia, stiu, am si pus-o in postarea de BF, daca as fi avut bani, as fi profitat si eu :)

    RăspundețiȘtergere