Planuri de duminica

3.11.13

Aveam cu totul alte planuri pentru weekendul asta, insa Bella are ceva probleme de sanatate si n-a mai contat nimic altceva - am lasat balta tot si mi-am concentrat toata atentia asupra ei. Asa ca in afara de plimbarea cu ea si niste lucruri urgente pe care a trebuit sa le rezolv ieri dimineata mi-am petrecut majoritatea timpului in casa. Si n-a fost rau deloc ... aveam si eu nevoie de odihna, chiar daca a fost una fortata.

Azi am lenevit in pat pana dupa pranz, dupa care am facut ceva de mancare si m-am chinuit cu niste poze pentru niste postari (vremea de afara si lipsa luminii imi dau batai de cap). Intentionez sa fac baie, deja visez la apa fierbinte (prea fierbinte pentru sanatatea mea, dar e una din placerile mele vinovate) si sa lenevesc (ma gandesc sa fac cateva tavi de cookies cu ciocolata, dar nu sunt foarte decisa).


Asa ca planul pentru seara asta e simplu: baie (urmata de lotiunea Vanille Noire de la Yves Rocher pe tot corpul - lucru rar pentru mine, recunosc), citit (Vocea gandurilor) si relaxare in pat (tarta Vanilla Lime de la Yankee Candle nu putea sa lipseasca).

Voi ce aveti in plan pentru seara asta?


11 comentarii

  1. Sper sa se faca bine cat mai repede Bella si sa nu aiba nicio problema serioasa. O pup si ii doresc multa sanatate .

    Cat despre planurile pentru aceasta seara , sunt asemanatoare cu ale tale (eu tocmai am facut o baie relaxanta ) acum ma pregatesc de mani/pedi si mai tarziu poate un episod dintr-uns serial sau un film . Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate si tie si lui Bella! O seara linistita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of sanatate multa pentru Bella, sa se faca bine repede. Imi place cum suna planul tau. Si eu am aceeasi placere vinovata: baile fierbinti. Fac rau pielii insa relaxarea e suprema.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau de Bella :(! Sanatate multa!

    Si eu tot relaxare dar d-aia ptr fete ;): masti pe fata, epilat, masaje faciale, mani/pedi ... cat o fost ziulica de lunga. Me lovey

    RăspundețiȘtergere
  5. Anamaria, aveam si eu in plan o manichiura, dar n-am reusit. Multumim pentru gandurile bune :)

    Anca, multumesc la fel :)

    Gabriela, da, e prea bine ca sa renunt la fierbinteala :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Odihna si iar odihna, dupa doua zile de musafiri...Am implinit 6 ani de casatorie si ca de obicei, s-a lasat cu vizite si asta implica curatenie, gatit si aranjat...Iar maine o iau de la capat cu curatenia!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu n-am avut week end, ieri m-am oprit putin din alergat - doar pentru ca stateam in asteptarea unor evenimente. Visez la o zi petrecuta cu o carte in varful patului si cu miros de vanilie de la YC. Sanatate Bellei mici, sa ai o saptamana linistita!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am urmat acelaşi ritual de răsfăţ :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Kyanna, si eu aveam in plan o masca (chiar doua), dar nu mi-a iesit :)

    Adina, multi inainte :)

    Alice, fa-ti timp pentru o zi de relaxare, multumesc pentru gandurile bune.

    Mihaela, sa ai o saptamana frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Super seara ai avut, asa relaxanta. Parca si eu as vrea acum :)

    RăspundețiȘtergere