E luni!

25.11.13

... si ultima mea saptamana de munca in locatia actuala, oficial de la 1 decembrie raman acasa ... si voi lucra de acolo. Au trecut niste ani buni de cand n-am mai facut asta, asa ca nu sunt sigura ce simt. O parte din mine de-abia asteapta (chiar am acumulat oboseala multa si vreau sa-mi petrec mai mult timp cu Bella), insa cealalta parte stie ce implica statul acasa - asa ca sunt impartita. Nu schimb domeniul de activitate, doar locul in care imi voi desfasura activitatea. Vom vedea ce iese ... decizia a fost cumva impusa de niste lucruri care nu tin de mine, insa este un lucru la care ma gandeam si eu de ceva vreme, deci poate tot raul va duce la ceva bun.

Am in fata o saptamana grea si agitata, insa luna decembrie va fi una de relaxare si am de gand sa profit din plin de ea. O sa fie o luna de vacanta bine meritata si pe care o astept de ceva vreme si de care chiar am nevoie. Probabil ca nu voi fi foarte activa pe blog zilele astea pentru ca nu am timp, mai sunt o gramada de lucruri de facut si timpul parca trece prea repede, dar nu dispar.

Voi ce planuri aveti saptamana asta? Ceva important?

8 comentarii

  1. O schimbare e buna, ne fereste de rutina si cotidian. Vei vedea pe parcurs despre ce e vorba si vei schimba de va fi nevoie. Pana una alta spor mult sa ai si bucura-te de luna sarbatorilor cu binecuvantata odihna. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Planuri nu am, doar prea multe dorinte si ofuri. Lasa ca ne ies ele toate ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ahhh, te invidiez. As prefera de o mie de ori sa lucrez de acasa, desi am mai avut tangente si cu stilul asta de lucru si stiu ca poate fi o capcana si sa ajungi sa muncesti mai mult decat ai fi facut-o la birou, sa devii mai sedentara si sa nu mai existe nicio demarcatie intre viata profesionala si cea personala. Totusi, pentru confortul pe care ti-l ofera munca de acasa (si pt mine ar fi si distanta de anumite persoane :)), as prefera asta oricand.

    Saptamana asta e mega-importanta pt mine, urmeaza sa fac probabil cel mai important pas din viata mea.

    PS: Imi place mult imaginea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Camelia, să fie un nou început bun, frumos, cu împliniri pe măsura dăruirii tale :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Camelia, mult succes! Sigur vin lucruri bune dupa o asemenea schimbare. Pe care mi-as dori-o si eu. Nu am mai comentat de mult aici, dar te-am citit cu aceeasi placere. Schimbarea din viata mea are deja 8 luni si ma tine departe de internet si bijuterii. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Kyanna, cateodata schimbarea e exact ce avem nevoie, dupa ce trec zilele astea obositoare chiar am de gand sa ma bucur de perioada ce vine si sa ma pregatesc pentru noul an. :)

    Chocolate, fara ofuri, nu e loc de ele.

    Orjen, la mine lucratul de acasa implica si ceva dezordine asa ca nu d-asta nu sunt asa incantata, desi sunt aspecte la care deja visez. O sa vad pe parcurs. Bafta la evenimentul mega-important. :)

    Mihaela, multumesc, o sa fie, nu concep altceva.

    Ioana, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu vreau sa vad multe filme saptamna asta :D Am dispozitia necesara si mult chef.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu cu ce te ocupi, insa iti doresc mult succes in munca de acasa.Eu am ceva ani in comert si cand am ales sa lucrez de acasa, am fost tare fericita, astfel ma pot ocupa si de copilul meu care este la scoala si are nevoie de mine.Imi lipseste cateodata compania colegelor, dar imi trece repede.Nu am planuri anume, doar treburile zilnice.

    RăspundețiȘtergere