Nou intrate in "rutina" mea

12.11.13

O sa incep prin a spune de ce am scris rutina intre ghilimele in titlul acestei postari - nu am o rutina bine definita si nu am avut vreodata. Folosesc produsele in functie de ce simt ca are tenul meu nevoie in acel moment, asta e si motivul pentru care nu a existat vreo postare cu rutina mea pe blog pana in acest moment. Imi cunosc tenul foarte bine, insa nu am reguli de la care sa nu ma abat (nu sar niciodata peste demachiere, in rest totul variaza), singurele momente in care respect cat de cat o ordine a produselor si folosesc aceleasi produse este cand testez ceva nou si cum in perioada asta am introdus o gramada de noutati am zis ca nu e rau sa scriu despre asta.

Lotiunea micelara de la Bioderma nu este o noutate pentru ca am mai folosit-o in trecut, insa, asa cum am mai spus si atunci, nu inteleg agitatia din jurul ei. Este un produs ok, dar pentru mine nu este un produs fara de care nu pot trai, dar pentru ca este la fel de laudata in continuare am zis sa ii dau si o a doua sansa, poate poate ma indragostesc de ea.

Despre demachiantul de ochi All Mascaras! de la Helena Rubinstein o sa va povestesc zilele urmatoare, este un produs foarte bun si-mi place la nebunie. Pacat ca este asa scump.


Cele trei produse de mai jos le folosesc de mai bine de o saptamana si prima impresia este una mai mult decat buna. Gelul 2% acid hialuronic de la Maxi Life l-am primit impreuna cu comprimatele din aceeasi gama de la Centrofarm si sunt curioasa de efecte, chiar astept sa vad o imbunatatire in ceea ce priveste structura pielii si a articulatiilor. Serul antirid pentru ochi de la Mineralium nu contine alergeni sau parabeni si combina mineralele cu doua ingrediente active (Haloxyl si Eyeliss) - bineinteles ca habar nu am ce fac cele doua, dar o sa va tin la curent. 

Ultimul produs este Elixir 7.9 (intensificator pentru tineretea tenului) de la Yves Rocher pe care il folosesc dimineata ca baza pentru crema - este o ocazie buna sa incerc produsele pentru ingrijirea tenului de la Yves Rocher (care nu m-au atras deloc pana acum).


Ati incercat vreunul dintre aceste produse? Cum vi s-a parut?

13 comentarii

  1. Iubesc produsele Bioderma...folosesc ce folosesc si la ele ma intorc cand pielea mea sufera pentru ca imi fac bine.

    Imi place H2O ca imi calmeaza pielea si in primul rand, nu ma ustura ochii.
    Am dermatita seboreica ce imi da batai de cap din cand in cand, am luat Bioderma DS (cand era foarte pregnanta) si ura, aproape ca a disparut, nu se mai vede.
    Imi plac si BB-urile si am cautat una fara tenta de roz si cu factor de protectie si ghici! am gasit la Bioderma cu factor 50, da, pentru vara, dar o folosesc si acum si imi place.
    Si folosesc si crema Bioderma Sensibio Rich... deci da, imi place Bioderma.

    Cat despre cremele de la Yves Rocher, le-am evitat, tocmai pentru ca sunt prea sensibila la ten.

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iubesc lotiunea micelara de la Bioderma! :)
    In afara de ea nu am incercat nici un produs din cele de mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela I., am incercat si eu BB creamul de la Bioderma, cea mai deschisa nuanta este mult prea inchisa pentru mine (si nu am cel mai deschis ten), insa mi-a placut acoperirea.

    darlyst, eu inca nu pricep "nebunia" cu lotiunea asta, nici macar nu mi se pare ca curata asa bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, am incercat si eu demachiantul de la HB, este foarte bun. Nu mai folosesc Bioderma de ceva vreme, folosesc La Roche Possay, la recomandarea medicului. Celelalte nu le-am folosit, am vazut Mineralium in Plafar, si am folosit de la ei scrub de corp, am citit intr-o revista despre el. Super buuun!!!
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioana, si mie imi place foarte mult. Pe cea de la La Roche Posay n-am incercat-o, dar nu e timpul pierdut :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Din toate produsele prezentate de tine mai sus, am folosit doar lotiunea micelara de la Bioderma . Mi-a placut si doar atat...sunt total de acord cu tine, nici eu nu stiu de ce atata nebunie pe seama ei. Eu cred ca a fost doar publicitate facuta de unele blogerite si chiar ma enerveaza cand vad postari in masa despre anumite produse. Tocmai de aceea te apreciez ca nu faci la fel , dar in schimb iti spui parerea sincera despre orice produs., fie el si primit .
    In schimb ma tenteaza rau de tot serul antirid pt ochi, dar am sa stau cuminte pana termin produsele deja incepute Imi place si ambajul si culoarea mov, mai ales ca e preferata mea. Pup pe Bella :)

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, ma bucur ca nu sunt singura cu parerea asta (cateodata ma gandesc ca e ceva in neregula la mine de sunt singura care nu "pricepe" un produs), serul e chiar bun si-mi place mult, o sa ii dedic o postare separata dupa ce il mai folosesc si ma conving de efecte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu folosesc de la La Roche Posay, din gama Effaclar, si crema de fata si gelul de curatare. Sunt foarte multumita de ele.
    Si felicitari pentru postari! Astept parerea ta despre produsul Mineralium ca am nevoie de un ser pentru ochi :)

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  9. Ioana, mie imi place mult Cicaplast.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu ma inteleg foarte bine cu ea. Rimelul de la ochi il indepartez cu ea, chiar daca sunt necesare doua dischete demachiante pentru fiecare ochi, nu ma deranjeaza(Nu folosesc varianta waterproog). Rujul de pe buze il curata foarte bine. Dupa ce folosesc gelul de curatare, imi place sa aplic si lotiunea micelara. In zilele in care nu ma machiez o folosesc doar pe ea pentru a-mi curata tenul. Cand plec pe undeva si nu imi car multe produse cosmetice dupa mine imi este de mare ajutor. Daca vreau sa imi schimb machiajul, de exemplu cel de la ochi, o folosesc pe ea, ochii nu mi se irita, nu mi se inrosesc si nici nu am senzatia aceea de inmuiere de nici un fard nu se mai aseaza pe pleoape. Si lista mai poate continua.
    Nu incerc sa te conving de ea, nici pomeneala, nu am nici un interes, am zis sa iti zic de ce imi place mie. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. darlyst, am tot folosit-o si eu zilele astea si parerea mea nu s-a schimbat foarte tare, imi place, dar tot nu justific pretul ei - e adevarat ce ai spus tu ca nu irita ochii si nu lasa vreo senzatie ciudata pe ten dupa folosire, poate am eu asteptari prea mari (eu nu-mi simt tenul perfect curat daca o folosesc) ... inca incercam sa ne imprietenim, nu m-am convins inca daca e produsul sau mintea mea, vom vedea ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa le folosesti cu mare drag ! Imi plac produsele Bioderma, tot timpul au fost printre favoritele mele.

    RăspundețiȘtergere
  13. Solutia micelara de la Bioderma imi place, o folosesc, insa am trait si fara ea.Gelul de la Centrofarm si comprimatele pe care le-amn primit impreuna cu el, sunt in testare si eu sunt curioasa de efecte.

    RăspundețiȘtergere