Magia Alba de la Centrofarm

19.11.13

Anul asta vad ca multe magazine se pregatesc intens pentru perioada sarbatorilor si incearca sa ne surprinda cu oferte tentante si cadouri care mai de care mai interesante. Cei de la Centrofarm au lansat din data de 18 noiembrie Magia Alba, o campanie cu reduceri de pana la 50% si multe cadouri la achizitionarea de produse din farmacie, care va tine pana pe 15 ianuarie.

Am rasfoit catalogul si cred ca o sa trec pe lista "vreau" de anul asta un set de la Caudalie, insa am vazut multe pachete si produse interesante. Am selectat mai jos cateva dintre cele care m-au tentat pe mine si pe care fie as vrea sa le primesc, fie le-as oferi cadou cuiva drag. Puteti vedea restul ofertelor aici.








6 comentarii

  1. Uhuuu oferta la micelara Bioderma!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. interesante oferte unele chiar isi merita banii
    te invit la concurs la mine pe blog
    http://albastruintens.blogspot.ro/2013/11/librarie.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se par interesante seturile de la uriage, mai multe produse la mini-gramaje si pret accesibil, numai bune de incercat fara sa-mi para rau de bani in caz ca nu mi se potrivesc. De s-ar gandi mai multi producatori sa faca seturi din astea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, am vazut pe Fb ca la farmacie Bebe Tei e o oferta si mai buna in perioada asta.

    Ramo, da, sunt tentante.

    Coconut, la aia m-am gandit si eu cand le-am vazut, eu chiar nu-mi amintesc sa fi incercat produse Uriage pana acum.

    Federova, numai pe tine? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. O gramada de oferte minunate, nici nu stii ce sa alegi.Parca ma enerveaza cand sunt prea multe, suna ciudat, nu?! As profita de oferta Avene.

    RăspundețiȘtergere