Real Techniques Miracle Complexion Sponge

5.11.13

Am fost curioasa de cand am auzit ca Samantha Chapman va lansa un burete asemanator cu Beauty Blender (pe care il am de niste ani si incepe sa aiba din ce in ce mai multa gauri), asa ca la ultima comanda data pe iHerb l-am cumparat (6 dolari, pret mai mult decat bun). De saptamana viitoare o sa-l gasiti si pe siteul Makeup Shop - dupa lansarea de la Makeup Fest, ramane sa vedem la ce pret.


Forma este diferita de Beauty Blender (si de copiile care exista pe piata de ceva vreme) - in poza de mai jos puteti sa vedeti o copie luata de pe ebay, Miracle Complexion Sponge si Beauty Blender - in partea de sus are aceeasi forma tuguiata (insa nu suficient de ascutita pentru a facilia aplicarea in zona nasului sau sub ochi), insa partea de jos este taiata plat pentru a aplicare mai buna a fondului de ten. Puteti citi aici postarea in care am comparat Beauty Blender cu burele luat de pe ebay daca ati ratat-o.


In ceea ce priveste materialul din care este facut se apropie foarte mult de Beauty Blender (acelasi tip de burete aerat), isi mareste volumul la fel de mult cand este udat si aplica fondul de ten la fel. In poza de mai sus puteti sa vedeti ca buretele luat de mine nu este foarte bine finisat (partea de jos pare usor zdrentuita, insa nu afecteaza aplicarea), un minus pentru cei de la Real Techniques care au probleme si cu scrisul de pe manerele pensulelor. Detalii mici, dar care fac diferenta.


L-am folosit pentru aplicarea fondului de ten si a corectorului si-mi place (face acelasi lucru ca originalul), singura diferenta este forma. Pentru mine este destul de incomod de folosit pentru ca este prea mare si, desi se presupune ca ar trebui sa ajute la o aplicare mai usoara, in final necesita mai multa atentie din partea mea. Dar i-am gasit o intrebuintare pentru care este perfect - partea de jos (cea taiata oblic) este perfecta pentru a estompa blushul/ conturul/ bronzerul si a crea un aspect final reusit.

N-aveam de gand sa-l folosesc pentru fond de ten (Expert Face Brush de la RT nu poate fi detronata de nimic in momentul asta), l-am luat strict pentru a scrie despre el si a-l compara cu originalul pentru ca multe dintre voi mi-ati pus intrebari de-a lungul timpului.

Merita banii? Da, doar ca eu prefer forma originalului care este mult mai usor de folosit.

Va tenteaza? L-ati incercat?

16 comentarii

  1. Singurii buretei incercati pana acum sunt cei luati de pe ebay sau cel DM. Iti spun sincer ca sunt foarte curioasa ce poate face buretelul RT si, desi review-ul tau m-a cam pus pe ganduri, tot il voi cumpara. Vreau sa-l incerc pe propria-mi piele, chiat ca voi ajunge la aceeasi concluzie ca si tine.
    Multumesc pentru review :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma tenteaza - eu pana acum am aplicat cu degetele fondul de ten dar as vrea sa trec si eu la varinata profi...sa vedem ce iese

    RăspundețiȘtergere
  3. Ana, tinand cont ca nu e scump merita sa-l incerci :)

    Ana Maria, daca il incerci sa-mi spui cum ti se pare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de binevenit este review-ul tau! Daca ai sti de cate ori l-am adaugat in cos pe iherb dupa care il scoteam nefiind convinsa ca e ce imi trebuie! :)
    Acum mi-e mai clar de ce "poate" face. Merci. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu l-am cumparat si sunt tare entuziasmata de el. E adevarat ca inainte de asta am avut o imitatie de beauty blender care era tare scortos asa ca diferenta a fost majora. Imi place cum aseaza fonsul de ten, imi place ca e moale si imi place si forma. Acum parca as vrea sa incerc si originalul beauty blender :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei , sanatatea e mai importanta ca machiajul, vezi sa nu patesti ca biata Diana cu vanilie, mergeti la doctor, mancati sanatos faceti sport si abia apoi aveti grija de machiaj!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ada, cred ca poti sa traiesti linistita si fara el :)

    Gabriela, originalul o sa-ti placa sigur mai mult daca ajungi sa-l incerci.

    Anonim, care e legatura intre faptul ca eu am scris despre un burete si faptul ca o femeie de 26 de ani a murit?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu l-am incercat si nici nu prea ma tenteaza.Raman fidela pensulei , mi se pare mai usor de folosit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Adina, nici buretele nu e greu de folosit - insa trebuie udat, stors si de-abia, pensula este o varianta mai rapida.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna. As dori si eu sa stiu cum anume ai dat comanda, cat costa transportul si in cat timp a venit :)

    Ma poti contacta pe adutza1992@hotmail.com te rog? Multumesc si multumesc pt review.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai link in postare catre Makeup Shop care este magazin din Romania, poti comanda de acolo.

      Ștergere
    2. Ah sorry nu l-am vazut. Merci :)

      Ștergere
  11. Buna. Linkul tau duce la o pagina pe nume gesica.ro sau asa si nu are niciun buretel iar cel de pe makeup shop este 30 lei :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu pe ce ai apasat tu, ai 2 linkuri in postare - ambele bolduite: unul catre iHerb (unde pretul este 6 dolari + 4 dolari transport) si cel de la MKS. Da refresh daca iti apare altceva.

      Ștergere
    2. Exact acolo am apasat si nu trebuie sa te enervezi sau asa :) Cum am zis cel de pe Makeup shop este intr-adevar cel bun :) Dar primul nu...Dar ms anyway...

      Ștergere
    3. Iti repet ce ti-am spus si mai devreme - da click pe link si te va duce direct pe pagina produsului de pe iHerb (am verificat linkul de 2 ori si este bun), daca tie faptul ca cineva iti ofera niste informatii ti se pare ca se enerveaza sau asa ... nu mai am ce sa zic.

      Ștergere