Produse preferate pentru ingrijirea parului

13.11.13

Am norocul sa am un par care nu imi da dureri de cap: este des, creste repede, este cret de la mama natura (sau de la rude mai indepartate - nu stiu exact), nu se ingrasa excesiv, insa intotdeauna am avut grija de el si asta se vede. Nu stiu ce sunt alea varfuri despicate, n-am avut vreodata neplaceri dupa ce m-am vopsit (singurul motiv pentru care ma vopsesc sunt niste fire albe de par care se vad destul de urat in parul meu negru taciune).

Despre sampoanele de la VO5 v-am mai povestit pe blog (imi place tot ce-am incercat pana acum - asta e a treia sau a patra gama pe care o am), asa ca nu puteau sa lipseasca - in perioada asta folosesc Nourish Me Truly si confirm ce am mai spus: imi plac mult mai mult decat altele mult mai scumpe pe care le-am incercat de-a lungul timpului. Curata bine, imi lasa parul matasos si usor de pieptanat.


Acum cateva luni am primit de la Centrofarm cateva produse din gama Enliven (produse englezesti la preturi foarte bune, lansate anul asta si in Romania) si atunci cand simt ca parul meu este incarcat sau am exagerat cu produsele de styling intind mana dupa sampon si balsam - isi fac treaba foarte bine si lasa parul foarte curat. Nu cred ca le-as folosi in mod frecvent, dar imi plac cand simt ca am nevoie de o curatare mai profunda.


Nu am rabdare multa sa-mi aranjez parul si prin urmare nici rabdare sa aplic o gramada de produse, insa acum imi plac: sprayul pentru stralucire de la Tigi din gama Brunette Goddess, balsamul spray de la Schwarzkopf (il folosesc de luni bune si inca mai am o gramada), sprayul pentru volum de la John Frieda de care v-am povestit aici si Oil Miracle tot de la Schwarzkopf (asta variaza pentru ca am o gramada de tratamente pentru par pe care le folosesc prin rotatie sau cum imi amintesc).


Am doua uscatoare de par pe care le folosesc in functie de ceea ce vreau de la parul meu (unul are difuzor, altul nu), placa de par n-am mai folosit-o de mai bine de un an, iar cand si cand folosesc peria de la Remington de care v-am povestit aici. Si cam asta e tot ...

Am multe produse pentru par, insa astea sunt cele pe care le-am folosit in ultima vreme. Nu stiu daca sunt multe sau putine ... dar astea sunt!

Voi ce produse preferate pentru par aveti in perioada asta?

13 comentarii

  1. Camelia , de o vreme incoace ma tot intreb cum arati, unde putem gasi o poza cu tine ? bruneta si creata de la natura , un vis !

    RăspundețiȘtergere
  2. Simina, profilul personal de Facebook :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ce norocoasa esti!! eu m-am vopsit prima data in vara, aveam cateva fire albe si ma hotasasem sa le acopar cu niste suvite blonde. deja erau prea multe suvite si ce mi-am zis .. sa-i tragem o vopsea, in speranta ca ce va uniformiza si nu va mai fi nevoie de vopsire. am sperat sa mai am parul meu dar m-am trezit cu muuuuulte fire albe :-(

    RăspundețiȘtergere
  4. Gama Enliven o folosesc si eu, dar, la fel ca tine, doar din cand in cand. In rest, ma inteleg foarte bine cu samponul cu urzica de la Farmec si un balsam de la Garnier, cu verbena.
    Ca sa-mi mentin parul stralucitor si sanatos, aplic saptamanal o masca din 2 galbenusuri de ou si ulei de ricin.

    RăspundețiȘtergere
  5. avand aceeasi curiozitate ca Simina, am intrat pe contul tau de Fb dar nu am gasit poza cu tine..:( so, Camelia, unde te vedem?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi devasta Bucurestiul in cautarea samponului VO5, prea sunt curioasa. Spray-ul de volum de la JF il am si eu, datorita tie :D

    RăspundețiȘtergere
  7. aly, nu inteleg - fire albe de la vopsit? sau nu ti-a prins vopseaua?

    Daniela, singura poza de pe contul meu e cea de profil, alta n-am :)

    Alice, Stock Market de pe Vatra Luminoasa are ceva produse de la VO5 (sampon am vazut, balsam nu). :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Produsele de păr de la VO5 sunt şi preferatele mele. Eu am norocul să le primesc din America, de cel puţin 2 ori pe an, de la fixative, până la şampoane. De altceva nici nu mai ştiu de foarte mult timp încoa' :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. vreau si eu sa incerc spray-ul pentru volum :) sa le folosesti cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela, n-am incercat produsele de styling, dar poate pe viitor o s-o fac.

    Incognito Fashion, o sa-ti placa :)

    RăspundețiȘtergere
  11. care este profilul tau personal de fb ca nu stiu numele tau complet :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Oil Miracle tot de la Schwarzkopf de unde l-ai luat ca eu nu am gasit numai pe Aoro.ro

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu sunt tot bruneta, insa vopsita, la origini sunt satena, dar parul meu este drept si imi da batai de cap.Se ingrasa repede, nu are volum si are un fir subtire si fragil.Asa ca mereu sunt in cautare de produse de calitate, pentru a-l ajuta.

    RăspundețiȘtergere