Prima impresie: Perie de par incalzita Remington Keratin Therapy Pro Volume

25.6.13

Am norocul sa am un par sanatos, des, dar cret si rebel, si atunci cand vine vorba de coafat si aranjat apar problemele intrucat nu am nici timp si nici rabdare sa ma ocup de el. In general caut produse care sa-mi usureze munca si sa nu necesite cine stie ce dexteritate pentru ca ma plictisesc repede.

Ma uitam de ceva vreme la peria incalzita de la Remington din gama Keratin Therapy Pro Volume (intr-o vreme mi-am dorit si o perie rotativa, dar mi-am dat seama ca n-as folosi-o foarte des) - gasiti aici detalii despre ea - asa ca atunci cand am primit propunerea sa o testez m-am gandit ca e momentul potrivit pentru ca urma sa ma tund si chiar aveam nevoie de ceva care sa ma ajute si sa-mi dea volum, parul meu fiind foarte des se lasa din cauza greutatii.


Nu stiam la ce sa ma astept cand a ajuns coletul pentru ca m-am uitat la perie doar on-line si in cateva tutoriale pe Youtube, asa ca am fost surprinsa cand am vazut cat de usoara este peria si ca nu e deloc complicat s-o manevrezi. Mi s-a parut ca ar fi putut fi mai lung firul, insa in momentul in care am folosit-o mi-am dat seama ca nu e deloc o problema, ci a fost doar o impresie gresita. Ce mi s-a parut ca lipseste din pachet este o husa pentru perie, asta chiar mi-ar fi placut sa existe si ar fi fost foarte practica.

Intrucat peria usuca parul in timp ce-l coafezi oferind volum si protectie (invelisul ceramic cu keratina si temperatura reglabila sunt cele "vinovate")  am incercat-o pe parul umed si mi-a placut rezultatul final, insa nu mi-a uscat parul asa cum mi-am dorit. Am obtinut volum si un par matasos care s-a asezat foarte frumos, dar am simtit nevoia sa termin cu uscatorul pentru a finaliza totul.

Asta a fost prima incercare si a fost una reusita, insa mai am de experimentat si de incercat diverse combinatii pana sa-mi dau seama cu adevarat ce poate face peria asta.

Daca o aveti astept comentariile voastre despre cum o folositi si cum vi se pare.

6 comentarii

  1. eu o am si imi place. daca ar fi si rotativa ar fi un plus.pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am acest model insa fara ea nustiu ce mas face , sa o folosesti cu drag..

    RăspundețiȘtergere
  3. Jos palaria pentru produsele de coafat de la remington. Placile lor mi-au schimbat viata. Si peria asta e chiar interesanta, as fi curioasa sa vad cum se comporta pe parul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna!Am avut o si eu pe cea rotativa si nu mi-a placut ,imi lasa parul electrizat.Iata cum o folosesc pe aceasta:imi dau pe par cu un produs antitermic ,il pieptan si l las sa se usuce.Cand e aproape uscat ,folosesc peria si dupa putin la breton si placA.And done...gorgeous and healthy hair!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stella, pe mine nu m-au tentat niciodata periile rotative, nu stiu de ce :)

    claudia, te scapa de o gramada de timp pierdut, asa e.

    Gabriela, si eu am placa tot de la ei si are niste ani buni, dar o mai folosesc rar acum.

    Anonim, merci de sfaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am exact acest model dar utilizez mereu pe parul uscat bine! niciodata cand este ud. rezultatele sunt spectaculoase! pentru o tunsoare in scari este perfect, evidentiaza in modul cel mai frumos cu putinte bucle mari, lejere si da aspectul de par perfect sanatos

    RăspundețiȘtergere