Noile mele sandale de la Matar.ro

11.6.13

Asa cum va spuneam ieri am putut in sfarsit sa iau la purtare sandalele luate de la Matar.ro acum doua saptamani. Desi cumparaturile on-line sunt parte din viata mea, nu cumpar incaltaminte on-line dintr-un motiv simplu: piciorul stang este intotdeauna mai umflat decat dreptul (din cauza problemelor cu inima) si asta ma face sa nu risc. Pe siteul celor de la Matar ma uit de ceva vreme si mereu am fost tentata sa cumpar, mai ales cand au fost promotii interesante.

Intr-un final am cedat si am ales sandalele Roma - gasiti varianta aleasa de mine aici. Nuanta aleasa de mine este khaki (pe site exista inca doua variante: beige si camel, eu am ales varianta de mijloc si bine am facut pentru ca este exact ceea ce-mi doream) si mi se par perfecte pentru rochiile maxi pe care obisnuiesc sa le port vara foarte des.


Coletul mi-a ajuns in 24 de ore, au fost bine impachetate, marimea mi s-a potrivit la fix, iar culoarea a fost exact ceea ce mi-am imaginat ca va fi. Sandalele arata mult mai bine decat ma asteptam, sunt finisate cu atentie (am facut cateva poze ca sa vedeti accesoriile metalice si talpa) si sunt foarte comode. N-am avut nici o problema cu ele ieri la purtat si am fost plecata cam 11 ore in care am si mers mai mult decat de obicei.


Si pentru ca sunt incantata de prima mea achizitie de pe Matar (daca ati cumparat de la ei astept sa-mi spuneti in comentarii cum vi s-au parut produsele) am decis sa va arat ce am asortat la ele. Rochia maxi bej cu imprimeu colorat am primit-o de la mama acum ceva vreme si imi place la nebunie, desi n-o port foarte des. Bratara e luata de pe ebay acum vreo 2 ani si am purtat-o de atat de multe ori incat ma mir ca mai e intreaga (am bratara asta si pe negru si pe alb, atat de mult imi place).


Parfumul n-a fost greu de ales: Flowerbomb de la Viktor&Rolf, parfum pe care nu l-am mai purtat de ceva vreme si care mi-a dat o stare de bine ca si cum de-abia l-as fi descoperit, dar din care nu mai am foarte mult, asa ca o sa-l folosesc mai rar.


Si nu in ultimul rand, m-am machiat dupa o noua perioada de pauza (in ultima vreme pauzele astea sunt tot mai dese) si am ales cateva produse cu care stiam ca n-am cum sa dau gres: fondul de ten Mat Lumiere de la Chanel (nuanta 20 Clair Intensity 1.0), blushul Sertao de la NARS, cateva culori din paleta Caviar & Bubbles de la NYX, mascara Mega Volume Collagene 24 de la L'Oreal, iar pe buze un ruj nude de la Helena Rubinstein combinat cu glossul Mega Shine de la NYX in nuanta Sweet Heart. Pe unghii am ales Nite Owl de la Orly, care ramane una dintre ojele mele preferate.


Voi cu ce va incaltati in perioada asta?

10 comentarii

  1. :) Sa porti sanatoasa sandalutele, sunt frumoase!
    Imi imaginez ca a aratat foarte bine tinuta ta.

    Ce incalt? Mai putin sandale, culmea! Cel mai frecvent, balerini!

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragute sunt sandalutele :D
    Sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase sandalele, sa le porti cu mare drag.
    Si eu mi-am luat de mai multe ori incaltaminte de pe Matar si am fost foarte multumita de fiecare data . De multe ori au reduceri bune si transport gratuit .Revenind la intrebarea ta, eu perioada aceasta port sandale , nu-mi plac balerinii absolut deloc desi am vazut ca multe fete poarta, dar fiecare cu preferintele lui :) .
    ps: am tot auzit de parfumul Flowerbomb dar si de Eau mega tot de la Viktor&Rolf . Cum miroase Flowerbomb ? (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  4. in perioada asta , cizme de cauciuc si pantofi sport , in niciun caz sandale :) nu am apucat nici macar balerini sa port , atat e de frig in zona unde stau eu . parca nu-mi vine sa cred ca e 11 Iunie deja , si eu nu reusesc sa ies nici in tricou . frumoase sandalutele , era frumos daca vedeam outfit-ul .. pe tine :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt frumoase foc sandalele! Am intrat si eu pe site si am vazut multe perechi pe placul meu, cred ca voi plasa si eu o comanda.

    In perioada asta alternez sandalute cu tenisi si platforme micute, in functie de vreme :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Să le porţi sănătoasă, Camelia! :-)
    Arată tare bine, şi cred că sunt şi tare comode dacă eşti obişnuită cu acest gen de săndăluţe.
    Eu nu mă pot împăca cu acest gen de săndăluţe/papucei cu talpă foarte joasă, m-am obişnuit numai cu platforme şi toc gros de minim 10 cm, iar ăsta mi-e ritmul de zi cu zi :-)
    Toate cele bune! :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. ilda, si eu am umblat in balerini multa vreme si nici nu-ti zic de cate ori vin la munca lejer cu flip-flops (cu niste pietricele ca sa para mai eleganti) in picioare :)

    Claudia, merci :)

    Beauty and others, multumesc :)

    Anamaria, uite aici am scris putin de el: http://www.coltulcameliei.com/2010/05/top-5-parfumuri.html.

    MoGio, asta cu cizmele nu suna bine. Aia cu outfitul nu e realizabila, nu am nici timp si nici vreo persoana disponibila care sa stea sa-mi faca poze si nici nu cred ca as avea rabdare sa fac 100 poze sa aleg 1 sau 2 care sa poata fi folosite :)

    Georgiana, sunt o gramada de modele si cand eu promotii e si mai bine. As vrea si eu niste tenisi, am avut unii acum cativa ani pe care i-am purtat in nestire.

    Mihaela, si eu am umblat mult timp cu toc si platforme, e greu pana te obisnuiesti cu ceva comod, mai scot si eu cateodata ceva cu toc si renunt imediat la idee. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am trecut la sandale de la inceputul lui Mai :D Am spus "pas" pantofilor in primavara asta pentru ca nu aveam chef sa-mi chinui picioarele.

    Pe site-ul matar nu m-am uitat niciodata. Am avut mereu impresia ca au preturi foarte piperate. Dar dat fiind ca iubesc sandalele o sa arunc un ochi sa vad cu ce ma incanta. Caut de ceva vreme o pereche de sandale cu toc gros si un pic de platforma. Sa vedem ce norc am.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am avut o experienta tare urata cu cei de la Matar - pe langa faptul ca m-au sunat la mai mult de o saptamana pentru confirmarea comenzii, mi-au trimis niste bocanci pentru copil, pe care scria masura 35, insa in relaitate sunt 33. Mai mult, au ajuns si fara sireturi! Nu are rost sa ii trimit inapoi, raul a fost facut, iar bocanceii erau pentru Mos Nicolae - deci nu mai e timp de schimburi. Nu o sa mai cumpar niciodata de la ei!

    RăspundețiȘtergere